NYÅR :D

Tja Tja :D är hemma hos min pappa med frida, jennifer och isabell :D as nice asså ;)

två timmar kvart på detta året och sen är det 2011 :D

nu du isabell!


Mysdag!

Bajs dator säger jag bara -.-
min laptop har fått en massa virus så den går inte att andvända just nu, så jag har fått ha en skitseg bärbar dator som är min lillerors sålänge och sen bara dampar heeeelda tiden -.- så fuck på det (n)

Igår så hände inte så jättemycket, jag sov till halv tolv och sen lite senare så åkte jag ut till stallet. Kollade på två stycken hoppträningar och hjälte till lite grann! Sen så frös jag ihjääl när jag kom hem så jag tog ett varmt bad direkt (Y) det gillas!

Idag så blir det mest ta den lungt, måste städa mitt rum! och så kommer pappa + pappas tjej och hämtar mig & min bror vid halv sex, så ska vi åka iväg till skövde till några kompisar som vi ska till Thaildand tillsammans med :) så ska vi äta middag där och prata lite om Thailnad för det är ju trots allt bara 27 dagar kvar :D

nu ska jag allafall börja med att ta en dusch och sen käka mat. '

PUSS!




Skövde

Hej! har varit i skövde en säng med mamma & bror och shoppat lite. Blev inte så mycket, var jättetrött idag och kände mig svimfärdig när vi gick där..
allafall, så käkade vi på mc-donaldas först. Sen så köpte jag en mascara, puder-borste och 2-pack ansiktsmask :)


har inte hänt så mycket mer idag, har kollat sex and the city & datan <3

Puss!


Loov ♥

Tjooofrääs!

är såå himla tråkigt att blogga när man inte har bilder -.- ! men har bilder på G, måste bara fixa sig med min dator först så jag kan ladda över dom någon gång!

idag så har jag varit i Hjo med mamma och bror nästan hela dagen :) drog hem en sväng till farmor & farfar innan vi åkte och träffade kusinerna eftersom dom ska åka hm till Norge imorn :P
I Hjo så åkte vi hem till mammas kille och träffade honnom och hans barn :P Vi käkade mat och sedan så drog jag och Fredrika ut till hennes stall där vi red hennes häst Billy på ett snöfält, var supermysigt! Sen så kikade vi Tv, o åt godis och spelade wii med våra lillebröder typ ;pp
kvällen har tillbringats med sex and the city och mys vid datorn :)
Imorgon så blir det shoppa i skövde (y)

Nu ska jag nörda avsnitt av sex and the city igen och sedan sova ;) imorn ska jag soova länge!! för vi ska åka till skövde vid typ ett :) <3

Tusen pussar o kramar!


good night (L)



hej :) är så sjuuukt trött, men tänkte bara skriva några rader innan jag kryper ner i sängen :P
Red Clea i ridhuset, hon var ganska lugn och duktigt men ville bara springa i galoppen och inte alls jobba, så blev ingen lyckad galopp men det blev bättre mot slutet då hon lugnat ner sig lite och fått av sig lite överskottsengergi :) drog hem till isabell sen på kvällen där hennes pojkvän och frida även var :) vi kikade på film & åt godis ;G

GOD NATT!


26 december

igår så kom mammas kompis från lysekil på fika ;) sen så åkte jag iväg till stalle och red lilla Clea :) det gick bra! Hon har vilat ett tag nu och var därör lite pigg men hon blev lugnare och lugnare :P
sen så gick jag hem till farmor & farfar på kvällen och träffade mina småkusiner ;)

idag så har jag varit på gudstjänst -.- lika kul som vanligt.. not!
har kikat två avsnitt av sex and the city och ska käka nu (y) och sen åka och julfika hos mormor ;) senare blir det att rida Clea (:

PUSS!



1 månad kvar tills jag åker till Thailand <3

JULAFTON ♥

GOD JUL! 

