hoppade clea idag..



Jag cyklade iväg till stallet vid halv fem ca, träffade isabellis där och hon skulle hänga på ungponnyn! först gick det bra men sen så skulle hon sitta upp och då typ blev ponnyn rädd tror jag och så ramlade hon av... och slog i röven! ajajaj... stackarn :'/
Sen så tog jag in clea och red henne i ridhuset :D hoppade henne lite grann idag, hoppade ett räcke på lite olika höjder, först lågt och det gick super. Hoppade 85 cm och det gick kanon bra men hon var lite pigg ;) sen så höjde vi upp till 95 cm och så typ sprang hon rakt in i hindret och jag ramlade av över halsen och landade på mitt huvud... hahah xD fast det gick bra med mig men clea sprang ut genom ridhuset upp i stallet, för dörren var inte stängd, men philip fångade henne! Sen så hoppade jag upp igen och skulle hoppa räcket på 80 cm, först så typ svängde hon bara undan (vägrade) två gånger men sen tillslut så hoppade hon allafall :) duktig ponny! ;)

Nu så är jag hos min pappa ;) ska väl snart gå upp och äta räkor med vitlöksbröd och sen blir det kanske se en film?

God natt! :D






FRIDAY




gick upp vid halv elva idag, åt fruckost och sen satte mig vid datan. Sen duschade och gjorde mig iordning, vid ett så drog jag och min famlij till en thai-resturang och åt :) Nu har jag precis packat för ska åka till pappa ikväll :P
ska nu strax cykla iväg till stallet! =)



Kväll now :D

Har precis kollat på en film och ätit godis i soffan ;) mys! Nu blire datan och senare ikväll så ska jag se Sex and the city <3

Åkte till stallet vid tre typ med iza. Hjälpte henne att städa lite och så kollade när hon hängde på en ungponny som hon håller på att rida in. Sen så borstade jag lite på clea :P hon fick vila idag! 

Några försalg på vad jag kan blogga om...?

God kväll!






Torsdag!

Har varit med isabell i ett stall där vi kollade på fem as söta små kattungar ;) kom nyss hem och sitter just nu och äter jordgubbar (a) Ska städa lite på mitt rum nu och sen dra till stallet med isabell (:

    


It's raining today!

Har varit med isabell i ett stall där vi kollade på fem supersöta små kattungar ;) kom nyss hem och nu sitter jag och äter jordgubbar :D Ska städa lite på mitt rum nu och sen åka till stallet :)
    


Good night <3



Var i stallet och red Clea på banan! Gick faktiskt riktigt bra idag! hon kändes bättre än vanligt. Sen så grejjade jag o isabell lite i stallet... Har precis kollat på sex and the city ;) och nu typ dör jag av trötthet , så jag ska lägga mig nu :'p

Godnatt! <3



16:30

Har ätit tacos och sedan solat lite på balkongen :D jättevarmt och skönt var det nu.
Nu ska jag snart åka iväg till stallet och rida Clea ;)

Hörs ikväll !


Strömstad!

Tänkte skirva och visa lite bilder från när jag var i Strömstad ;)

Jag var ju där en helg, åkte dit vid elva tiden på fredagen. Vi (jag, sebastian, farmor & farfar) kom dit ca klockan halv tre. Träffade mina kusiner Alva och Gustav där och deras föräldrar, så gick vi in på hotell resturangen och åt lunch. Sedan checkade in på hotellet och gick in på rummen. Typ packade upp och gjorde oss iordning lite och sedan gick vi iväg till stan och köpte galss :D i det underbara vädret!






Gick sedan tillbaka till rummen och gjorde oss iordning, sedan kom kusinerna upp till oss, så drack vi fanta ochåt salta pinnar ;)



Sen gick vi ner till resturangen och åt middag.




Nästa dag så käkade vi hotellfruckost :D sen så åkte vi båt ut till coster öarna (stavning) där vi åt glass och gick till havet och gick omkring lite på klipporna och solade :D var en massa brännmaneter i vattnet så jag badade inte. Efter vi hade varit vid havet så åt vi korv vid en korvkiosk och sedan åkte vi båt tillbaka till laholmen igen ;)





På kvällen så gick vi ut och åt pizza :D



Söndagen så åt vi fruckost och sen packade och gick och köpte glass :D sedan åkte vi hem!




