Hej hej :D

Idag är vädret underbart :D sol och värme! :)
Skolan idag var jätte chill, först spanska och so. Och efter lunch så såg vi på film dom två sista lektionerna ;)

Har ätit och kollat på Desperate housewives nu!
ska göra lite läxor och städa strax! så det blir gjort. Och lite senare tänkte jag baka en rabarberpaj :D för vi har så otroligt mycket rabarber ute i våran trädgård så det är lika bara att göra av med lite!
På sommaren så har vi också: svarta + röda vinbär, vita smultron, päron, körsbär och hallon :) o jag längtar tills det börjar växa så jag kan gå ut och vräka i mig <3 hihhi!

Ha en bra måndag ;)



Zephyr <3

En lång dag!


Hej hej! har varit en lång dag idag med mycket som hänt!
Vaknade iaf upp hos farmor och farfar, vid ca halv åtta .. haha! min lilla kusin ville ju inte sova mer då och jag var ganska pigg så jag gick upp! :) Så åt vi fruckost, gjorde oss i ordning och sådant. Sen gick jag och alva (4 år är hon)
till parken, och lekte lite på lekplatsen ;) var där nogon timme och sen gick vi tillbaka till farmor och farfar. Käkade lite och så lekte med lilla Gustav (7 månader).
Sen ca halv tolv gick jag, farfar, Gustav och alva ut en sväng på en lite promenad och så köpte vi glass :D mums! Sen var vi hemma hos farmor och farfar o lekte o sånt...
Klockan ett kom mina kusiners föräldrar hem som hade varit på bröllop! och min pappa + lillebror! Och då så gick vi iväg till min gammelfarmor och hälsade på henne, hon mådde finfint!
När vi kom hem så åt vi mat + efterrätt  kladdkaka med jordgubbar ocg grädde <3 Sen så okte vi och hanldade en blomma till min mamma eftersom det är morsdag!
Och sen lite senare, när mina kusier hade åkt hem, gick jag och mina bröder iväg till mamma och gav blomman till henne ;) hon blev jätteglad!
Vi stannade vi där till halv sju! Sen åkte vi hem till pappa.
Nu är jag hemma och är ganska trött! Ska grejja lite här med allt och inget och sedan kolla på Desperate housewives (inspelat avsnitt) senare ikväll tänkte jag :P
Sen blir det sova, för det är ju skola imorn igen! men bara två veckor kvar nu och en är det ett låångt sommarlov ;)

Puss på er ! <'33

Snart åka till farmor och farfar!

Har varit med isabell på tävling i fkp nästan hela dagen ;)
Har badat, och ätit godis nu :D och ska göra mig iordning + packa och sedan kommer farfar och hämtar mig!
Så ska vi åka hem till dom och där är mina söta små kusiner alva och gustav :D <3
Ska vara där resten av kvällen och sova där i natt :D

Ha en bra lördags kväll :D <3!

Tjejkväll!

Tja! Kom hem ifrån sanna nyss! var där tillsammans med isabell, sanna, lovisa, sanna, alice, emelie, ebba, hanna, elsa och amanda :) Vi åt tacos, lyssnade på musik, käka tårta och gdiis :D askul var det!

Efter skolan idag så drog jag hem och åt, sen hämtade isabell mig så åkte vi till stallet och gick en promenad med hennes ponnys. Och så duschade vi och fixade svante, för isabell ska tävla honnom imorn här i falköping ;)
Jag ska hänga med och hjälpa henne, filma och lite sånt :)
Sen så är ju min kusin hemma hos farmor och farfar också, så dit ska jag imorn också och träffa henne :D såå söt är hon! hihi :D
Ne, nu ska jag fixa lite och sen strax gå moch lägga mig!

God natt! :D <3


Torsdag :D



Tja tja! har precis ätit och vart i stallet hela dagen efter skolan, gjorde det vanliga (stallvärdinna) och så red jag dressyr på Mingla ;) det gick bra :D
Nu ska jag packa upp snabbt och så göra mig iordning! Sen ska jag faltiskt lägga mig för jag är dötrött!

Jag och isabell var på håltimmen och köpte lite presenter till Sanna och Lovisa som fyller/fyllt år, för vi ska på fest hos dom imorn kväll!

