FREDAGsmys!

Hejsan! Fredag och helg! Veckan går verkligen fort! Hihi, skolan gick super. Suttit och chillat och ätit lite nu efteråt, om en stund kommer Fredrika, Roger & Hannes, de stannar hos oss ikväll, och för er som inte vet så är det mammas pojkvän & hans barn. Jag och Fredrika drar till stallet en sväng. Vitamin skall skrittas och sådär.. ska även snacka lite med jennifer! Imorgon ska jag fixa Zephyr och även ponnyn som jennifer ska tävla på söndag! Ikväll blir med massa mys, med pizza & godis osv.. Puss!

Äter lunch i skolan!

Tjena Tjena! Sitter i skolan och äter lunch, bloggar från anka iphone www.Amandanilssonk.blogg.se. Hörs sen!


trött som sjutton!

hellojsan! Mår bara bra gör jag och hoppträningen gick också bra den :) Zephyr var lite trött och jag också men kändes bra ändå :) hon hoppade fint, så nu är vi laddade tills tävlingen på söndag!

Innan jag hoppade, så var jag hemma och stekte en massa pannkakor till mig och mina bröder, suupergoda blev dom faktiskt!
hemma hos min mami nu, och har suttit här ett bra tag och pluggat & skrivit på en uppsats som ska lämnas in imorgon, klar äntligen nu och resultatet blev nog helt okej allafall :)
nu är jag helt slut efter en fullspäckad dag och ska krypa ner i sängen, upp tidigt imorgon till skolan med ett idrotsspass!

Puss


morgon

Vaken, ätit fruckost, chillat vid datorn & fixat mig och nu drar jag tilll stallet och fixar lite grejjs till ridskolehästarna, vi hörs senare bloggen! Puss


Ledig från skolan imorgon, ska bli Toppen!


Saknar thailand och denhär underbart söta lilla tjejen!!

Det rullar på som vanligt! Igår red jag! Idag cheerleading träning med brudsen, som gick bra! Men var fruktanssvärt kallt. Hoppas verkligen det blir sommarvärme nu i helgen som det troligen skulle bli!

Imorgon så är det studiedag! Så otroligt skönt! Ska sova som en gnu, sedan stallet och fixa alla höpåsar, hem och käka lunch & rida och sen får jag se vad som händer för kul på kvällen :)

men nu är jag fruktansvärt trött och ska traska iväg & tvätta av sminket & borsta tänderna. Sedan sova i min underbara säng ;)

PUSS!


mondaytime :)

hallå hallå! Helgen blev lite galen kan jag allt medge, men sjukt roligt ett tag ändå!

Nu är det månag. Och jag har varit i skolan som vanligt, rätt chill! Sen har jag även varit i stallet en sväng med min vän isabell. Nu ska jag ta tag i lite plugg & plocka i ordning på mitt rum som ser förjävligt ut.

Puss!


miss it!

SATURDAY

hallo!!

Lördag idag :D fett nice! har käkat fruckost precis och ska fixa mig lite, sen dra hem till mamma och hämta lite kläder, tar med mig lillebror på cykle och hyr en film till honnom ;)
sen blir det dra ut och springa och ikväll dra hem till Erika med massa andra tjejer ikväll och sover även där!

Puss!


Evening at home

hej alla söta!

sitter på mitt rum och myser med cola (L)

var i stallet förut med Jenny och fixade lite mat till hennes hästar. Skrittade även ut en liten sväng på hennes häst Vitamin och hon promenerade med Kruse, gick kanon! Vitamin har någon kotleds inflamation och skall skrittas nu i tre veckor! Lite tråkigt.. men hon blir väl bra förhoppningsvis!
Tävling nästa helg med Zephyr division 2 i Skultorp, ska bli superroligt!

Kvällen: Käkat mat och kollat på idol! Sedan tittat på film, (någon annan version av askkungen) även kollat paris hiltons BFF, HAHA!

nu blire lite chill här innan jag deckar, och kryper ner i min go'a säng och stannar där till sådär 11 tiden imorgon ;)!

PUSS

 
söta zephyr <3


FREDAG ♥

Otroligt skönt med Fredag!!!

ikväll ska jag rida med Jenny ;) drar till stallet vid sex tiden sedan. Nu blir det käka lite och mysA.