Träffat mormor!

Min mormor har varit här och fikat lite ;) har inte träffat henne på länge nu så det var kul att träffa henne :)
Ska ta en dusch nu och sedan lägga mig och sola lite i trädgården.
Sen blir det stallet!

Kollat på sex and the city

 Just nu sitter jag och har precis kollat på Sex and the city :D favoritprogrammet just nu ;)
Åkte iväg till stallet vid sex, var där med isabell och vi bostade lite på hennes pollar och så red jag Clea i paddocken!

Nu ska jag göra mig iordning och lägga mig!

Goos night <3


The sun is back :D

Solen är tillbaka igen, så jag har varit hemma hos iza och vi har solat i hennes trädgård hela dagen ;) asgött! <3
Ska cykla iväg till stallet nu och rida Clea :)

Puss!

Varit i stallet hela dagen!



Cyklade till stallet vid halv ett ungefär, hjälpte iza att tvätta lite benskydd och så putsade hon, och så grejjade vi lite där och sen åkte iväg till djursjukhuset med svante "ponnyn isabell lånade som nu är skadad" där han fick nytt bandage. Sen drog jag hem och åt och sen tillbaka till stallet. Jag och isabell red ut clea och sickan i skogen, blev skritt och lite trav! Sen så löshoppade vi ungponnyn som isabell ska rida in :P
kom hem vid halv elva och då var jag helt slut, så satte mig vid datan och sen käkade och kollade på Sex and the city gamla avsnitt på TV:n :)

Nu ska jag krypa ner i sängen! Är jättetrött :P

God natt! :D <3

Cyklar till stallet med isabell snart.

G O D   M O R G O N   A L L I H O P A !

Gick upp vid kvart i elva och har ätit fruckostoch städat lite på mitt rum.
Ska göra mig iordning nu och sen så ska jag och isabell cykla ut till stallet ;) ska rida clea idag.

Puss!






Jobbat klart!

Jobbat hela dagen idag! Stod inne och sålde för det regnade. ALLA tröjor blev slutsålda idag :D tjoho! så nu har jag fått min "lön" 1000 kronor (: <3

Såhär såg tröjorna ut i år! Lila och snygga <3


Nu ska jag snart sova! Godnatt! <3

Axevall nu :)

Drar till Axevalla travbana och säljer tröjor nu, Hörs i kväll :D

Jobbat hela dagen på travet!

Är sjukt trött efter en låång dag! Har stått vid ett bord och sålt axevalla tröjor, sålde ganska mycket men tror det blir mer imorgon ;) tröjorna var lila med silver tryck i år :) jätte coola :D ska ta massa bilderoch ladda upp imorn, glömde att fota idag. Åt hamburgare och lite godis remmar som jag fick av godis gubben ;) han och hans kolega fick varsin T-shirt av mig! hahah han fjäskade lite för han kom fram till mig och gav en ros och kramade mig, hahah! aja, nu är jag trött men ska äta en äggmacka ;) sen blir det väl data & tv och sen lägga mig (:

Imorn så lovar jag att blogga på morgonen innan och åker till travet! 

God kväll :D <3

 sweetie (L)

Axevalla imorgon ;)

Åt hembakad pizza när vi kom till mamma ;) sen drog jag ut till stallet och red ut på clea :) gick super (y)
Kvällen har tillbringats med jordhubbar, godis och film :D mys!

Nu ska jag fixa lite inför imorgon och sen lägga mig. Ska ju till Axevalla och jobba imorgon, sälja tröjor som förra året ;) både lörag och söndag (: men i år är ju inte isabell med för hon är i Varberg... men men, hoppas det går bra allafall =)
Åker vid halv tolv så jag bloggar imorgon innan (:

God nattis <3



Packa och åka till mamma!

