packing

vart ute och ridit en låång ritt på 1,5 timme! Bilder från dagen kommer sen, men först: PACKA!

puss


ska rida ut nu

har börjat att packa lite smått till stockholmsresan imorn ;)
men nu så drar jag och Jenny till stallet. Så ska vi rida ut hennes hästar. Jag rider Vitamin (ca: 175 cm hög) och Jenny rider unghästen kruse!

hörs senare!

<3




Awesome!

Det är ÄNTLIGEN steeekhet sol ute idag och 27 grader ;D love it! har varit ute och solat sen ett idag! Fast med lita pauser vid datorn, och telefonsamtal med bellis! Annars legat ute och stekt på taket men där var det sjuuukt hett så klättrade ner och la mig i trädgården i stället. Ska dra ut nu igen och sola en sväng.. hörs later!


Crusing i falköping!

okej, bry er inte om vad klockan är.. det skiter vi i vågar inte kolla.. för borde sova nu men ska! haha ;)

Jennys kompis kom förbi med deras snygga raggarbil förut idag.. och sen så underade de om vi ville hänga med. Så det gjorde vi såklart :) jag och jenny. Hämtade även upp malin & clara lite senare och så åkte vi runt på ströget och sjuuukt mycket folk får jag lov o säga att det var. Gick en sväng sen med malin & clara och sen drog hem.

nu ska jag sova, och imorgon blir det packning & städning och sedan drar jag till stockholm på måndag!
kram


update-

blev inget stall.. vi hann inte för isabell skulle hinna med tåget sen!

men drar ut och springer en lång runda nu.. så hörs sen! <3


stallet med bella och rida ut!

idag.. sov till tolv! Sjukt trött idag ju men det var gött att sova länge!

har ätit fruckost, fixat i ordning mig och så. Snart kommer isabell och hämtar mig så åker vi till stallet. Och vi ska rida ner hennes ponnys till ett sommarbete :D blir nog mysigt för är rätt nice väder idag <3
Sen drar ju hon till Umeå ikväll!

Senare måste jag nog träna.. dra ut och springa eller något! Känner mig lite sådär lagom flöt och behöver röra mig mig! ;)

men ni får ha de bra, hörs sen.. puss!


btw: glömmer aldrig förra sommaren då jag lånade översööta clea på ridskolan! Vi red ut massor och hade jättekul tillsammans.. älskar verkligen den lilla söta b-ponnyn!
Nu är hon såld.. tråkigt äre! kommer ju sakna henne mycket ju! Men allafall.. den sommaren kommer verkligen va ett minne för livet! Lilla clea <3

natt inlägg ;)

Hejhej! Sena kvällar hör till på sommarlovet ju.. klockan är snart två och är dötrött så ska snart sova :)

Idag så har inte jättemycket hänt.. har solat lite, bakat hallonpaj, varit och köpt en systemkamera :D en Canon EOS 1100 D, rikitgt go' och helt kär i den!
Åkte även till isabell en sväng på kvällen och vi satt mest o snacka :) hon åker till Umeå imorgon och kommer hem på onsdag.. kommer sakna bruden <3

Fast jag drar i och för sig till stockholm med familjen på måndag och bor hos mina sysslingar, de har även båt som vi nog åker ut med och så måste det shoppas :D stannar där till onsdag!
ska blir nice, älskar storstäder!


haha, hittade en bild som amanda nk tagit.. ;)


Skara sommarland igår!

Igår så var jag ju på Skara sommarland med isabell babe <3 riktigt mysig o nice dag, verkligen lyckat!
jo.. vi åkte massa karuseller.. typ tranan, spinner? (tror jag den nya hette, haha), bergodalbanan, någon båt, newton och nån mer! Badadde även rätt mycket.. o hängde i vågpoolen mest, var väldigt lång kö på alla ringar, mattor och sånt.. men vi åkte endel ändå! 

ja, vi käkade även hamburgemeny, glass, sockervadd o sånt :)  
vi var nog där vid elva och åkte hem vid sex ungefär.






ny design

Som ni säkert märkt så är min gamla design borta! Fredrika gjorde en nice header till mig och bytte lite färger o så :D tack fredrika <3
www.fredrikaasplund.blogg.se gå gjärna in o läs hennes blogg!




dag med bästa bella <3

hej hej!