åkte iväg till min gammelfarmor som bor på hem, vid ettiden idag och lämnade en julkalpp ;) sedan så åkte vi vidare till farmor och farfar där mina två små kusiner var ;) vi käkade julmat, kollade lite på kalleanka, sen så kom tomten (som var min bror) och delade ut julkappar! Vid halv sex så åkte jag och mina bröder hem till mamma, där vi satt och delade ut de sista julklapparna vid brasan och åt julkgodis ;)

Julklappar


 Våg/locktång
 presentkort på vero moda 600 kr
 presentkort på filippas ridsport 400 kr
 fyra stycken nagellack: rött, rosa, svart och guld
 sex and the city box, med alla sesonger och avsnitt <3
 rosa ridvantar
 gummisnoddar till häst, rosa och grå
 1500 kr
 presentkort på Lindex 100 kr
 tröja
 leggins
 örhängen
 blingbling armband
 hello kitty shower gel
♥ en bild på Zephyr i en snökula
 bok
 broderat bokmärke

tack så mycket för allt! :D

har kollat på fyra avsnitt sex and the city med mamma! Är sjukt nöjd med boxen! så det blir att nörda sex and the city på lovet nu ;)
har tagit en massa bilder idag, men minneskortet cpar så får ladda upp bilderna imorn istället (:

Puss och kram alla barn!











Julafton snart :D



God Jul alla :D är ju typ redan julafton eftersom att klockan är efter tolv, men jag säger att det är julafton imorn bitti ;)
idag så har jag spenedat dagen med att köpa en massa julklappar ;) sedan så har mammas kille, fredrika & hannes varit här och ätit julmat, julgodis och kollat på julfilm :) mysigt!
Nu så måste jag sova, PUSS!


stallet idag!

Go kväll ;)
idag så har kag varit i stallet nästan hela dagen! Tog det lungt på morgonen, kikade lite film och sen åkte jag till stallet vid två :) fixa höpåsar till alla ridskolans hästar, och så fodrade, sopade osv..
klockan sju så red jag, gymkana eftersom det var sista gången ;) riktigt kul men jobbigt!

Ska ta något att dricka nu för jag är dötröstig och sedan gå och lägga mig (: ska upp imorn och åka iväg till skövde med pappa för att köpa alla julklappar ;) har köpt en bara så det känns lite stressigt dethär men kommer fixa sig imorn ;)

PUSS!



Äntligen lov!

Kom hem från skolan för tre timmar sen ungdefär och har bara slappat o så sen dess ;) somnade i soffan till en film och sen har jag suttit vid datorn och städat lite. Ska damsuga och städa mitt rum nu tänkte jag för det är smutsiigt!
sen så drar jag till stallet och rider :)

senare ikväll så är det typ tjejkväll/julklappskväll hemma hos hanna med resten av tjejgänget ;)
pappa har köpt en ny bil också :D en stoor 7-sitsig svart sak, så det ska bli kul att se sen den!

PUSS!


Ansiktsmask ♥

sista riktiga dagen i skolan idag :) och första dagen på länge efter sjukan ;)
vi gjorde inget vettigt direkt (Y) lekte lekar och såg på film typ!
efter skolan så gick jag o mamma iväg till sjukhuset och jag tog spruta -.- skiitont gjorde det men jag är glad att det är över :p allergitestet gör jag senare. Lite senare så drog jag och mamma till stan. Jag köpte typ ansiktsmask och två julklappar!  kvällen har bara tillbringats vid datorn med en chokladkaka, mums!

ska göra en ansiktmask nu och imorgon börjar vi nio :D


Nästan frisk ;D

Tjenare :) har inte bloggat på ett tag nu... allafall så mår jag bättre nu bara den jädrans hostan som ska bort också ;) igår så var jag hos amanda på kvällen och firade henne lite tilsammans med alice, malin, clara, kajsa och lovisa :) grymt kul hade vi! Käkade pizza, spelade buzz och sjunge sing it :) sen så dansade vi typ och kollade senare på en skräckfilm ;s läääskig var den och jag kunde typ inte somna sen ;O haha!