Planer för helgen är: lördag, hjälpa isabell på tävlingen i falköping med saturnus, och sedan ska min lilla kusin från Norge komma till farmor och farfar, så ska jag vara barnvakt åt henne och sova där till söndag ;)
och så måste jag plugga också! annars bara ta det lungt.

Ne... nu måste jag ta tag i min packning!

Puss på er ! <'33


Håltimme

Hej! sitter här hemma nu och har städat lite på mitt rum och packat klart det sista. Ska strax gå tillbaka till skolan, för isabell slutar sin lektion snart och då ska vi gå till stan ;)
Blir stallet direkt när jag kommer hem så bloggar i kväll! :D

Strawberries

Red Dressyr på Gizmo idag :) gick jättebra! han var jätteduktig ;) Har precis ätit och kollat på TV :D
Ska plugga lite och sånt nu..

Imorn skulle vi ha någon grillgrej med klassen men jag ska nog inte på den, för jag har ju stallvärdinna och ridning imorn.
Är grymt sugen på Jordgubbar just nu ;D


Onsdag!

Har varit i skolan som gick ovanligt snabbt idag eftersom vi började halv tio och sen fick sluta tio i två, för vi hade engelska "miniprov"på slutet! Har precis städat mitt rum lite och ätit pannkakor :D
Ska stra göra lite läxor, Blir rida Gizmo sen klockan fem :) trore är hoppning idag (kanske terräng eftersom det inte regnar ;D) Ikväll blir det packa och tare lungt! :)

Ses ikväll!


God natt!

Nu ska jag krypa ner i min säng och sova länge :) börjar ju halv tip imorn :D

God natt! sov gott <3

TJENA!

Orientering i skolan idag, gick väl rättså bra! men det var huuur blött som hels på marken och mina skor läckte in så jag var skitblöt om fötterna ;s
Efter orienteringen så promenerade jag och isabell hem till mig och tog en varm dusch :D och så stekte vi pannkakor till oss båda :D mums vad gott! Sen cyklade vi iväg till skolan och hade Spanska, So och matte! Sen slutade vi 15:20! Sen red jag klockan fem! Jag red King idag och han var jätte duktig faktiskt :D Jag red ej klockan sju för jag hade kollat fel. Det var nästa vecka som jag hade skrivit i mig att rida igen ;) Har precis ätit nu och pratat med min pappa i telefon, han var tillbaka i sverige nu :D han har ju varit i Barcelona! så jag får träffa han på torsdag :D! Nu ska jag plugga och duscha. Våran idrott är inställd imorn så vi börjar halv tio :D <3 sovmorgon!

Ciao!


19:40

Hej! Sitter här och lyssnar på en skitbra låt! :D samtidigt som jag kollar på "the biggest loser" haha!
Ska äta lite mat strax och sen fika inför imorn. Börjar halv nio imorgon uppe på berget och vi ska orientering fram till tio. Sen bötjar lektionerna igen vid halv ett för våran klass :) Så jag och isabell ska dra hem till min pappa som bor nära berget och duscha + göra pannkakor :D mums mycket godare än skolmaten! hihi

Sen blir det rida klockan fem, och rida igen klockan sju. Men jag stannar där i mellan, och pluggar lite om jag hinner!

Ha en super kväll :D  

Monday :D

Hejsan, det är soligt idag men ändå lite kallt :/ jag vill ha både värme och sol :D
Sitter här och lyssnar på musik! Vi fick sluta skolan lite tidigare idag för vi hade läsförståelse prov, :D
Ska äta lite nu och sen blir det väl typ göra lite läxor, sola om det blir varmare :D och tare lungt!
När mamma kommer hem som blir typ vid 4, 5 så ska vi åka till stan och köpa klänningen jag hängt undan :D

tjao !
 
Saknar Falsterbo med isabell - 09
(Ignonera mig på bilden, jag ser cp ut!)

Kväll!



Har precis vart och lämnat tillbaka en film! En kompis till mamma och hennes små barn var här och fikade förut, en liten ett-åring som hette Daisy :D skitsöt är hon!
Nu blir det lite grejjs här hemma och imorn är det skola igen :/ men har sovmorgon så jag behöver ändå inte gå pp så tidigt! :D

Puss på er ! <'33

Sunday

Hejsan! sitter här nyduschad :D Ska snart äta mat och sen får vi gäster,!
Sov till tio idag men gick inte upp för ens halv elva :D gick då upp och åt fruckost och sen gick o la mig en stund till! asgött! men nu är jag skit hungrig så ska dra och äta nu!