Dagen har tillbringats med den finaste vännen jag har.. självklart Isabell Härmark ♥

Hon kom till mig två.. så drog vi upp på mitt garagetak och solade! Riktigt skönt, vi åt även glass. Sen chillade vi på mitt rum och var rätt oseriösa.. sen badade i mitt "fyrkantiga" go'a kakelbadkar, gjorde hårinpackning och sånt nice :D
sen drog till stallet och red ut hennes hästar!

Ska sova nu strax.. ska upp tidigt imorgon.
Så drar jag och isabell till Skara sommarland! , here we come.. ! Någon annan som ska dit imorn..? ;)



dålig, halvbra, halvgammal cambild... ;)




varmt idag ju!!!

Faktiskt riktigt gött väder ute idag ju :D äntligen, kanske kan få va lite sommar till i allafall..? ;)
Har precis varit ute o spelat badminton med pappa, och bror. Haha dom köpte nät o allt igår.. va la kul men trött som sjutton nu..
ska nog dra ut och lägga mig o sola lite nu ;)

puss puss!



tandläkaren & joggingtur


Saknar fina Zephyr ♥

Har precis varit uppe på berget och småjoggat/gått 6 kilometer med Jenny & pappa. 
Jobbigt var det väl med gött nu efteråt!

Imorses så var jag hos den älskade tandläkaren. Haha! Gick bra och de sa att om jag själv ville så kunde de ta bort min tandställning om ca en månad,  blev asgald ju :D så om jag tycker det ser bra ut med tänderna så kan de ta bort den, eller om jag vill ha någon mer mini ändring så får de bygga på mer. Men dom tyckte allafall att det såg bra ut!
sen drog jag och pappa till stan en sväng och kikade lite på systemkameror...

ska väl äta, duscha & typ städa lite nu och sen kanske film... ?

Btw: Imorgon kväll så ska jag, pappa, jenny & mina bröder dra på bio: Harry potter sista filmen (igen) fast denna gången i 3D, den var ju sjukt bra!

puss


helt slut efter tre dar på axevalla!!!!

Otroligt trött kan jag bara säga att jag är. Helt sjukt vad trött man blir av att aå på axevalla i så många timmar, haha!

Jobbet klart och mina pengar har jag fått :D gått bra, jag och isabell har haft riktigt roligt och vi har väl fått endel sålt allafall. Kunde varit bättre som de andra åren men i år så ville folket tydligen inte köpa lika mycket t-shirts, men vi får hoppas på bättre nästa år ju! :D

hemma hos pappa nu, sitter och myser med mjukiskläder på mig och är för trött för att packa upp fyra kassar kläder idag men det tar vi imorn. Blir väl någon film och sen sova, puss puss!

ska även ladda upp bilder från norge imorgon tror jag, :D

kramis!

 
HAHHA, jag och isabell småååå för två år sen på axevalla, vi såg väl inte riktigt ut såhär i år.
Tröjorna var föresten marinblå/röda i år :D

Drar mot axevalla travet...

red i ridhuset med isabell på morgonen vid tio idag :) rikitgt nice asså! Sen hem och duschade och sen drog vi hem till alice och hon va så snäll och sminkade oss och fixade håret!! har precis käkat och snart kommer pappa och hämtar mig och min bror och så drar vi till axevalla travet och möter upp isabell där också. Sen jobba hela kvällen och sälja t-shirts och kepsar. Så som sagt kom dit och köp av oss!!

kramis! <3


hemma i falköping igen!!

