Bad update...

hej! Jag har inte uppdaterat här på länge nu. Läs istället på www.nattstad.se/glamourgirlie :)


Halsring


Älskar min fina halsring som jag fick av Ellinor & Louvisa på festen i lördags!

Ps: Bloggar även lite nu också från nattstad ibland. Testar på den typen av bloggsite för orkar inte med alla kodmallar på blogg.se! Men fortsätter ändå blogga här.. varierar lite :) Bloggadressen dit är allafall: nattstad.se/glamourgirlie

PARTY PARTY

Igår så hade jag och amanda PARTY hos mig vilket blev jätteroligt :D Massa godingar som kom och vi hade fett nice! Fick jättefina presenter också... Doftljus, body lotion, smycken, örhängen, superfin halsring, massa choklad och annat fint!

Idag har jag bara tagit det lungt... haha typ. Sov till tio, sen åkte hem till mamma och städade riktigt ordentligt efter igår. Sedan hämtade pappa mig så hade vi lite kalas med släkten för min storebror som fyllt 18 år. Drog tillbaka hem till mamma efter det och satt vid datorn, chillade och åt pizza med mamma och hennes pojkvän. Jag drog vidare hem till isabell som var precis hemkommen från sjukhuset vid halv åtta tiden. Hon har svinont i sin stackars mage igen och behöver all vila hon kan få. Saknat henne som fan så var huuur kul som helst att få träffa henne, hela hjärtat lättade ska jag säga.

ska sova nú, godnattpuss

I skövde


God morgon bloggen!

Jag är faktiskt ganska pigg!! Fått i mig lite fruckost och ska fixa mig lite sen drar jag till skövde med Ank! Puss ♥


FRIDAY!!

Hejhej! Idag har det varit en vanlig slapp fredag! Började skolan med simmning vilket gick helt okej :)

slutade två, drog hem och chilla! Klocka sex drog jag till stallet med Jenny. Vi mockade & fixade maten till hästarna och sedan tog in dom från hagen. Kruse var förkyld (hostade & snorig) så han fick vila. Medans jag och Jenny turades om att rida Vitamin lite i paddocken och hon gick superfint idag!!

Kvällen har tillbringats hemma med god mat, idol, godis, musik och datan!
mitt rum mår inte bra, det är stökigt som tusan så jag ska ta ett tag och röja undan lite innan jag lägger mig och sover. Är jättetrött! Ska upp vid halv nio tiden imorgon för jag och Amanda ska nämligen iväg till skövde och köpa massa stuffs till vår fest på kvällen. Så Godnatt sötisar!




RSS 2.0