Puss! <3

Nystädat rum!

Hej, har precis städat klart i mitt rum! Och det behövdes verkligen!


Hembakad pizza <3

Har ätit hembakad pizza precis , som mamma bakade :D mums! det är verkligen supergott!

Jag köpte...

Rosa pärlarmband + läppglans, Cubus


Svarta korta sockar 4-pack + rosa Depend nagellack, Lindex


Hårspännen med blomma, Glitter


Svart tröja med puffärm, Vero moda





Hemma från skövde nu!



Hej hej! sitter och ätierlite godis just nu :D supergott!
Jag och mamma åkte till maxi först och kollade lite där, provade lite olika klänningar men hittade verkligen ingenting, men jag köpte iaf ett rosa nagellack på lindex, och läppglans + armband på cubus.
Sen åkte vi vidare ut till comerse, tog en fika ute i solen :D det var skitvarm och skönt, ännu varmare än här i falköping! Och så kollade vi lite, hittade inte heller någon fin klänning, men jag har tidigare hittat en på vero moda i falköping, så vi kollade om den fanns i skövde fast den fanns ej i min storlek. Så dom ringe till falköping och frågade om dom hade den storleken där, och det hade dom :D så dom skulle hänga undan den så ska vi käpa den på Måndag! Den är iaf ljusrosa, visar när jag köpt den :) Men jag köpte allafall en svart liten tröja att ha över med puffärm ;) och hårspännen på glitter!

Nu ska jag nog sätta mig ute på balkongen i shorts och linne och sola lite :D

Visar vad jag har köpt sen!

Skövde snart!

Nyss ätit fruckost :D ska nu göra mig i ordning och sen åka till skövde ;)

Ellie Goulding - Starry eyed
>




Fredagsmys <3

Sitter här och skriver med iza, har kollat på Talang 2010, ätit tacos och godis :D
Red Dressyr på Zephyr idag ;D gick faktiskt riktigt bra! Imorgon ska jag dra till skövde med mamma! Ska väl kolla om jag hittar skolavslutingskläde och sånt! så vi åker hemifrån vid tio :)

Ha en bra helg :D

 
sötnos <3


Friday in my heart

Hej! ska byta om nu och strax åka till stallet och rida! Dressyr, eller terräng, men tror det blur dressyr eftersom det regnar!

See you tonight !


Helgen

Planer för helgen!

Lördag: åka till skövde med mamma, kolla efter skolavslutningsklänning.

Söndag: Vi får gäster från borås!

Bara tre veckor kvar till sommarlovet :D

Tjoho, det är superkort kvar tills sommarlovet :D hihih , jag längtar verkligen, och med tanke på hur fort veckorna flyger förbi så kommer dessa tre veckor gå skitsnabbt :D hoppas jag i allafall!

Har vart i stallet, var ju stallvärdinna idag. Så jag hjälpte frida på ridletionerna och så fodrade + sopade. Sen så red jag Zephur också :D det var hoppning och hon hoppade superfint! <3
Nu ska jag äta lite kvällsmat, är jättehungrig! Sen blir det fixa iordning mig och sen sova, är riktigt trött ;)

God natt! <3


Värme utan sol ?

Idag har det varit otroligt varmt fast knapp någon sol alls och till och med lite regn!? aja, bara att det är varmt allafall fast jag vill ha sol också ;) <3
Kom hem vid tio i sju, och då var pappa här en sväng, han ska åka till barcelona nu så jag kommer sakna honnom :( fast jag ska ju till pappa nästa torsdag så det går nog snabbt ;)

Har ätit :D och ska nu iaf grejja lite. och lägga mig ganska så tidigt ikväll för jag är trött -.- !
Blir stallet hela dagen efter skolan imorn. Stallverdinna och rida :)
Red försästen Gizmo idag och det var dressyr, gick väl bra :)

Puss! <3


Älskar vädret !