Idag så var det julavsluting i stallet så jag dorg dit vid tolv :) Isabell skulle vara lucia och jag, nora och sofia tärnor.
Vi red in i ridhuset o jag red zephyr (L) vi skulle sjungt "staffan var en stalledräng" också men tydligen så belv det inte så -.-
vid fyra så drog jag iväg till konfan med sanna och madde :) vi typ sjungde jullåtar, fikade två g¨nger och hade gudstjänt :P var väl helt ok!

Imorn så ska jag ta spruta och allergitest efter skolan ;O;O hjääälp mig! kommer typ dö ;s

nu ska jag sova! <3


Fortfarande sjuk! ;(

Hemma från skolan idag också.. mår inte så bra direkt. När jag la mig igår så mådde jag rätt bra ändå men idag nrä jag vakande så mådde jag bajsdåligt! hostar, halsont, snorar som en gris och typ febrig så hejdå skolan!
haha, har ätit lite och kollat på en bra julfilm :) inte hänt så mycket mer än det men tänkte ta en dusch nu och sedan försöka att packa upp lite om jag orkar..

Puss! <3'


Sick and tired!

Hej :) har varit kass på att uppdatera de senaste dagarna..
är sjuk just nu.. så orkar inte riktigt blogga. Har vart hemma från skloan både igår och idag.. har skitont i halsen och typ feber o ont i krobben så inte säkert att jag går till skolan imorn heller :P
har varit hos doktorn idag och beställt tid för ett allergi test och så kollade min hals, den var svullen men jag hade inte halsfluss som tur var ! :) blir en massa film nu när jag är sjuk. Igår kollade jag på 3-4 stycken :D och idag har jag sett en än så länge :) ska packa lite senare och åka till pappa :P
just nu så sitter jag och käkar halstabeltter och dumle <3

PUSS!




Julgodis <3

Skolan som vanligt idag och sen hem och käkade lite ;) sen så åkte jag iväg till stallet och lämnade en grej till Jennifer och sen hem igen (: bakade julgodis med mamma och bror (a) knäck och fudge <3
oh smeten är ju godast (y)
har tillbringat rästen av dagen sedan vid datan o fixat naglarna :D
ska plugga glosor nu -.- och fixa lite grejjer och sen sova <3

PUSS!





SUNSHINE



Tjenare :)
sitter här och käkar lite godis :D
var i stallet förut och red clea i ridhustet. Det gick bra, lite pigg bara :P
drog hem och käkade och sen hem till pappa och firade honnom lite för han fyller år idag :)

har typ städat lite och ska bara damsuga också och sen typ sova :P pratar med isabell i telefon just nu <3

PUSS!

mot stan!

Lussenatta igår var bäst!

tredje matshen vi spelade blev det oavgjort och så gick vi till semifinal. Den matshen förlorade vi -.-
efter det så mådde isabell inte så bra :/ så hon gick hem till sig och vilade och så hängde jennifer med mig hem :) vi drog iväg och åt pizza på Happy time ;)
sen drog vi hem till mig och fixade i ordning oss och sen drog iväg med isabell till disxot :P
var roligt men inte så bra låtar ;s aja kul ändå <3

Nu så ska jag gå iväg till stan med mamma och köpa present till pappa & fika :D
senare blir det stallet och rida lilla clea :)

Puss!

LUSSENATTA!

mitt lag har vunnit de två första matcherna (innerbandytundering) en kvar och sen får man nog reda påom man går vidare till finalen tror jag? förra året så kom vi ju tvåa i finalen och i år vinner vi :D ! haha

sjungde karaoke med isabell, felicia, elin, malin och clara :) SOS med Rihanna och det gick ju lyckat ;) xD
ska typ käka starx och sen dra tillbaka dit :P nästa match börjar 16:15



snugga skylten som typ amanda och erika har gjort (y)


Lussenatta imorn :D

idag är det fredag :D
som vanligt skolan först och sedan hem. Drog till stallet vid fem och red clea :)
sen så har kvällen tillbringats framför TVn och datan (y)
Imorn så är det Lussenatta <3 vårat lag heter GÖRGEN'Z :P haha!
ska sova nu så hörs imorn :)

PUSS!


Förkyld!