Filmen var sjuuuuukt bra, måste ses! riktigt bra var den verkligen. Finns inte så mycket mer att säga.
Innan bion så åt vi kebebtallrik :D mums!

har precis träffat isabell & alice. Härliga tjejer det!

tänkte packa upp, ocn se någon film och sen sova. Ska upp tidigt i morn och cykla iväg till stallet med isabell vid halv nio, så rider vi ut hennes ponnysar :D ska bli mysigt! sen senare mot kvällen så drar vi till skara och jobbar. Säljer T-shirtar och kepsar på axevall travet ;) så kom dit och köp vettja!

kramis! <3


I hjo.. snart harry potter sista filmen..

HEJ!
igår var rikitigt lyckat. i åt lunch först när vi kom och sen drog vi igäg och fiskade, jag fick en fisk :D haha, blev asglad!!
sen gillade vi korv & martsmellows ;D blev väldigt kladdig och skulle gå och tvätta av mig i vattnet och amlade såklart i ;s dum so jag är med kläder o allt. HAHA!
sen badade vi i en sjö :D
sen chillade med dator, godis och sånt på kvällen!
nu ska jag strax göra mig i ordning och sen drar vi till skövde och äter & kollar bio!
PUSS

Mot Hjo...

hej hej!

Idag så åker jag, mamma & min lillebror Sebastian till Hjo. Vi ska typ fiska, grilla och sånt idag med mammas kille och hannes :) sen sover vi där.. och imorgon blir det bio i skövde, Harry Potter och dödsrelikerna del 2 :D ska bli riktigt kul o se den.. vilka har sett den..?

Men ja, åker nu så bloggar väl kanske i Hjo, men får se... puss puss!



Yesterday!

pallade inte blogga igår.
Var i skövde med isabell & hennes familj, vi käkade & gick runt och kollade :) sen när jag kom hem så fixade jag klart med alla kläder. Och nu är det sjukt skönt när det är gjort och allt är i ordning och hittde massa kläder jag inte andvänt på sjukt länge.. as gött ju!

sen så blev det film på kvällen i min säng med kuddar & täcken och godis och sånt myys ;)





lidköping & uteritt

hejhej!

åkte iväg till lidköping en sväng med mamma och brodern min. Mamma skulle hämta ett par byxor hon köpt och så käkade vi galss :D sen så drog jag till stallet och red ut med isabell :D rikitgt mysigt!

ska käka nåt nu och sen sova.

Imorgon så blir det fortsätta med kläderna.. kram & puss :D <3


städar för fullt...

328575405 högar med kläder på sängen & golvet som sorteras för fullt.
 
Ska dela upp alla kläder snart så hälften är hos mamma & hälften hos pappa. Så att jag sen slipper ha med mig en överfull stor väska med kläder varje gång jag byter ställe.
Haha ska bli sjukt skönt när detta är över ska jag säga..

aja, puss sålänge!


dåligt väder :( :(

hej, igår så blev det ännu en skräckfilm med isabell. Var väl inte så bra direkt men helt okej asså!

idag så ska jag ta tag i kläderna. Rensa bort det som är urvuxet och sedan dela upp kläderna lika hos mamma & hos pappa.
men först duscha!

puss


fina bruuden!

God morgon :)!

hej bloggen! igår så drog jag & familjen till comerse i skövde en sväng.. åt glass och fixade lite andra grejjer.
Sen när vi kom hem så käkade vi och sen drog jag och pappa upp till bereget och sprang, shiiit vad jobbigt det var asså! huh.

På kvällen så åkte vi hem till Jennys (pappas flickvän) föräldrar och firade hennes pappa som fyller år i morn. Så då åt vi smörgåstårta & jordgubstårta!

Har precis ätit fruckost och ska fixa mig lite snabbt nu och sen dra iväg och träffa isabell! puss puss!


Hemma!

Kom hem vid tio tiden och har varit ute och promenerat & snackat med bästa isabell en sväng. Är sjukt hungrig så ska äta något och sedan sova!