Det är verkligen underbart fint väder ute nu :D supervarmt och soligt! <3

Har precis ätit och ska sätta mig ute i solen en stund och tänkte då passa på att göra lite läxor samtidigt!
Cyklar till stallet senare och rider Dressyr! Hoppas vi rider ute idag , eftersom det är så fint väder :D

Puss på er ! <'33


FILM

Benjamin buttons otroliga liv - 1 2 3 4 5

Jag tänkte skriva lite om en film som jag såg för någon vecka sen. Den var bra, men väldigt annorlunda, det finns nog ingen direkt liknande film. Den handlar om en kille som föds som en jättegammal man och sedan blir yngre och yngre med åren, alltså han åldras baklänges. Den är väldigt spännande och man kan inte sluta se den mitt i, man måste se klart hela för man vill veta hur det ska sluta. Den är verkligen värd att se!



Kväll!

Var på mammas jobb i ca; två timmar och sorterade papper, skrev namnlappar med en dymo... jag lite sånt. Sen drog jag hem och åt lunch och sen vidare till stallet och red dressyr på Lilla Lyckan :) det gick jättebra idag!

Nu ska jag fixa lite grejjer och sen äta! Sen blir det plugg, och kolla på Desperate housewives :D <3

Puss på er ! <'33


Jobbdag , :)

Hej hej! sov till tio idag och ätit en stor god fruckost ;) ska göra mig iordning nu och sedan plugga lite. Sen blir det cykla upp till mammas jobb och städa hennes kontor.

Hörs senare!

Ridit ut med iza,

Tjena! Skolan idag gick snabbt, som vanligt på måndagar! :D vi såg en film i slutet ;)
Efter skolan åkte jag och isabell till stallet. Vi red ut i skogen :D och putsade lite.

Nu blir det bara mys ikväll :) plugga lite, kolla på tv osv..
Imorn är det ej någon skola. Vi har kenya (joppa ihop 100 kr) som vi sedan ska skänka dit. Så jag ska vara på mammas jobb ;) Men blir sova och så först, så cyklar jag upp dit vid halv ett och sen ska jag rida klockan fem :D

Puss på er ! <'33


Söndagskväll!



hejhej! Kom hem från stallet för en stund sen och jag har precis ätit :)
Vi red ut idag jag och isabell, hon red sickan och jag red Svante! hennes ponnys.
Sen så grejjade vi lite i stallet och så...
Ska nu äta galss :D och sen fixa allt för imorgon och så plugga lite.
Imorn är det ju skola igen ;s fast det är bara några veckor kvar i skolan nu tills sommarlovet :D <3

God kväll! <3


Stallet med isabell nu!

hejsan :) ska byta om nu och cykla till stallet med isabell!
Den nya ommöbleringen i mit rum är superbra , :D
Skriver när jag kommer hem!

Bye! <3

Nytt rum <3

Sådär, äntligen klar! har fixat om på mitt rum :) Det blev superfint! är jättenöjd, det blev mycket bättre än det var innan! Ska bara få upp rästen av tavlorna så är jag klar sen :D

Har inte hänt så mycket mer idag, gick en liten promenad med min lillebror och köpte godis + hyrde film. Alvin och gänget två! den är så söt :)


Nu blir det bara mys här i mitt nya rum :D

God Kväll :D <3

Slaappdag :D

Hej! Idag får det bli en slappdag :) Gick upp halv elva , och åt fruckost + kollade på tv :)
Sen har jag duschat, gjort hårinpackning, ansiktsmask och sånt...
Tänkte gå iväg och köpa godis + hyra en film om en stund ;)
Kanske ska ändra om i mitt rum lite idag också :D får se!

Ha en bra dag! :D <3


Fredagsmys

Har ätit pizza, kollat på talang + modern family och ätit godis :D
red dressyr på Zephyr idag, min lilla älsklingsponny (: det gick bra!

har inga direkta planer för imorgon, får se helt enklet :)

God natt! <3



fika och shopping!

Vartr på stan precis (igen) och fikat + köpt en tröja,



Ska nu byta om och sedan åka och rida :)

Ciao!

friday :D

Tja! gick upp halv tio idag, åt fruckost och gjorde mig iordning. Sen vid halv elva åkte jag mamma och lillebror till stan, kollade på Timotiej som var där och sjöng ;) och så kikade vi lite på stan! Sen åkte vi hem vid tolv. Har kollat på tv, suttit vid datron och ska packa upp snart! Sen blir det äta hembakad pizza som mamma bakar just nu :D mums!
Vi halv tre ska vi åka iväg till stan och fika med mammas kompis. Sen blir det åka till stallet vid fem och rida dressyr :D

Love!