Ikväll händer inget, blir käka go' mat, kolla tv, film och godis!


PUSS!


nu är jag hemma'

home.

Stellet gick bra, fick ordning på allt och var hemma ca halv åttt, gött att vara hemma tidigare när jag ej red idag!

nu ska jag plugga lite smått, packa upp & kolla datorn & äta! Hörs sen <3


varit i skolan & snart stallet!

hej på er!

skolan idag har varit rätt nice! Vi började med spanska, sedan svenska & flourlackning (blä) och teknik. Efter der var det lunch så jag och isabell drog hem till mig, och stekte supergodapannkakor! Åt även lite kakor (a) och lyssnade på musik. Hade Elevens val sen och jag har "hälsa & livsstil" så vi snackade om uppvärmning & strechning. Lekte även "spökboll" haha och hade någon avslappning!

Nu är jag hemma och ska titta igenom lite roliga bloggar, sen käka något och åka till stallet. Ska vara stallvärdina. Rider dock inte idag..

ikväll åker jag till pappa, puss

Right now:


mot cheerträning!

tjena tjena, idag mår jag bra.. trött bara men annars äre bra :D!
kom hem från skolan för en stund sen. Och nu drar jag snart till skövde och tränar cheerleading med bellis & alice! Hoppas det inte regnar för mycket bara.. men vi hörs sen! puss bloggen!


varit och ridit!



Foto: Isabell Härmark
Redigering: Jag

Tjena tjena! Kom hem från stallet för en stund sen och idag red jag dressyr på finfina Amols och det gick bra :) han var lite pigg & stark ibland men annars gick det bra :)
Skolan var som vanligt. Hade So prov och det gick helt okej, somnade nästan på sista lektionen. Måste verkligen lägga mig tidigare, blir så sjukt trött. Amanada hängde med mig en sväng hem efter skolan så gjorde vi chokladsmet som vi käkade :D sjuukt gott!

Ska käka lite pannkakor nu och sedan blir det plugga matte.. -.-

hörs puss!!


'redigering'

satt precis och redigerade bilder lite smått i picnik.se! Haha, kul att testa lite och blev väl helt okej :)




Min familj; mina bröder!

Alexander

Alexander är min storbror. 93:a alltså 18 år!
Vad kan man säga om honnom? Jo han är väl väääldigt lat. Tillbringar nästan all sin tid vid datorn, i sängen & äter gör han. Går på gymnasiet samhäll språk tror jag..? Han tränar gym ibland, dock mycket mer förut men nu inte lika mycket längre. Han festar ofta på helger & lanar och sådant. Min relation till honnom är mycket blandad. Han är sjukt go' att snacka med när vi väl gör det och han ställer upp om det skulle vara något. Så love him när han är på gott humör och pratglad och hate him när han är på dåligt humör och då han tror "att han är något"


Sebastian

Sebastian eller "bashon" som han kallas :D mina ursöta lillebror som är 10 år. 01:a
Han är speciell. Mycket snäll och omtänksam och snackar aldrig någonsin skit om någon. Han är fruktansvärt jobbig ibland, och har slutat vilja krama mig, vilket inte är kul. Haha! Han är rätt bra störande, otroligt lat men sjukt söt. Han och jag kan ha jätteroligt tillsammans ibland då vi hittar på grejjer tillsammans. Han spelar lite tennis och simmar :9 spelar mycket dator, och tv-spel och umgås med sina vänner på fritiden. Men somsagt söt är han och väldigt speciell!


Här har vi dom tillsammans!








banan & päron



Hej! Dagen i skolan var riktigt go' Vi hade spanska & So. Sedan lunch och efter det gick vi en promenad i ca en timmme, medans de som ville sprang klassikern. Jag hade också velat göra det men pallar inte ;) hihi! Slutade tidigt, 13:30 :D svingött! Kom hem och käkade detta:



Nu måste jag snart plugga lite so & matte!

Kramis!


Min familj!



Har nog aldrig riktigt presenterat och skrivit om min familj här på bloggen så tänkte göra det!