Norge har varit riktigt nice :D kommer bilder och sånt imorn och saknar mina söööta kusiner otroligt mycket redan. Fast de kommer till falköping i veckan tror jag, hihi ;)

Puss!


summertimes!

vilse i norge .. ;s

skulle gå ut och gå imorses innan fruckosten. Jag själv i norge ;s haha, gick ju självklart vilse och frågade ca 5 pers om vägen. HAHA helat sjukt men kom hem efter att jag hade gått i nätan två timmar i staden. Shit vilken upplvelse asså.

aja, har allafall ätit fruckost och sånt och nu ska vi åka till stranden och bada :)

så vi hörs senare, puss!


awsome i Oslo!

tja tja, här i norge är det toppen! Vädret är riktigt nice, kanske inte badväder men varmt & går omkring i shorts (y) vi har käkat lunch, vart ute och lekt med mina sjukt söta små kusiner alva (5 år) och Gustav (2 år) & fikat lite.

nu ska vi snart åka någonstans, vet inte rikigt vart men tar med kameran allafall så får vi se vad som händer!

kram!


hittade en gammal bild.. haha!

datorn hänger me...

datorn fick hänga med i bilen lite också, så passar på innan batteriet tar slut. ;)´

Kör en dagens!

 

Humör: glad och trött :D

Klädsel: svarta leggins, vitt linne, grå tjocktröja, rosa converse

Bra: Sitter i bilen påväg till Norge :D

dåliga: vädret är inte kanon!


drar till Norge nu...

nu ska jag sätta mig i bilen då. Tar ca 4,5 timmar att åka, så blir väl sova & lyssna på musik (y)
Är klädd i leggins och tjocktröja (mys)

bloggar väl säkert när vi kommer fram, så vi hörs!
Puss


träffar ju den här sööta bruden. Min kusin! <3

juste..

innan jag går och lägger mig kan jag skriva lite kort om vad som hänt idag.

Sov till halv tolv, sedan fruckost och chill vid datorn fram till tre.. städade lite och sen tog en dusch!
Gick ut en stund och åt lite körsbär och solade ;)
sen drog till skövde en sväng med isabell, kikade lite i affärer och åt även glass på donken!

rätt chill & mysig dag ändå!

kram

packar för fullt..



drar till Norge imorn :D :D :D
så håller på och packar. Lite dålig tidsplanering jag vet, borde sova nu för ska gå upp sju imornbitti, men får sova i bilen är ju trots allt fyra timmars bilresa till Oslo!

ska väl pakca färdigt och sen bege mig mot sängen. Puss!
bloggar nog som vanligt i norge!


smycken



Tröjorna jag köpte igår!

glömje ju visa vad jag köpte i göteborg igår.

Var verkligen rea!!! så åk dit, är rea typ överallt och speciellt typ hm, bikbok, veromoda!

fick dessa två tröjor för 90 kr tillsammans, helt sjukt! :D








DAGENS OUTFIT

Har aldrig gjort detta förut, hahah! men eftersom massa bilder togs idag så kan jag lika gärna lägga upp en outfitbild!

 
hahha, lite fail bild men aja!
Shorts-HM, Spetslinne-Hm, converse-scorett?, armband-prensenter
 
konfirmationspresent av Jenny (pappas flickvän)

present av Isabell


skräckfilm

Gick en promenad med isabell och hennes söta hundar! Sen blev det skräckfilm hemma hos henne, shit vad läskig den var. Orphan hette den. Men rikitgt bra så den rekomenderar jag!

nu så ska jag strax sova!
imorn så drar nog och isabell någonstans och chillar, tror jag!

På onsdag så åker jag, pappa & min lillebror till Norge och bor hos mina kusiner till fredag :D ska blir fett nice!

Puss!


Göteborg med världens bästa vän!

Drog somsagt till Göteborg idag med goaste' bruden isabell! Vi skulle åkt med tåget 09:50 men sen som jag är så åkte tåget precis samma sekund som jag steg på perrongen. Så himla surt, stackasr isabell som stod redo och väntade på mig. Haha, kul men så kan det gå så vi satte oss och väntade en timme tills nästa tåg rullade iväg till götet. Vi var framme vid tolv tiden. Sjukt stort och nice är det där ju, älskar Göteborg! vill bo där!
Blev lite rea shopping och cheeseburgare på donken, hahha! när vi satt där och käka så kom en konstig tant fram till oss och började snacka rakt i facet på isabell ;s om hennes söner, om poliser & om djur. Whata fuck?! tänkte vi då. Och senare när isabell hade börjat gå så kom en tant och satte sig brevid mig med sin hamburgar och sa 'får jag slå mig ner? :D' haha, helt stört!