Hos mamma!

Ska äta kvällsmat nu och sedan glass + dator rästen av kvällen :D
Imorn blir det väl stan med mamma och lillabror, typ fest i stad eller vad det heter...:)

ha en bra kväll :D <3

snart åka till mamma!

har ätit, kollat på tv och ätit kladdkaka ;) ska städa lite, packa och sånt nu. sen vid sju drar jag till mamma :)



Puss'!*

Ridskolemästerskapet!

Har precis kommit hem nu! Vart och tävlat ridskolemästerskapet med Zephyr :D det gick superbra!
Fas 1. Allt gick bra och jag blev felfri! så vidare till omhoppning
Fas 2. Det gick lika bra här, så felfria igen och jag tror att vi fick tiden 20,66 s.
Det blev en 2:a placering och jag är supernöjd :D <3






Jag fick en blå rosett, Hästgodis och Pikeur strumpor :D


Jag älskar dig Zephyr <3






God kväll!

hej! har precis ätit after eight kladdkaka som jag bakade :D mums den var jättegod!
Hoppade Zephyr idag, det gick suerbra! hoppas det går lika bra imorn!
Sen fixade jag och josefin Zephyr lite, gjorde flätor, bostade och så vidare! ;)
Ska åka till stallet vid halv nio imorn också filma isabell när hon hoppar på träningshoppningnen med Svante! :)
Sen börjar ridskolemästerskapet klockan tolv! Pappa ska filma mig och Zephyr :D

Nu ska jag duscha, göra mig iordning och sen lägga mig! ;)

Puss på er ! <'33 

Love!



<3



Precis bakat.

Nu har jag äntligen bakat en kladdkaka med after eight :D smeten var iaf jättegod så jag får hoppas att kakan också är god! Ska om en stund äta och sen åka till stallet!

Bye!

Kladdkaka med after eight!



Såhär ska den tydligen bli :D

Onsdag = lov <3

Halloy! Har varit vaken ett tag men ej bloggat för ens nu ;) gick upp ca 10 och kollaade på en film + åt fruckost :D
sen har jag också plockat ur diskmaskinen (a) Ska nu mysa lite vid datorn, sen spela buzz och göra mig iordning!
Sen tänkte jag baka en kladdkaka med after eight :D mums det lät så gott, så jag får väl cykla iväg till ica och köpa ingredienser! Sen kommer mormor senare med mat :D
Vid fyra typ drar jag till stallet och rider Zephyr! Och så ska jag fixa henne lite också, eftersom det är ridskolemesterskapet imorn ;) <3
annars händer inte så mycket mer idag, mest ta det lungt! :D
Syns sen!

Gice me summer :D jag är näst längt fram på bilden och rider en häst som heter Julie i Egytpten på standen ;) längst bak är Jenny!

Nu: Sova!

Nu ska jag krypa ner i min underbara säng :D

God natt! <3

Lov nu :D

Så gött med lov nu, lägga sig sent och sova länge i fem dagar + ingen skola :D så gött!

Har precis kollat på Tv, Hollywoddfruar och desperate housewives. Och nu bir det nog datan här en stund :)
Skolan idag var rättså okej, sen fick vi sluta lite tidigare pga. att det var melodifestivalen i skolan ;)
så jag var hemma 15:20, åt och sen cyklade jag till stallet! red Einar idag, den nya B-ponnyn :D det var jättekul! han var duktig :) ! Sen cyklade jag och isabell hem!

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer på förmiddagen, ska allafall sova ut :D sen klockan fem blir det hoppträning, eller om det är terräng, vet ej? Ska allafall ha Zephyr :D


Har ett bra lov ;)

Glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya! ;)


Sitter här och lyssnar på musik nu :D har precis ätit, tagit fram kläder och så vidare...
nu ska jag damsuga mitt rum som jag forfarande ej har gjort ;)
sen blir det kolla på Top model 13 och kolla igenom No provet lite!

Imorgon blir det rida :D tror det är terränghoppning imorn :D
Och i skolan är det melodifestivalen :D ska bli kul att se !