Mamma

Min mamma betyder massor för mig. Hon håller koll på nästan allt åt mig, är otroligt ordningssam & hjälper mig med minsta lilla sak om jag ska någonstans. Hon är dock lite för tjatig och jobbig ibland men då äre, jag är nog rätt bitchig iblan jag med. Mamma älskar att shoppa, resa och mycket mer. Hon är väldigt bra på att passa tider & gillar att planera. Hon gillar musik & att fika med vänner. 43 år är hon och vi bor med henne varanann vecka i en lägenhet, en 5:a mitt i falköpings centrum!



Pappa

Pappa är världens bästa pappa, sjukt snäll & omtänksam och busig.
Han älskar att träna och tränar löpning, cykling, simning, skidor, rullskidor & gym! Hahah, galen jagvet! Han är rätt bra slarvig och hatar att städa, kan bli småsur och ryta till. Han älskar sitt jobb & jobbar på Profile support i skövde, med försäljning till företag. Pappa är usel på att passa tider. Han tjatar ingenting alls, vilket är skönt men behöver bli påmind också. Vi bor i ett hus på berget. Lagom stort! Trivs bra där!

 
hittade ingen annan bild på pappa, så fick bli en bld in action :) haha!

Om mina bröder kommer imorgon, Godnatt!



10 sanningar om mig!

1. Är väldigt lat samtidigt som jag blir väldigt rastlös om jag sitter still! Konstig kombination på nåt sätt!

2. ÄLSKAR godis mer än något annat ätbart.

3. har fått för mig att det är onyttigare att äta chips & kakor än godis, vilket inte det är. Helt cpe.

5. andvänder mycket produker. Som body lotion, tre olika sminkborttagningsmedel, ansiktskräm, handkräm och allt möjligt annat :)

6. Har alltid varit sparsam med pengar och har nog aldrig varit pank.

7. Gillar traditioner och får typ panik om någon traditon bryts! Som ex; att vi alltid firar midsommar hos mina kusiner i skåne. Inte gjort det nu på två år, :/

8. ÄLSKAR att resa. Kvittar hur långt, alla resor är tummen upp för mig!

9. Mina föräldrar är skilda och trivs toppen med det, är så himla skönt att bo på två helt olika ställen varanann vecka för mina föräldrar är raka motsatser till varandra. Så Blir helt annorlunda & det älskar jag :)

10. pratar i telefon med min bästa vän Isabell säkert 5 gånger varje dag, och vi ringer gratis till varandra såklart :)


plugg, mormor & match!

Varit rättså slappt idag. Sov till elva så blev det fruckost & sedan pluggade jag matte, satt nog i en timme men har fortfarande en del kvar, sjukt boring! Men fixar klart det imorgon!

Jag, mamma & lillebror åkte sedan och hälsade på min gulliga mormor en sväng hemma hos henne. Och hon mådde väl bra!
Blev lite käk sedan när vi kom hem och sen bagav jag mig med isabell & hennes familj och kollade på Hockeymatch i Skara, och dom vann ;)

kvällen har tillbringats hemma, kollat lite på Idol. Ska kolla igenom So:n nu och sen blir det somna till en film! Puss

bilder från idag!




mamma'

lillebror :)



fest, träningshoppning & MYS

Igår kväll så vare lite fest hos amanda, sjuuukt roligt hade vi. Jag, isabell, alice, clara & sanna + amanda då :) galet rolig kväll! tack tjejer! Tyvärr har jag inga bilder!

idag så vaknade jag upp vid halv nio tiden, super trött och lite snurrig i huvet men steg upp och slängde i mig lite fruckost, fixade mig och sen drog till stallet med sanna. Träningshoppning var det och jag var där i god tid kan man säga, hoppade Zephyr 80 cm och gick bara bra :) Kom runt och felfri, Zephyr bjöd på bra frammåt och tog fina språng över hindren. Red dock inte fram henne nästan någonting, blev bara ett par skutt över en linje eftersom hon redan hade ridits fram och hoppat två "klasser" innan mig. Men gick utmärkt. Längtar till tävlingen den 2 oktober med Zephyr i skultorp. Då jag hoppar 75 cm & 80 cm!

Hihi, drog hem sedan framåt ett tiden, käkade & kolla datan och sedan drog ut och jooggade & tränade en sväng med isabell & hennes två småsystrar!
Annars har jag bara tagit det lungt. Duschat, varit på willys & köpt godis med bella, gick även en sväng med henne och sin pojkvän, snackat i telefon, ätit godis & även kikat lite film :)
Min dag har med andra ord varit riktig bra!