Efter vi hade shoppat lite så blev det även en mcflurry ute i solen, helt underbart!

nu sitter jag här i myskläder och tänkte chilla lite. Ikväll blir det nog grill? ;)

puss! 

 fina bella!




 
goding!
 
fina tjeyen!


glass :D :D


en riktigt grym kille som stod och dansade som mickael Jackson :D ascool ju!


Vi blevb kära i dessa go'a pippitröjor <3333333333








trött nu!

Idag så har jag kollat på två konfirtmationer, med sanna, isabell & annie :)
även ätit tårta med isabellis :D och firat min bror här hemma med lite släkt och därmed åt jag tårta igen!

har precis duschat och packa och nu ska vi åka hem till pappa!

Imorgon drar jag och isabell till göteborg! <3

puss


rätt gött att vara konfirmerad ändå! ;)


godnatt <3

är sjukt trött nu efter en lång dag!

imorgon så ska jag gå upp tidigt igen vid åtta och gratta min lillebror som fyller 10 år! Sen iväg till kyrkan vid elva med isabell, sanna & annie och kolla på en konfirmation  ;)
sen kolla på en till konfirmation vid tre och kalas för min lillebror på kvällen :)

puss!


 söt kusin!

Min konfirmation!

Konfirmerad och klar nudå :D faktiskt riktigt gött!
gick bra i kyrkan, vi sjöng, spelade pjäs och annat (: sen åkte vi hem till farmor och farfar! Jag, mina två kusiner från halmstad, mina två kusiner från höganäs och alla är över tjugo år + mina två morbröder & deras fruar. Min farbror och min femåriga söta kusin från Norge, mormor, gammelfarmor, mamma, pappa & mina bröder!
Blev asgod smörgåstårta, presentöppning & princesstårta! Fick 3600 kr, tre par örhängen med äkta guld & diamanter (min gammelfarmors gamla), parfym, armband, ett sött halsband med bling bling kors, en liten supergammal psalmbok av min gammelmormor som ej lever, en porslinskomfirmand som min mamma fick i konfirmationspresent!
tack för allt! <3

 
till vänster: storebror (alexander) till höger: kusin (john)


jag och min kusin Jennifer

kakor (L)

fina sanna!

Elias, Pontus och Gry








konfirmation idag

hej hej!

ska dra till kyrkan vid två och sen börjar konfirmationen klockan tre. Så har fixat lite naglar och ska börja våga håret och sånt nu, sen efter kyrkan så blir det lite fest hemma hos farmor & farfar med släkt och alla kusiner :)

men hörs senare!

puss

LILLEBROR <3

 

S E B A S T I A N     S Ö T

konfirmeras imorgon!

tja tja!

imorgon så konfirmeras jag ;) lite pirrigt allt men går nog toppen!
har precis varit och handlat lite mat & grejjer till det imrogon med mamma. Så ikväll så kommer mina kusiner och sover här i natt :D Dom bor i skåne och har inte träffat dom på sjukt länge ;O så ska bli riktigt kul!

nu håller jag på och laddar ner en film jag tänkte se When i Rome heter den.