See ya!

skolan, stan

Slutatde skolan klockan två idag :) , cyklade hem och åt + kollade på tv, sen vid kavrt över tre så cyklade jkag iväg till stan och köpte lite småskaker! Sen åkte jag vidare hem till mamma för att prova ett par bikinitrosor och ett par leggins som hon hade köpt till mig ;) det passade! så jag åkte hem och nu är jag här!
Ska plugga lite strax, äta och damsuga mitt rum osv...

Köpte svarta hårsnoddar, hårnålar, 2 pack ansiktsmask och ett glansläppsyl :D




bikinitrosorna!





Kväll :D

har städat klart mitt rum nu och putsat upp mina ridstövlar och skor med svart skokräm :d blev jättebra!
Ska nu äta lite kvällsmat och sen fixa iordning mig! Sen blir det lite plugg och sedan tv!
Ska lägga mig ganska tidigt ikväll, och så har vi sovmorgon imorn ;) <3

Good night!

Jag skanar min lilla söta norska kusin sjukt mycket :D men hon kommer och hälsar på om ca en månad :D <3

Ny cykel

eller ja... ny och ny! fick den av farfar idag och den är min gammalfarmors gamla :D
men den är grymt bra att cykla på allafall!


Söndag :)

Ida har det varit en vanlig lång söndag! Sov till halv elva och sedan gick jag upp och kollade på en jättebra film, minns inte vad den heter! samtidigt som jag åt fruckost :) sen hände det inte så mycket... tog det lungt på morgonen! Sen vid tre så gick jag ut på en långpromenad i solen uppe på berget :D det var jätteskönt!
när jag kom hem så fixade jag mig ett mint te, det var inte så gott för jag gillar inte te men det luktar så gott så jag var tvungen att smaka. Har nyss käkat korv med bröd och ska nu städa mitt rum, samsuga och sånt...

Imorgon börjar skolan igen! men går ju bara två dagar och sen är det lov :D <3




Marley och jag

Har precis kollat på Marley och jag den var riktigt bra :D



Bilder!

jag och Rose !



Det kom en ny B-ponny till ridskolan idag som heter Einar :D hihi så söt var han!

Mat !

Har precis ätit grillat kött och potatis ;) ikväll händer nog inte så mycket, dom grejjerna jag skulle göra gör jag imorn iställtet! orkar inte ikväll. Ska väl kansek se någon film senare eller något!
Imorgon blir det sova länge och sedan ta det lungt på dan...

Snart är det lov också ;) onsdag-fredag :D
Har inget speciellet planerat förutom, rida tisdag,onsdag och fredag och så ska jag vara med på ridskolemästerskapet på torsdag med Zephyr :D ska bli skitkul!

Have a nice saturday night :D

stallet / tv / bastu

Tjena, idag är det Lördag :D tjoho <3
Gick upp halv åtta imorses och åt fruckost + gjorde mig iordning. Sen åkte jag ut till stallet och var stallvärdinna. Jag o ida gjorde höpåsar, sopade, hjälpte carro på ridletionen för nybörgarna, sopade, fodrade och lite sånt. Och så red jag en D-ponny som heter Rose lite i det nya ridhuset i skitt, trav och galopp. hennes ägare amanda frågade om jag ville rida lite o det vill jag, det var skitkul :D Efter allt var klart så borstade jag lite på Jennys häst vitamin och sen åkte jag hem ca två! När jag kom hem så satte jag mig i soffan och åt gröt samtidigt som jag kollade på ett inspelat avsnitt av Desperate housewives , och sedan badade jag och bastade i vårat badcar + bastu här hemma :) så nu är jag nycushad, och ska mysa lite här vid datorn en stund! Sen har jag lite av varje att göra! Ska bland annat putsa mina ridstövlar och skor, städa och packa upp i mitt rum, plugga lite osv..
Ikväll blir det grillad mat här hemma :D mums! <3

Bilder kommer om en liten stund!



God natt!

Nu ska jag göra mig iordning och sedan krypa ner i min sköna varma säng :D
Ska ju somsagt upp tidigt imorn så det är lika bra att lägga sig i tid ;)

Good night <3



Twilight - Renesmee



Freedaag :D <3

Äntligen fredag igen :D tjoho!
Var i skolan först idag, sen efter skolan så cyklade jag och isabell hem till henne! åt lite snabbt och sen åkte vi iväg till frisören för isabell skulle klippa sig ;) jag drog hem tjugo i fem eftersom jag skulle rida kvart i sex! bytte om till ridkläder och sen skjutsade mormor mig till stallet :D hoppade Clea idag :d det gick suuperbra! men hon var väldigt pigg ;) Sen grejjade jag lite och åkte sedan hem! Käkade räkor med bröd och vitlökssås :D mums!


