Måndag

Det gick bra hos tandläkaren :) har bara så sjuukt ont just nu i tänderna och det spänner och drar och värker som sjutton! Det är typ räls, fast bara på sidorna så den syns inte på mycket, bara om man typ ler jättestort men jag får väl föröka undvika det ;) haha!

Efter tandläkaren så åkte jag hem och la mig i soffan och kollade två avsnitt av sex and the city och sen blev det plugg och mat.

Nu ska jag kolla ponnyakuten, sen typ sova för jag har lagt mig suupersent massa dagar nu så det kan vara skönt ;)

puss!


VILL HA!



mina glansleggins har jag använt sjukt mycket och de är nu utslitna, så jag vill ha ett par skinn byxor (på bilden ovan) så himla fina :)

från BIKBOK 299 kr

tandläkaren

har precis kommit hem från skolan och drar nu iväg till tandläkaeren för att så en ny tandställning ;S huuh, kommer dö typ!

önska mig lycka till? :D


HOME

sitter och myser här vid datorn nu och funderar på att snart kanske sova..?
har städat och packat upp lite kläder, så skönt att ha det gjort nu!

Jag, min lillebror och farmor och farfar var ju i Jönköping på A6 en sväng och kollade runt lite :) köpte bara ett par svarta leggins, bra att ha lixom! hittade inget annat jag vill köpa, förutom en affär med hur mycket converse som helst i alla färger, och jag bestämmde mig för att köpa ett par svagt rosa för dom var riktigt snygga :) men det gör jag någon annan dag!
Sen så käkade vi även donken.



Nu blir det väl ett avnitt sex and the city och sen nana.

PUSS




göteborg horse show

Var i Scandinavium igår med isabell :) grymt kul!
Jag köpte en ny ridhjälm, en JW gud vad skön asså! Jag köpte även en tröja och ridhandskar.

sen så drog jag hem till farmor & farfar på kvällen där jag och min lillebror har sovit i natt :D idag så ska vi nog åka till A6 i Jönköping tror jag (:

imorgon ska jag få en ny tandställning :( ;S

puss, hörs senare!





T O D A Y

Dagens-testet

DAGENS VILL HA: nytt idomin till mina läppar som snart narar sönder ;s
DAGENS KLÄDSEL: rosa spetströja, svart linne, blå jenasleggins
DAGENS FRISYR: vågat hår med locktång typ
DAGENS LÅT: Grenade - bruno mars (typ lyssnar på den varje dag så..)
DAGENS PLANER: dagen är ju så gott som slut, men kolla på film och sova.
DAGENS SAKNAD: isabell
DAGENS DUMMASTE: nariga läppar ;s
DAGENS MISSLYCKANDE: kommer inte på något
DAGENS DROG: godis typ, hahah nej men vet inte :P
DAGENS KÖP: faktiskt inget
DAGENS GODIS: choklad, bilar, ostbågar osv..
DAGENS HUMÖR: Glad & trött
DAGENS CITAT: haha venne..
DAGENS ROLIGASTE: haha vet inte det heller..

Friday night

har vart en rätt go' fredag faktiskt. Började med skolan, och den var som vanligt, på idrotten hade vi en vikarie som nästan lät oss göra lite som vi ville, så det var rätt gött!

efter skolan så drog jag hem och käkade och sen åkte till stallet. Red två pass dressyr på Cindy och Zephyr, cindy var riktigt spänd i början men slappnade av mot slutet och Zephyr var jätteduktig fast lite seg eftersom hon hade gått innan jag red henne också :P men jag är nöjd!

kvällen har tillbringats hemma med middag, godis och dator :)
imorgon så ska jag till Göteborg horse show med bästa isabell och hennes familj! Kommer bli grymt kul.

Nu ska jag fixa i ordning lite grejjer och sen sätter jag på Sex and the city och lägger mig i min underbara säng!

puss och godnatt!


TRÖTT

Är sjuukt trött och det enda jag vill just nu är att sova, så jag ska fixa lite grejjer och sen krypa ner under mitt goa' duntäcke!

idag i skolan så hade jag två prov.. spanska provet var lätt och gick jättebra medans so provet var svåårt -.-
sen så gick jag hem och käkade & packade och åkte iväg till stallet. Red dressyrlektion på Amols (stor häst) och det gick riktigt bra, han är väldigt sammarbetsvillig och duktig i dressyren men även lite strak..

nu sitter jag hemma hos pappa och har ätit & pluggat lite. Nu: sova!

godnatt ♥

nu plugga och sen stallet!

