Thailand dag 7 (23:07)

Hej!

Har hant en massa saker sen jag bloggade senast! Djungelaventyret var jatteroligt. Det borjade med en elefantritt i djungeln, man satt i korgar pa elefanten och sa satt det en elefantskotare pa huvudet pa elefanten som "styrde" och sedan fick jag sitta pa elefandens nacke (: hihi det var jatteroligt. Efeter ritten sa matade vi elefanterna med babaner och sedan aokte vi vidare till ett stalle och at mat! Sen sa akte vi ivag till ett tempel dar vi traffade pa apor (: Fanns en tam apa ocksa som hoppade omkring och busade med tre sma thai-barn, det var jattakul o se ;)
efter det sa akte vi kanot i en fin flod och stannade efter ett tag och badade dar det ocksa fanns en lian hogt i ett trad som man kunde svinga sig i och hoppa!

Idag sa borjade det med fruckost och sedan la vi oss vid poolen och badade & solade hela formiddagen. Sen sa tog vi en lunch pa stranden och sen badade lite i havet, spelade beach volleyboll och at galss (; belv ocksa en masage efter det!

Har nu precis varit ute och atit middag pa en resturang i stan, och sedan sa at vi pannkakor med nutella och banan :D supergoda!
 
Imorgon sa sak vi aka till ett annat hotell som heter Kata beach, det ska bli spannande att se hur det ser ut!
men nu sa maste jag sova!

Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0