Imorgon ska jag vara stallverdinna på förmiddagen så jag får gå upp typ halv åtta!
Sen blir det nog bara mys hemma! lite städ och sånt skulle jag tro ;)

Have a nice friday night ;) <3

Operation!

Har ju opererat öronen idag! Det gick faktiskt rätt bra. Hade välfigt ont när jag vaknade efter men nu är det mycket bättre! var klara ca 4 och då åkte jag och mamma till Mc donalds och åt :D mums jag var så hungrig eftersom jag inte hade ätit sen halv åtta på morgonen ^^ så det var välfigt uppskattat :D! köpte en dumlepåse på vägen hem och när jag vi kom hem så la jag mig i soffan en stund och sov, jag var ju ganska utmattad efter operationen!

Nu ska jag äta lite kvällsmat, duscha och fixa! Sen blur det lägga mig! Är väldigt trött efter allt! så det kan nog vara skönt att sova :D hihi!
Imorn så börjar jag som vanligt klockan åtta och slutar tio i tre! Sen cyklar jag hem, äter, packar upp och sen dra till stallet och rider hopplektion kvart i sex :D

God nattis! <3


Terränghoppning!

Idag har jag hoppat trerräng med Clea :D hihih det var verkligen superkul att hoppa terräng i det fina vädret ;)
Har ätit och ska nu göra mig iordning för att sedan kolla på sista avsnittet av Andra Avenyn! Ska bli riktigt spännande och ska försöka göra det så bra som möjligt när jag ser sista avsnitter, typ sitta i sängen med filtar och äta något gott :D hihi! Sen blir det kolla i genom spanska provet lite snabbt eftersom jag har det imorn!

Ska ju operera mig imorn (sätta in nya rör i öronen) :( ysch och blä säger jag bara! Ska gå i skolan fram till Lunch! och sedan hem en stund och sen operera mig. Så det blir varken stallverdinna eller ridning för mig imorn. Har bytt med Josefin så hon är stallverdinna imorn och jag på lördag ;)
Önska mig lycka till imorn?

Puss på er ! <'33


Varför?

Gud vad TRÅKIGT att andra avenyn är slut! :( sista avsnittet går idag och jag vill verkligen inte att det ska ta slut, har följt det sen väldigt länge tillbaka och verkligen gått och längtat efter varje nytt avsnitt som skulle komma. Dom skrev i tidigare inlägg på svt:s sida att det skulle göras 196 avsnitt av Andra Avenyn, men det är bara 185!
Det suger verkligen att det nu är slut och jag vill inte det!
Så bye andra avenyn, får väl försöka hitta någon annan serie att följa som är lika bra ;) om det ens går!




Miss! <3

Varför?

Gud vad TRÅKIGT att andra avenyn är slut! :( sista avsnittet går idag och jag vill verkligen inte att det ska ta slut, har följt det sen väldigt länge tillbaka och verkligen gått och längtat efter varje nytt avsnitt som skulle komma. Dom skrev i tidigare inlägg på svt:s sida att det skulle göras 196 avsnitt av Andra Avenyn, men det är bara 185!
Det suger verkligen att det nu är slut och jag vill inte det!
Så bye andra avenyn, får väl försöka hitta någon annan serie att följa som är lika bra ;) om det ens går!




Miss! <3

12 olika kladdkakor!


Igår fick jag denna recept boken av mormor :D hihi det är recept på 12 olika varianter av kladdkaka!
det fanns:

* Kladdkaka med mörk choklad
* Kolakladdkaka
* Kladdkaka med after eight
* Kokoskladdkaka
* Vit kladdkaka
* Kladdkaka med cheesecakefyllning
* Kladdkaksmuffins
* Kladdkaka med nötter
* Kladdkaka med mjölkchoklad
* Kladdkaka till många
* Kladdkaka med apelsin
* Chokladkaka med glasyr

mums, en massa olika goda sorter som jag måste prova ;)


När kommer egentligen våren?

kom för en liten stund sen hem från stallet! hoppade Clea idag, hon är väldigt kul att rida fast lite vinglig ^^
nu ska jag äta lite tänkte jag och kolla på Tv :D är det något bra i kväll? sen blir det dusch, plugg, fix osv...
vilket väder det blev idag eller? regnet bara öste ner ;O ysch, tur att jag hade nära hem allafall :D

Puss på er ! <'33

 Så sött med rosa täcke :D <3

Snart krypa ner i min säng!