Imorgon händer inte mycket, ska soova länge, hälsa på mormor & plugga!

Godnatt alla sötisar, puss!


Den ursöta burken med Hello kitty som mitt godis fick hamna i när jag köpte det idag ;)
(dock inte min bild, tagen från google.se)





äntligen fredag

tjjenare allaihopa! igår var jag i stallet hela dagen efter skolan. Jobbade. Så gjorde massa höpåsar och fodrade mat till hästarna osv.. Red även dressyr lektion på en häst som heter Julia, gick superbra!!

kom hem från skolan för en stund sen, hade bad idag. Simmade och det gick väl bra ;)
nu ska jag ta mig något att äta! Puss! 


hoppar denhär fina bruden imorgon ;) <3

 

kvällis!

Cheerleadingträningen gick super :D vi byggde pyramider, dansade, hoppade, stretchade & sprang! Sen så drog vi hem, käkade donken med isabell & hennes pojkvän, och mc flurry, älskar det!

har precis skrivit klart en uppsats i teknik, om solfångare! Gick väl helt okej, lite jobbigt bara.
ska röja undan lite på mitt rum nu och sedan sova, puss & godnatt!




cheerleading nu!

nemen tjena! Kom hem från skolan för en stund sen och har precis slängt i mig lite mat. Ska strax byta om och sedan möta upp isabell så drar vi med tåget till skövde, och tränar cheerleading! Hemma runt 8, 9 tiden ikväll så då hörs vi!
puss!!


Ridit & pluggat!



Tja!!
Har varit i stallet , hoppade söta Råtta touille idag :) Gick superbra! Hon är bara 5 år och hoppade riktigt bra kändes det som, fina skutt över hindren, hihi!

drog hem vid halv sju tiden ungefär och käkade och har precis pluggat lite nu! Sjuukt trött är jag och ska snart krypa ner under täcket =)

Puss!

Imorgon cheerleading träning :D!




skitväder

det är rent skitväder idag. När jag kom hem från skolan så drack jag varmt choklad och mackor! Och nu ska jag byta om och sen åka till stallet. Får skjuts av sannas mamma som tur är :)

hörs sen <3


zephyr

Fina Zephyr, inte ridit henner på hela sommaren.

Hoppar henne på träningshoppningen på lördag 80/90 cm får se :)
Sen tävling 2 oktiober div 2 i skultorp :D L:D +5 och L:C ska blir sjukt roligt!


¨tränat*

hejhej!

nu har precis finaste isabell varit här och vi var ute och tränade. Sprang en sväng först, sedan strechade och övade lite cheer och sånt! Sen käkade vi mat.

ska plugga lite No, matte & spanska nu sen kolla film och sova :) Blir "What a girl wants" sjuukt fin och härlig film, sett den förut och rekomenderar den starkt! puss


skolan, nu hemma!

hej bloggen!

helgen har varit bra. Liseberg igår och var sjukt roligt :D åkte massor, var nästan inga köer alls. Helt okej väder lite sol och ca 17 grader varmt och inte en droppe regn! Skulle åkt atmosfear men var något tekniskt fel med den så det gick inte .. :/ var kanske tur det annars hade jag nog skitit ner mig. Eller dött, haha!

School today var helt ok. Som vanligt. Hemma nu!
ska ta tag i lite plugg och sådär så hörs sen :)

vill även tipsa om min underbara väns nya fina blogg.
tryck här:" www.izzytheblond.blogg.se "

PUSS

 <3


Hey people!


Jag mår bara bra! 
Helg nu och det är sjukt skönt! Idag har jag softat.. varit i stallet  och ridit med isabell (hennes pollar) sen bara chillat och haft det allmänt gött :) Imorgon så drar jag till liseberg med min familj. Hoppas min storbror hänger med också! Nu blir det fiilm & Gossip girl.. snart sett klart första sesongen så jag får väl ladda ner andra snart :)

massa pussar & kramar till er!


det rullar på som vanligt!



har inte bloggat på några dagar.. för jag har inte orkat!

men idag så har jag varit i skolan som vanligt, var helt okej.. sedan hem och packade lite snabbt och sen drog jag till stallet. Var stallvärinna idag så gjorde en massa grejjer.. det tog sin tid. Red även dressyr lektion för emma med 'råtta touille' som är en riktigt söt 5-åring c-ponny. Gick super! Det var mycket lösgörande och tempoväxlingar!