igår så var jag jättetrött och orkade inte blogga..
var allafall först skolan och sen åkte jag till stallet och red clea :) det var markarbete och dt gick superbra, clea var jätteduktigt och hon ville verkligen jobba. Annars så är hon ganska tjafsig och bara springer sm hon vill men igår så ville hon göra allt :D lilla söta clea <3

nu så ska jag plugga lite och sedan åka iväg till stallet. Fixa alla grejjer där och rida (:

puss!


skolan igen då

gick väl bra i skolan idag men jag fick en vidrig huvudverk efter halva dan.. inte alls kul!
drog hem och käkade samtidigt som jag kollade sex and the city. Sen blev det lite plugg och sedan åkte jag iväg till stallet på tävlingsmötet.. bestämt nu att jag ska tävla zephyr en tävling gota, för det är två andra tjejer som också ska tävla zephyr och då får vi dela på det ;p
efter det så åkte jag hem och åt + kollade tv och pluggade lite.

nu ska jag kolla ett avsnitt sex and the city och sedan sova ♥



min söta brylling Sara (:

puss

efter tre veckors lov för min del så börjar skolan igen imorn.. gud vad trevligt asså !

nu ska jag sova (:



Gröna-kortet snart

Har ätit fruckost och min kusin & co. har precis lämnat oss! har suttit och läst igenom lite sidor som vi hade i läxa  tills idag på Gröna-kortet kursen och så har vi något delprov.. ska snart dra dit för den börjar klockan ett.

Ah.. händer väl inte så mycket mer idag förutom att jag måste plugga ikväll -.- har ju endel kvar som ska vara klart imorn ;s usch!

Men ni får hare så bra, puss!

 
Thailand <3


KVÄLL

När "släkten" kom så fikade vi och sen så åkte vi upp till berget där vi gick en liten snabbis promenad men var så himla kallt så vi åkte hem igen ;) kollade lite tv och sen så kom mormor också och vi åt middag! Sen så har vi kollat melodifestivalen, en film & ätit godis ♥ nu så ska jag sova (: jag är trött haha ;) puss!

 (gammal bild! )


kusin

Tja (: sitter här och väntar på att min kusin, morbror och hans fru ska komma, dom ska nämligen sova här i natt ;) hihi från Halmstad är dom och jag kommer säker o prata så sen och det kommer ju isabell älska ♥ haha!

har typ pluggat hela morgonen känns det som ;s är fortfarande inte klar än men...det blir jag väl någon gång.

ah, nu så ska jag läsa lite bloggar.. puss!



Haha, min kusin på hans student i sommras !





godnatt

nu ska jag slänga mig i sängen och sova som en björn, är sjukt trött!

gick väl si sådär att bowla, är ju inte direkt världsbäst på det men det var kul ändå ;)
Sen så käkade vi en grymt god grejj.. haha eller vad man nu ska kalla det men det var någon annan variannt av tacos iaf ;) drog sen iväg till stallet och träffadde isabell babe ! <3 kikade på henne när hon red sin otroligt fina ponny Amie :) sen så har jag kollat tv och käkat flöt med familjen ♥

 
sommar !

Friday!



Cha cha ! ;D

haha, ska strax dra med mamma och brodern och bowla, haha (igen)!
har inte hänt så mycket idag. Har duschat, kollat sex and the city, pluggat och suttit vid datan typ (: och så har jag käkat budapest ♥ hihi love!

vet inte riktigt vad som händer ikväll.. får se!

puss!

Drar snart till mamma ♥

hej! Idag så vaknade jag halv ett ;O shit jag fick helt seriöst panik och bara neej! jag vill verkligen inte sova såå länge men aja, var ju inget direkt att göra åt saken så jag käkade fruckost och kollade på MtV (:

sen så gick jag ut och gick en sväng med brodern. Blev sedan plugg, har fortfarande mycket kvar så blir o plugga varje dag nu tills skolan börjar.. -.- kul!

har också bakat en kladdkaka som inte blev bra -.- blev typ som sockerkaka igen och det måstye vara något fel på spisen här hos pappa, eller den går typ snabbare så usch den blev inte kladdig denna gången heller.

Nu så ska jag packa lite, sen blir det film och senare åka till mamma ♥



thailand 2011 ♥

stallet

God morgon på er! (:
har käkat fruckost och kollat på american pie ♥ hjärta!
igår när jag skulle lägga mig vid två tiden på natten..så råkade jag stöda till min bokhylla så en vas flög ner och gick i tusen bitar -.- och jag orkade inte damsuga upp fliserna då så det jag jag precis gjort nu, haha klumpig är jag!

Nu så ska jag sminka mig, slänga på mig lite kläder och sen dra iväg till stallet! Kommer hem någon gång ikväll för jag är stallvärdinna. Då så måste jag plugga.. har fortfarande inte börjat med det än och jag har massor kvar men aja, det måste jag börja med ikväll ;)

puss!

haha, ignonera min min!