Har precis ätit kvällsmat, målat naglarna och kollat på Top model ;)
Ska nu göra mig iordning, och ta fram kläder och sedan lägga mig! är trött.

Good night, see ya tomorrow!


Monday



Idag är det en ny vecka, igen ;) (shit what the time is flying away!)
Jag var hos öron doktorn imorse och jag ska operera in nya rör på torsdag -.-! sen drog jag till skolan igen och hade So, mat, engelska och sedan svenska då vi bara lekte :D hihhi inga-lill är allt bäst!
Sen sluta vi 14.10 och då gick jag hem. Fixade iordning lite bullar och fika och gick ut på balkongen och satte mig och fikade ;D , sen kikade jag på Tv! och sen gick jag och lillebror iväg och köpte glass!
Nu ska jag plugga lite, har spanska prov på torsdag och så har jag matte, engelska och so! -.-
Sen blir det fix och sådant vanligt greejjs!

Imorn ska jag rida, det är hoppning :D och lååång dag i skolan som suger! (n)

Kram! <3


GLASS!

Har precis varit och köpt glass med min lillebror :D mumma!


SUNDAY EVENING

ska äta lite kvällsmat och fixa lite, och plugga lite som jag ej har gjort än idag!
blir att lägga mig tidigt ikväll, men börjar inte för ens 9.20 imorgon :D
tänkte läsa läänge ikväll också! (:

Hava a nice evening!

 Fick bli en söt bild på Zephyr :D

Vart hos pappa en sväng!

Cyklade till pappa en stund och kikade på senaste avsnittet av Desperate housewives + att jag solade lite :D hihi det är så underbart fint väder idag! kom hem för en liten stund sen och jag har fått två nya tröjor av mamma idag :D en vit T-shirt med puffärm och ett rosa linne!



Bye!


Stått i cafeterian på tävling!

Har varit på klockaregården och stått i Cafeterian på dressyrtävlingen ;) kul var det! kom hem för ca i timme sen! Ska strax käka mat nu ioch sedan cykla / gå upp till pappa (huset) och kolla på ett inspelat avsnitt av desperate housewives! + hämta ett par byxor :D det är så underbart fint väder i dag så jag tror att jag går :) hihhi! Sen när jag kommer hem måste jag plugga lite för vi har spanska prov i veckan!
också blir det mys hemma (a) Jag orkar verkligen inte gå till skolan imorn! Jag vill har sommarlov nuuu! <3
Fast det är ju inte så långt kvar alls till sommarlovet! bara några veckor :D


Vart i skövde på bio :D

Vart på bio med mamma ochn lillebror ;) vi såg draktränaren! den var bra =) nu har jag precis kommit hem och tänkte strax sätta mig vid Tv:n och kolla på finalen av körslaget (: och käka godis :D <3

Imorgon ska jag stå i cafeterian på dressyrtävlingen i fkp tillsammans med min ridgrupp på tisdagar ;) mellan halv nio och tolv :D så kommer nog ej blogga på morgonen imorn, blir efter jag kommit hem!
hm... har inte så mycket mer att skriva! kommer väl mer inlägg sen!

trevlig lördagskväll ;)




Bio Ikväll ;)

Mår inte så bra... känner mig sjuk igen :( ysch!
Ska ta ett varmt bad nu och hoppas det blir bättre!

Sen ska jag äta tacos :D mums (y) och ikväll blir det bio i skövde med mamma och lillebror (:


LÖRDAG!



Idag är det första maj :D bara en månad kvar till sommarn ;) <3
Vaknade 10:15 idag och gick upp och åt fruckost :D och kikade lite på Tv!
Nu ska jag göra mig iordning och sedan gå en sväng med mamma :)

Hörs efter det ;)





RSS 2.0