Tummen ner och en stor dissning för förkyldhet! I hate it :P

har precis varit iväg i skolan (hemkunskapssalen) och ätit med alla tjejorna i klassen ;) super trevligt <3
vi käkade tacos och sen fruktsallad typ med glass :D sen sjungde vi singstar (L) hihi!

Nu ska jag strax sova och är förästen hos mamma nu (:

PUSS!


Last christmas!



Snart jul :D fan vad nice ! <3

idag så har skolan varit som vanligt :D sen stallet och ridit clea :) hon fick kämpa hårt idag och var heelt genomsvettig efteråt, lilla söta clea <3

kvällen har tillbringats farmför datorn :D inga läxor alls och sjuukt skönt är det !
har lyssnat på lite jullåtar med ex lady gaga och riktigt bra faktiskt (a) blir forstätta här vid datorn nu och sedan se på Desperate hosewives klockan nio ;)

PUSS !

GOD NATT ;)

Ska typ lägga mig strax :)
idag har det väl inte hänt så mycket.. känns som att jag kollat på film typ hela dagen :P

efter skolan så kikade jag på en film som heter love in manhattan grymt fin är det <3 sen så satte jag mig vid datan och lite senare kollade jag på I taket lyser stärnorna :D o har pluggat lite också. Är jättelungt med läxor än så länge :) såå skönt!
mår väl sådär just nu så ska sova <3

I want to the sun (L)




Träningshoppning

Idag så var det träninghoppning på ridskolan :) jag grog dit vid nio på morgonen och skulle hoppa Cindy 70 cm ;)
tyckte det gick riktigt bra faktiskt, rev dock ett hinder men är ändå nöjd (y)

fina cindy!


efter det så red jag ut clea i snön tillsammans med Jenny som red sin häst, super mysigt är det att rida i snön <3

drog hem vid två och duschade och sen kom farmor, farfar och mamma och så hade vi lite kalas för min storebror som nyss fyllt 17 år :)

var skittrött efteråt så jag la mig i soffan och kollade på en film :D sen så kom isabel till mig o vi chillade, och cp:ade lite typ (:

ska nu göra mig iordning och sen typ sova :) gick upp tidigt i morses så jag är väldigt trött nu.

Godnatt :D <3

your cooler than me!

tja :)


red ut clea med isbell :) gick jättebra och clea tyckte det var jättekul att pulsa i snön eftersom hon nästan aldrig får komma ut och ridas :P hon går ju bara lektioner med ridskolan annars så det var allt kul (y)
när jag kom hem så blev det datan och så lite städ på mitt rum ! måste damsuga också -.- haha så får väl göra det nu!

Imorgon är det träningshoppning på ridskolan (: jag ska hoppa Cindy för Zephyr är tyvärr skadad :/ blir inte så högt utan hoppar 70 cm :P
så får väl lägga mig om en stund :)

PUSS


LÖRDAG!

God dag :D
har precis varit iväg med pappa och jenny och köpt lite grjjer. Ett par termobyxorm mössa och två par ridvantar :)
nu ska jag strax åka iväg till stallet. Ska rdai ut på clea med isabell :D senare så måsta jag städa mitt rum o fixa lite!

Puss <3


Snart helg :D

ikväll drar jag till pappa :P så ska väl ta och packa lite grejjer nu och sen plugga lite och åka till stallet!

Markarbete idag (y)

Hörs i kväll ;D


1 DEC



Inte blivit någon bloggning på ett par dagar! Har haft så sjuukt mycket med skolan o så´har jag varit jättetrött så inte orkat ..
I måndag så mådde jag dåligt så jag sov en stund efter skolan och sen kom mormor på fika :)
igår så red jag dressyr på clea :D det gick helt okej.
sen så typ blev det plugg hela kvällen för jag hade en jobbig svenska bok att läsa -.-

Idag så var det kort ,kort dag i skolan och ett plus på det (y) har nyss ätit och blir snart lite plugg och städ och sen ska jag åka iväg till stallet. Jobba och rida hopplektion :)

PUSS

Ps, det är första december idag och snart julafton ;)


RSS 2.0