Fix day

Denna dagen så har jag tagit till o fixa en massa små grejjer som jag inte orkat göra annars..
blev brunch och film först och sedan dusch med hårinpackning osv.. sen så fixade jag mina naglar  och satte på lösnaglar, haha! blev fint men osmart som jag är så måste jag ta av dom typ imorn igen för då har jag stallet, och fixa massa höpåsar o sånt.

Har precis städat lite och packat upp, har ganska mycket kvar men tar det sen, och så måste jag plugga okckså. Har ju en massa grejjer kvar att ta igen efter resan.

nu så ska jag och min lillebror strax gå ut lite tror jag, ska nog fota lite! och sen när pappa kommer hem så drar vi till mc donalds och käkar!

Hörs ikväll, puss!

isabell har dratt till sin pojkvän i vetlanda.. saknar henne <3




Alla ♥'ns dag

idag så är det ju alla hjärtans dag. Och vet ni vad som hände? haha ;)

Mamma kom förbi här hos pappa och gav mig och mina bröder varsin chokladask, hihi! och så en sekund senare så kom pappa hem och gav oss exakt likadana chokladaskar (: hihi lite kul faktskt! så nu sitter jag och käkar choklad (a)




Bowlat !

Har precis varit iväg och boxlat med isabell, philip och co.
hihi , sen så kom hennes föräldrar och hämtade oss och så åkte vi iväg och fikade (a)


Nu så ska jag kolla lite Tv-program som jag missat och sen måste jag städa mitt rum som är proppfullt med kläder överallt, eftersom jag inte packat upp ordentligt efter thailand ännu.

Puss


God natt!

Gröna kortet kursen gick bra. Sen när jag kom hem så var farmor & farfar hemma och hälsade på lite :)

Kvällen har tillbringats vid datorn & Tv:n. Min kropp är fortfarande inställd på thailändsk tid typ så jag är sjuukt trött just nu och verkligen kämpar för att hålla mig vaken, så jag ska nog strax sova ♥

Puss!


Thailand 2011




<3


Home!!

Kom hem ifrån underbara landet Thailand för fyra dagar sen ;) har inte riktigt orkat blogga för harv haft fullt upp med annat, men nu så ska det bli en massa bloggning om vad jag gjort, bilder, shopping och massor mer!

I fredags allafall så var jag ju i skolan :) åhh vad jag hade saknat min iza asså så det var sjukt roligt att träffa henne! Och alla andra också förstårs.
efter skolan så hämtade mamma mig och henne hade jag ju inte helle träffat på två veckor.. så vi åkte hem och hon hade med sig en masarin till mig (L) sen så drog jag till stallet och red dressyr påfina Zephyr <3
På kvällen så hände inte så mycket, blev bara mys hemma!

Igår så drog jag med isabell till stallet vi tre tiden och där så fotade vi och gick en promenad med hennes pollar i kylan, kallt men mysigt vare ;)
sen så sov jag hos henne och vi hyrde en skräckis och käka godis ;G

idag har vi bara softat och gått en promenad, nu är jag hemma och ska käka lite och sen dra iväg till stallet till gröna-kortet kursen.

Hörs senare!


Thailand dag 7 (23:07)

Hej!

Har hant en massa saker sen jag bloggade senast! Djungelaventyret var jatteroligt. Det borjade med en elefantritt i djungeln, man satt i korgar pa elefanten och sa satt det en elefantskotare pa huvudet pa elefanten som "styrde" och sedan fick jag sitta pa elefandens nacke (: hihi det var jatteroligt. Efeter ritten sa matade vi elefanterna med babaner och sedan aokte vi vidare till ett stalle och at mat! Sen sa akte vi ivag till ett tempel dar vi traffade pa apor (: Fanns en tam apa ocksa som hoppade omkring och busade med tre sma thai-barn, det var jattakul o se ;)
efter det sa akte vi kanot i en fin flod och stannade efter ett tag och badade dar det ocksa fanns en lian hogt i ett trad som man kunde svinga sig i och hoppa!

Idag sa borjade det med fruckost och sedan la vi oss vid poolen och badade & solade hela formiddagen. Sen sa tog vi en lunch pa stranden och sen badade lite i havet, spelade beach volleyboll och at galss (; belv ocksa en masage efter det!

Har nu precis varit ute och atit middag pa en resturang i stan, och sedan sa at vi pannkakor med nutella och banan :D supergoda!
 
Imorgon sa sak vi aka till ett annat hotell som heter Kata beach, det ska bli spannande att se hur det ser ut!
men nu sa maste jag sova!

Puss!


RSS 2.0