Drar till isabell en sväng om en stund och sen blir det städning på full nivå här hemma -.-

puss!


isabellBus

efter konfan idag så drog jag till isabell, och vi drog till stallet en sväng & borstade på hennes hästar. Lite senare blev det film hemma hos henne. Vi såg Red riding hood och det var riktigt, riktigt bra och jag rekomenderar starkt att se den för er som ej sett den!


nu är jag övertrött så jag ska strax nana! puss


GOD MORGON !!

god morgon! Fick sova ut idag.. för börjar konfan ett ;) riktigt soft asså! Har precis käkat fruckost och ska snart hoppa in i duchen!

senare vet jag inte riktigt vad som händer.. men puss sålänge!


varmt idag :D

hejhej! ska försöka ladda över bilder från lägret ikväll (men måste installera en grej först)

idag så hade jag konfa som vanligt. Fast vi slutade tolv istället för ett, riktigt gött! Vi repeterade som vanligt.
drog sen hem och bakade scones :D mumsigt var det! sen så drog jag hem till isabell en stund & vi lockade håret lite, hihi! sen följde jag henne till bussstatonen, drog sen till kyrkan igen och betalde för ett konfirmationsfoto!

tänkte se om det är någon sol kvar ute, och i sånnafall så placerar jag mig nog där någon timme eller så.

men vi hörs ikväll, kramís


gått med isabell & alice

Har precis varit ute en sväng! Träffade isabell, alice, amanda och clara. Men dom drog så blev bara jag, isabell & alice som gick en sväng och snacka!

Imorgon ska jag upp tidigt (igen) känns som jag inte får sova något alls ju :(
menmen.. ska till kyrkan med konfan vid nio och repetera och det håller på till ett som vanligt. Sen drar jag nog till isabell en sväng direkt efter. Men vi hörs imorn, puss bloggen!


bilder från konfaläger del 1

Bilderna är tagna av Sanna Adolfsson (med hennes kamera allafall) hennes blogg hittar ni här: www.sannasphoto.blogg.se <3

 


grattis sanna!

Konfirmationsträff på förmiddagen idag. 9-13 och vi fotograferades med kåporna ;) haha, kändes fail men får väl hoppas det blev bra allafall! Sedan så öváde vi på sånger & pjäs de som vi ska göra på konfirmatonen på lördag!

när jag kom hem så var jag sjukt trött (som vanligt.) så la mig i soffan & kollade på film med mamma och somnade lite också!

har precis käkat mat & negerboll (y)
nu blir det cleaning för fulla muggar i mitt rum!
puss

grattis till fina sanna som fyller 15 år idag! <3


hej

har precis käkat donken, asgott :)
ska ta tag i all packning nu och sen träffa isabell hoppas jag! Har saknat henne något hysteriskt :( <333

mygg

Under lägret så har jag fått massa myggbett ;s ca 30 stycken på armar,ben, fötter -.- det kliar som sjutton osv..
men, innan vi åkte till thailand så fick vi en liten burk med ett slags grönt "vax" som man smetar på myggbetten så försvinner klådan och det blir minder och mindre.. funkar riktigt bra tycker jag!

finns nog bara att köpa i Thailand, men åker ni dit KÖP DEN!


städning efter lägret

Har MASSA att städa & ta tag i idag, halva mitt rum är utspritt med kläder, nessesärer & grejjer från lägret som måste packas upp -.-

Imorgon, onsdag´och torsdag så är det konfaträffar :) sedan konfirmeras jag på lördag och massa släkt kommer och firar det med mig. Sen åker jag eventuellt till norge till kusinerna veckan efter!

Vill tillbaka till småland tallnäs igen, asså var helt sjukt underbart där asså! Hur varmt som helst, jättefint och en jättefin sjö, asgod mat och massa trevliga människor. Hade lätt kunnat stanna där en vecka till asså! Så sorligt.

nu: film!


HEMMA

Kommit hem från det sjukt underbara konfalägret i småland idag ;) Har varit otroligt roligt & lyckat med massa trevliga människor!
Vi har hittat på massor, har varit jättefint väder så vi har även badat & stekt i solen nästan varje dag :D
kanppt sovit något alls, så la mig och sov i tre timmar när jag kom hem förut. Är fortfarande helt slut så ska krypa ner i sängen nu och typ inte vakna på ett tag! hihi, ska bli awsome!

laddar upp bilder och berättar mer imorgon!



go'a sanna och jag i våra kläder ;*

RSS 2.0