Sov länge idag, till hela klockan elva :) har bara käkat fruckost än så länge, rätt gött att bara slappa på morgonen tycker jag ;) Ska allafall göra mig iordning nu, packa och sen cykla iväg till mamma om ca en timme. Ska vara där en vecka.. (:

Så blir det väl äta lunch hos mamma när vi kommer dit och sen dra till stallet lite senare för att rida osv...

Puss! :D


Today :D

Var i stallet nästan hela dagen. Hjälpte isabell lite först med att packa, duscha sickan och putsa! SEn åkte hon iväg till Varberg på meeting ;) kommer sakna henne <3
Sen så red jag clea, belv lite dressyr i paddocken, och jag red med gummisnodd idag. Förra gången så gci det jättedåligt att rida med gummisnodd och hon bara tjafsade, men idag gick det superbra och hon gick jättefint på tygel :) Åkte hem vid halv fem typ, käkade mat och sen kikade lite på en film. Sen gick jag ut med en kanin som vi är kaninvakt till ;) och så kom pappa och min lillebror hem från Legoland (danmark) och dom hade köpt två legospel som vi spelat nu hela kvällen ;) askul!

Nu ska jag kolla på Sex and the city (gamla avsnitt) som går på Tv:n klockan elva :D love it!



God natt! :D


10:30

Ska om en stund åka iväg till stallet. Ska hjälpa isabell lite, hon ska till Varberg och tävla i hela helgen ;) och så blir det rida clea =) och eftersom det regnar -.- så blir det väl rida i ridhuset annars rider jag i paddocken :P


Cyklade i ösregnet ;O

Var i stallet och red Clea :) red ut en sväng och hann precis rida klart innan det började ösregna, väntade i typ en halvtimme, så fick hon stå på stallgången när det regnade men det slutade inte regna. Så jag fick till slut släppa ut henne i hagen ändå! Sen cyklade jag hem i ösregnet ;O blev "något" blöt?! hahah, ysch! Men tog en varm duch när jag kom hem och det var as gött :)

God natt! :D




Ätit pizza!

tja! solade lite i trädgården i förmiddags ;) as gött :D sen städa jag hela mitt rum, damsög, dammade osv...
drog till stallet vid halv tre och putsade lite :) sen cyklade jag hem igen och duschade och sedan åkte till en Resturnag med mamma och min storebror, käkade pizza :D


Nu kollar jag lite på Tv och ska snart cykla ut till stallet och rida Clea ;)
Hopaade henne lite igår och det gick superbra denna gången :D

Ses ikväll!

Sola!

God morgon :) har käkat fruckost, ska strax lägga mig i en solstol i trädgården och sola + läsa :D

Kram!

solat och badat!



Igår så åkte jag och isabell först till ett stall där isabell red en ponny som heter Cindy ;) sen drog vi till vanliga stallet och jag red Clea i paddocken, sen borstade vi på svante :) och så åkte vi hem!
käka mat och sedan kom isabell och sov över hos mig. Vi kollade på film, satt vid datan och åt jorgubbar :D

Idag så gick vi upp vid tio, satt vid datan en stund och sedan åt fruckost och gjorde osss i ordning, sen så velade vi ett tag, vi ville föst åka till badet men det var mulet väder så vi tänkte dra till stallet en sväng, så vi drog hem till isabell och hon bytte om, men då var det varmt ute så då ville vi bada allafall ;) så vi drog upp till badet och solade + badade lite :)
Nu har jag precis städat mit rum lite ;) ska snart äta och sen dra till stallet.

Puss på er ! <'33

Stallet snart!

Har gått uppe på berget med isabell och hennes hundar ;) vi sprang lite också!
Sen drog isabell hem, så jag gick in och åt lunch och sedan kollade på en film :D 
Blir snart stallet, ska hänga med isabell till ett ställe först där hon ska rida en ponny, för han som äger ponnyn är bortrest! Sen blir det rida Clea :)

Puss på er ! <'33


Promenad!

G O D   M O R G O N !