Hemma hos my daddy. Klockan är massor och jag har precis kollat ett nice avsnitt gossip girl. Måste verkligen sova nu, så hörs imorgon.. då dagen börjar med idrott på odenplan.

PUSS!


soft dag på berget!

hejhej!

skolan idag var uppe på begret. Gjorde massa olika grejjer. Började nio och slutatde 11 :D sedan åt vi även hamburgare! Ritkitgt soft'

jag och isabell drog direkt hem till pappa. Där vi dunkade musik och åt godis! vid ett så hängde jag med henne till körskolan där hon gjorde mopetester. Hemma hos mamma nu, har pluggat lite och ska äta nu och sen drar vi till stallet :)
Ska rida lektion klockan fem, men hörs senare bloggen! PUSS


Just nu..



sitter jag i sängen och myser lite! Ska kika lite gossip girl nu!!!
ehm.. idag händer nog inte mycket.. typ, plugga, ut o springa ikväll och tare lungt!

puss

chill dag!

sitter och lyssnar på You and I med lady gaga. lite go' låt sådär!

idag har det varit väldigt chill. Sov läänge, sedan fruckost och städning för fullt i mitt rum. Klockan två så åkte jag, mamma & mina båda bröder till skövde, kss och hälsade på min mormor.. köpte med oss lite fika och så satt vi och pratade och hade det jättemysigt, mormor var faktiskt pigg och på riktigt gott humör ;)

nu blir det det åttonde avsnittet av gossip girl sesong ett + lite godis!
sedan städa ännu mer och plugga..

puss


galet

somnade i sängen till gossip girl nu såhär på kvällen! HAHA, helt sjukt för sprang upp och var heeelt borta, min mamma och storebror bara ÄR DU NYVAKEN? Och jag typ helt borta. jaja, är väldigt trött så jag ska väl sova nu!

tidigare idag så red jag och isabell ut, hennes ponnysar och det gick super :) vi fikade lite också som hennes snälla mamma kom förbi med, hihi!

kvällen har sedan tilbringats hemma med tacos, massa gossip girl, chips, godis, fanta exotic och massa mys!

godnatt, <3


Solig dag

äntligen är vädret tummen upp idag, detta har jag väntat på! hihi. steg upp ur sängen vid tio imorses och sedan bagav jag mig till stan med mamma och hennes kompis och vi fikade lite :) nu så ska jag byta om och sedan cyklar jag och isabell till stallet. Helt underbart väder!!

hörs ikväll!

och förövrigt så är Gossip girl "♥"


stallet på g!

ska till stallet snart. Idag är jag stallvrädinna.. ser ut att vara riktigt mycket att göra i stallet nu också så jag får skynda mig iväg... skolan gick bra! Blír nog också rida Jennys stora häst Vitamin idag oxå! Ska blir riktigt roligt :D

men hörs ikväll, puss!




HALLÅ!

bloggat dåligt.. inte orkat..

igår så var jag i skolan, och sedan cheer träning.. missade tåget ;s så var framme vid träningslokalen 20 minuter sent. Då var dörrarna låsta så jag satt och väntade i 30 min men kom sedan in till slut :) tur det!

idag så slutade vi skolan 11:50 :D sjuuukt nice verkligen! så jag drog hem o glodde på den allra första avsnitter av gossip girl, aldrig sett dom förut och har nu laddat ned första sesongen, så nu så ska det allt kollas :D har ju läst ett par böcker, och det är riktigt bra!
Bakade scones, pluggade, packade, och sedan åkte till stallet och red. Det var hoppning och jag hoppade Latte, gick suuperbra!

nu är jag hemma hos min mamma! Och har packat upp, pluggat lite och fixat och donat med en massa kläder :) Ska kika ett avsnitt gossip girl nu och sedan sova ♥

PUSS


 drömmer mig tillbaka till Thailand! ♥



RSS 2.0