Har sovit as gött inatt i min egna säng igen :) Idag är det inget kanonväder... men isabell och hennes två små söta hundar ska komma hit till mig om en stund, så ska vi gå en lång promenad uppe på berget :D
Blir rida senare sen också (:

Have a nice day ! :D <3


Hemma från Strömstad nu! :D

Nu är jag hemma och sitter vid min älskade dator ;) har haft det jättebra :D laddar upp bilder och sånt senare ikväll, är rätt trött nu och ska typ packa upp och vila lite =)

Puss! <3

Vart med iza och stallet!

Isabell kom till mig idag vid halv tolv typ, vi satt vid datorn och grejjade lite, sen drog vi + min familj till mamma och kikade lite snabbt på min lillebrors dvärghamster ;) sen åkte vi till stan en snabbis också och kikade lite där. Sen åkte isabell hem till sig och jag åkte hem och började packa lite, och åt sedan lunch!
Sen drog jag till stallet vid halv fyra, isabell var redan där. Så hade Clea fått nya skor :D och hon hade ju varit drogad så hon var tvungen att vila några timmar. Men jag och isabell tog fram lite hinder i ridhuset och sen fixade iordning hennes ponny, så red hon och hoppade lite! Sen fikade vi lite och sånt... och gjorde sedan iordning Clea. Och så red jag henne i ridhuset, hoppade lite och isabell hjälpte mig :) . Det gick inte alls bra i början och hon dummade sig -.- , men sedan gick det mycket bättre och det kändes jättebra till slut!
När vi var klara så drog jag och jenny vidare till betet där hon har sina pollar, och så fixade vi vatten och nu har jag varit hemma ett tag, packat lite grann och ätit!
 
Ska ta en snabb dusch nu och sedan packa klart. Sen blir det sova (a)
Imorn drar jag till stallet på morgonen och rider, sen hem o duschar och sen drar jag till Strömstad med farmor och farfar :D 

God natt! :D <3



 

Torsdag redan!

Tjenare ;) igår kväll var jag sjukt trött så jag orkade inte blogga! Var allafall på badet med isabell nästan hela dagen,
sen åkte vi ut till stallet vid halv åtta, ponnyn isabell lånade som blev skadad och åkte iväg till småland, stog i fridas trädgård, så isabell sprang dit direkt och var skitglad! naw! <3 
Sen red jag och isabell på berget, konditionsträning, det tyckte clea var jättejobbigt. Men det kunde hon behöva :D

Nu idag hade jag och isabeell täänkt dra och bada & sola. Men det är jättemolningt nu och ser ut att blir regn snart så det skippar vi nog. Hon kommer iallafall hit snart så får vi se vad vi hittar på för något ;)
Blir att rida Clea senare sen också, och packa ikväll! För imorgon så åker jag till Stömstad (kusten) och bor på hotell i tre dagar tillsammans med farmor, farfar, min lillebror och så mina småkusiner och deras föräldrar (: ska bli jättekul :D

Puss på er ! <'33


LOVE SUMMER

hejhej! Iadg är det rätt varmt och soligt ute så jag ska dra till badet med iza, vid ett :)
Sen blir det rida Clea i eftermiddag/kväll =)

Eclipse igår var sjukt bra :D bättre än både Twilight och New moon tyckte jag! den får helt klart 5/5 poeng.
1  2  3  4  5





Eclipse ikväll :D

Var i stallet med iza, vi red i paddocken! efter vi hade ridit så började det åska och spöregna... och vi sprang ut och hämta två shettisar, då vi blev dränkta kan man säga ;)

Kom hem vid tre ungefär, käakde och och sen la mig i soffan och kollade på tv en stund!
Nu ska jag grejja lite här i mitt rum tänkte jag... sen vid åtta så blir det bio :D Eclipse! ska blir sjukt roligt att se den <3




Stallet

God morgon ;) det är väldigt mulet idag, så det blir inget bad! Ska dra till stallet med iza nu!

Hörs sen!

Badat och ridit!

Var på badet nästan hela dage idag :D det är supervarmt ute, så man får allt passa på nu! var där med iza, så träffade vi sanna, adam och edvin där med (:
Kom hem ca halv sex, och så började det åska jättemycket och ösregna -.- men det försvann efter en stund.
Vid halv sju åkte jag och isabell till stallet, red ut en lång sävng! :D

Imorn fyller min farfar år, så blir väl kanske fira honnom lite ;)

<3

Badet now!

God morgon :D Ska göra mig iordning nu och sedan cykla iväg till badet tsm med isabell ;)
blir rida efter det, och kanske bio ikväll!

Puss på er ! <'33

Ridit med isabell :D

Varit i stallet med isabell ;) vi red dressyr i ridhuset, hon red sickan och jag red Clea :) jag testade att ha gummisnodd på Clea för hon är rättså stel, men det ville hon verkligen inte så jag tog av den och det gick väl sådär, men ändå bra (: Sen fixade vi iordning ponnysarna och sen kom isabells mamma med fika (a) :D

Har precis duschat och ätit lite! ska väl packa upp mina saker och sedan lägga mig ;)
Imorn tänkte jag och isabell kanske gå på Eclipse i falköping, men hemsidan funkar ju inte ;o så får se om jag kommer in där någon gång så jag kan kolla om det finns platser...

God natt! :D <3






Stranden Lidköping!

Har varit vid en stor sjö med sandstrand i Lidköping ;) det var suupervarmt och soligt, men vääldigt kallt i vattnet, så man kunde knappt doppa sig... men det blev mycket solande! var jättemysigt =) På vägen hem så regnade det huur mycket som helst och så hade det varit strömavbrott i lägenheten när vi kom hem, så inget funka... men stömmen kom tillbaka efter bara en liten stund ;)

Ska packa lite nu och sen äta, sen blir det stalet och rida, med isabell :'p 
Sen drar jag till pappa!

Kram!

  


Sola & bada nu!

God morgon :D

Ska snart åka iväg och sola, bada med mamma! Blir intei fkp, utan någon annanstans, vet ej vart än men det får vi se ;) Rider Clea sen ikväll :)

Puss på er ! <'33





Kalas!



Var på badet med iza och hennes små kusiner i förmiddags ;) sen blev det hem och äta Mc donalds :D
Sen hade vi kalas för min lillebror hemma hos pappa ;) vi fikade, åt tårta och spelade krocket med mera.. :D
Sen drog jag till stallet och fiade vatten till hästarna.
Kvällen har tillbringats framför Tv:n med film och massa godis :)

Godnatt! <3


bada!

Ska dra till badet med isabell snart, hon ringde o frågade om jag ville bada :P så Clea får vila idag (: ska träffa hennes små kusiner också ;D

ses sen ;)

Grattis Bror!

Tjenare ;D Grattade min bror på morgonen idag, han fick en dvärghamster i present så vi åkte upp till stan vid tio och så fick han välja ut en jättesöt ;) som han döpte till blixten "rumpan" hahha xD

Nu ska jag byta om och cykla ivägtill stallet, ska rida ut på Clea idag :)

Puss!

God natt!



Dagen!


Cyklade ut till stalletvid halv tre, fixade vatten i fyra hagar och sen så tog jag in clea, gjorde iordning henne och sedan red jag på lilla ridbanan, blev lite dressyr och så hoppade jag en liten bock ;)
Sen fiade iordning henne och släppte ut i hagen! Åkte sedan hem vid ca sex... packde lite smått och bytte im, sen åkte vi iväg till mamma. Åt hemmagjord pizza och sen blev det mys i soffan med film och godis :D

Ska nu gå och lägga mig ;)
Imorn blir det gå upp tidigt och gratta min lillebror, han är morgonpigg -.- men kommer lägga mig igen sen efter det ;) Sen rida och på kvällen blir det lite kalas med släkten hemma hos pappa :D

God natt :D <3

Friday :D

God morgon :) Sov länge idag, till hela klockan elva ;) sen tog jag en låång fruckost och satte mig här!
Ska nu strax sätta på Cinderella story för att se den en sista gång innan jag lämna tbx den ikväll ;)
Sen drar jag till stallet vid halv tre typ, för jag ska till mamma ikväll vid klockan sex, oh vara där i helgen (:

Have a nice day :D <3 *


Duschat precis...

Har precis duschat :D filmen var sjukt bra! Ska sen den imorn igen tänkte jag (:
Nu blir det mys framför datorn rästen av kvällen!

Clea today ;)




God kväll :D <3



Kissie - Success



haha! Vad tycker ni om att Kissie (sveriges största bloggerska) har gjort en egen låt? Själv tycker jag inte att låten är så jättebra,  men hon sjunger bättre än vad jag trodde att hon skulle gjort när hon skrev på sin blogg om att hon höll på och spelade in låten... Vad tycker ni? ;)

Nu blir det film :)

Tja ;)

Ska nu sätta på en film som jag hyrt ;) *Cinderella story* och äta marabou polka :) har aldrig ätit det förut.. så ska bli spännade att testa det!


Drg till stallet idag vid halv två typ, kollade vattnet i fyra hagar, frida ska åka till falsterbo nu och då frågade hon mig om jag kunde kolla vattnet i några hagar när dom var borta.. så et ska jag göra ;)
Sen tog jag in Clea! Borstade på henne och sedan släppte ut henne i hagen igen! Sen putsade jag sadel + träns o sen cyklade hem vid tre!
Vid fem ungefär så åkte jag och pappa till stan en sväng, köpte present till brodern och hyrde film ;)

Ha en super kväll :D


Stallet i stället!

hahah, ångrade mig ;) drar till stallet nu istället och stan i eftermiddag!
Ska putsaoch fixa lite i stallet!

Ses sen! ;)


Stan snart!

Gick upp halv eva, käkade fruckost och sedan satte mig här :D Ska göra mig iordning nu och sedan cykla iväg till stan och köpa en present till min lillebror!

Puss på er ! <'33

 
Mitt nya nagellack ;)

Ridit och ätit på Donken!

Red ut på Clea ;) det gick jättebra som vanligt. Var jätteskönt väder att rida i också :D
När jag kom hem så bytte jag om och sedan åkte jag, pappa och lillebror till Donken och åt! har inte ätit där på sjukt länge så det var asgott :D Köpte en Mcflurry marengswiss också <3

Nu har jag kollat på en film och suttit viod datorn :D ska snart göra mig iordning och sedan lägga mig för att sova ;)

Imorgon så ska Clea vila, men ska ska till stallet och putsa, + borsta på henne! Sen ska jag dra till stan och köpa en present till min lillebror som fyller nio år på lördag ;) och så blir det väl sola om det är någon sol :D

God natt!


Solat!

 
Solade lite förut, jätteskönt! sen har jag läst och ätit lunch!
Ska byta om och cykla ut till stallet nu :)

See you later ;)

Clea i sitt nya flugtäcke!



Fint väder idag :D

Har käkat fruckost. Och ska snart gå ut och lägga mig i trädgården för att sola ;) det är fint väder idag och sol :D yes (y)



Stallet, film...

Sitter här vid datan och myser som varje kväll ;) Såg en film förut som var jättebra :D
Vart i stallet idag också. Jag hade tänkt rida ut, men hittade inte nyckeln till sadelkammaren.. så jag gick en promenad med Clea! Det gick bra ;)
Sen när jag kom tillbaka hade frida kommit tillbaka och då berättade hon att hon hade nyckeln :) så det var ju bra att den inte var borta på riktigt...

Nu ska jag fortsätta mysa här och sen lägga mig ;) godnatt!


Var är solen?

Det är ingen sol ju? :( hoppas verkligen den kommer snart! för jag vill ut och sola! ;)
Sitter här vid min dator och lyssnar på musik! Vaknade halv elva! gick upp och åt fruckost!
Blir lite mys här nu, sen ska jag väl duscha och så!
Senare sen blir det stallet!

Stackars isabell ;/ <3 hon har varit på sjukhuset i Malmö och kollat foten, hon går på kryckor :/



Spotify is best!


Stallet!



Vartit i stallet ;) red dressyr på Clea, och sen kom isabell så då hoppade jag en liten bock ett par gånger också..
sedan var vi kvar i stallet ett långt tag till, och isabell snubblade på några stenar så hon ramlade och slog i sin fot och handen, sen svimmade hon också ;s det var jätteläskigt! stackarn <3
Nu hade iaf FRida köpt ett nytt flugtäcke till Clea som passade bra :D det var ljusblått med lite mörkblått..
slänger upp några bilder på det imorn!

Nu håller jag på och kollar på film :D High school musical 1 det är ju sådana filmer man kan se om och om igen utan att tröttna ;) ska käka sen också som jag fortfarande inte har gjort, för är inte speciellet hungrig!
Sen blir det sova!

Imorn tänkte jag sola om det blir bra väder och sedan rida ut Clea ;D

God kväll ;) <3

Varit med iza!

Iza sov hos mig i natt! Vi satt mest vid datan igårkväll och la oss sent... ;)
Sen idag har vi bara slappat, kollat på film sex and the city 1 och myst :D

Nu har isabell dratt hem, och jag har precis gjort mig iordning... Ska äta lite pzza starx och sedan cykla ut till stallet och rida Clea :P blir nog lite dressyr idag tror jag :)

Hörs senare! ;)


Har badat!

Har varit på badet med isabell och emma :) var inte så jättevarmt idag som det var igår och det var väldigt mulet... men men ;) ändå kul!

Har ätit jordgubbar och sitter nu ochn kikar runt lite på datorn ;)
Ska cykla iväg till stallet lite senare vid fem typ, och rida ut Clea :D

Puss på er ! <'33


God natt! :D

Har precis kollat på en film och ätit godis :D
Nu ska jag snart lägga mig för jag är jättetrött! men det kommer nog ta ett tag att somna för det är såå varmt, men som tur är har jag mitt rum i källaeren/nedervånignen där det är lite svalare ;)

Imorn blir det nog sol & bad och sedan rida ut på Clea :D

Puss godnatt :D

Verkligen sommar!

Det är kokhett ute idag ;) nu äre verkligen sommar!
Har varit på pankasjön med pappa, jenny, hennes syster, och lillebror (: var skitgött :D
har precis duschat och ska snart cykla till stallet, Clea ska vila idag men jag ska putsa lite...
Är vrålhungrig och vi ska käka mat senare så får väl bara äta en macka nu :'P

Puss!





Pizza och film (:

Kvälln har tillbringats vid Tv och ätit pizza :D
Red ut på Clea idag också, det gick jättebra! Red ut en lite längre sväng idag (:

Är iaf hos pappa nu och ska snart lägga mig :D

God natt! <3


Lite shopping ;)

Har varit på stan! köpte glass :D och shoppade lite ;)
Blev en Bh, trorsor, nagellack, film; sex and the city och tuggummi :D




Nu ska jag sätta på filmen tänkte jag :D
sen blir det städa rummet, packa för jag ska till pappa ikväll ;)
och så äta tacos senare! sen blir det rida ut på Clea :D

puss! <3

Stan nu!

Sov till elva idag :D jätteskönt! Har duschat och ätit fruckost och nu ska jag gå till stan med mamma ;)

Ses sen!


TV nu!

Red ut Clea idag :) det gick superbra fast att jag red ut själv ;) hon var jättesnäll hela tiden! Frida adeköpt ett jättefint flugtäcke till clea :) men det var för litet så hon ska åka och byta det imorn till en storlek större :D
Åt jordgubbar när jag kom hem :D mums! Nu ska jag sätta mig vid tvn och kolla på Sex and the city :)
Sen sova :D <3

God natt! <3





Ska rida ut nu...

Kom precis hem och har varit hemma hos isabell en stund. Vi solade och så gjorde jag fläta på henne ;)
Hon ska åka till high shaparal nu ikväll och är borta två nätter, så jag kommer sakna henne <3

Var på badade med iza i förmiddags :D sen drog jag till vårdcentralen och tgo spruta :( det gjorde ont...

Nu ska jag byta om och cykla iväg till stallet. Blir rida ut på Clea ;)

Pusshej!

RSS 2.0