Thailand dag 4 (kl 11:05)

♥har precis kommit tillbaka efter middag och manikyr i stan (: jattegod mat och blev jattefina naglar, nar vi satt inne och gjorde manikyren sa fick vi plotsligt syn pa en liten elefant utanfor, hihi saa sot! Idag sa badade vi i poolen forst och sedan gick vi ned till stranden en stund. Sen sa blev det lite lunch vid poolen, och efter det sa gav vi oss ivag till ett vattenfall dar vi badade och pa hemvagen kollade vi pa jattefina skoldpaddor (a) hihi!
Nu sa maste jag kila upp till hotellsviten och sova for imorgon sa ska vi upp tidigit och dra ivag pa ett aventyr, blir rida elefant i djungeln, bada i vattenfall och paddla kanot :) hoppas det blir kul!

Puss!


Pa hotellet i Thailand!

sitter just nu pa hotellet i thailand! sjuukt varmt och underbart ar det har!
har sa ar klockan halv nio pa kvallen och vi har precis atit middag! Var 11 timmars flygresa och det tog sin lilla tid men var ju allafall framme tillslut! Denna forsta veckan sa bor vi har i varsta lyxsviten med tva rum, egen pool, bubbelbadkar, utomhus dusch och tva vanliga duschar! har badat massor i poolen idag och aven i havet, varmt kan man saga att det ar! Vi har ocksa fatt masage pa stranden som var riktigt bra!

nu sa ar jag jattetrott eftersom jag knappt sovit nagot pa tva dygn sa jag ska kila upp till sviten och sova!
Puss allihopa och hors val snart igen!


mot thailand..

nuså drar jag iväg mot flygplatsen! hörs !


packar, packar & packar..

klockan är sent och jag är fortfarande inte klar med packningen.. haha. segis!
aja, är väl snart klar och då tänker jag verkligen sova! Mår just nu sådär halvdant och behöver verkligen sova om jag ska palla upp imorn.. Vi åker till flygplatsen vid nio ungefär och sedan så går planet mot Thaildand vid ett. Är framme i Thailand jättetidigt på morgonen så vi får en heldag där!
Ska bli så sjukt skönt att komma till värmen ;)

ah, på tal om något annat så var jag iväg i stallet förut och red hopplektion på Zephyr och det gick super!
nu så måste jag packa klart.. o sen sova (:

Vet inte riktigt hur bloggningen bli när jag är i Thailand, men jag har hört att det ska vara bra internet där och finns många internet-cafe så jag kan säkert få tillfälle att slänga in något inlägg hoppas jag!

puss! <3


Monday ;)

Om två dagar nu så så sitter jag på planet påväg till Kaho lak i Thailand:) längtar sjuukt mycket nu!!


 

Dagen har tillbringats i skolan och sedan hemma med lite packning, städning och plugg. Har ju en massa skolgrejjer som måste tas igen de två veckor jag är i thailand.. så det är endel asså -,-
har även käkat årets första semla idag, ´grymt gott!!

puss!
 



kväll

Gröna-kortet kursen gick snabbt :p vi gick en tipspromenad, snackade och fikade!

när jag kom hem så tog jag ett varmt bad i badkaret + gjorde choklad-ansiktsmask!
Har även kollat på ponnyakuten och solsidan och tänkte fixa naglarna lite nu.


puss!




Sunday !

Hej! gick upp elva och käkade fruckost. Har städat lite och håller på och packa lite till Thailand, hihi det är helt sjukt att det bara är tre dagar kvar :D
mormor ärhär och vi har nyss käkat lite mat, nu så ska jag byta om och sen dra till stallet, ska gå på en gröna-kortet kurs så jag kan ta gröna-kortet sen och börja tävla :)

puss!


stallet nu

köpte puder och ansiktsmask på stan (; ska nu dra iväg till stallet med isabell, brb!


Valhall igår (:

red dressyr på Amols (häst) igår och det gick super! sen så drog jag hem och käkade & fixade mig och sen vidare till valhall i skövde med isabell & emelie, så träffade vi jennifer & fannie på tåget också! Var en sjukt kul kväll ♥, var astrött när jag kom hem och har skitont i min höft nu ;s

just nu så sitter jag och äter fruckost och ska strax åka iväg till stan med mamma och fika o köpa lite grejjer :) så hörs senare!

4 dagar kvar till Thailand! ♥



haha, lite halvgalen bild från nyår! isabell <3



ållebergsdag

det var ållebergsdag idag, så vi var på ållebergsgymnasiet hela dan. Gjorde en massa grejjer typ inom musik, dans o sånt.. sen så drog vi till odenhallen och lyssnade på en gubbe i typ två timmar som babblade om droger ;s hur långtråkigt som helst.. ah sen så kom allafall shan da man och underhöll oss lite :) hihi, as go ju!

slängde mig i soffan när jag kom hem och kollade tv & åt, pluggade lite matte & packade. Sen så drog jag en snabbis till stan och köpte en tröja & örhängen och sen vidare till stallet där jag red dressyr på hannas häst Acke :) han var fin och det gick jätte bra!

är hos mamma nu och ska ta och packa upp lite och sen sova, puss!


 Shan da man


snart Valhall!!

♥♥
nu äre redan kväll och jag ska snart sova ♥ har varit i skolan som vanligt idag, vaknade senare än vad jag egentligen skulle men hann ändå som tur var! efter skolan så gick jag hem och är verkligen sjukt trött på att hem nu, såå långt och kallt så jag verkligen längtar efter att våren ska komma så jag kan cykla.
Blev lite plugg, data och käk och sen åkte jag vidare till stallet. Var stallvärdinna så som vanligt fixade jag alla höpåsar, fodrade & sopade. Sedan så red jag hopplektion på Cindy och det gick riktigt bra. Var mycket svängar och sånt och gick jättebra, cindy är ju väldigt rund till skildad från Zephyr som är jätterak när man hoppar och det är ju förstårs ett litet minus men älskar Zephyr ändå! ♥

nu så ska jag fixa iordning lite grejjer och sen nana, puss!


stallet


kom hem rätt nyss ifrån stallet. Drog dit typ direkt efter skolan och så red jag markarbete på Zephyr och det giick bra (: var galloppbommar och lite sånt (y) sedan så hade jag ingen skjuts hem, så jag fick vänta tills jenny åkte hem och under tiden så kollade jag lite på hopptränignar, pluggade lite och fixade lite grejjer och hjälpte jenny med lite saker! Är sjukt trött nu och ska därför kasta mig i sängen så fort detta inlägget är klart, så godnatt!


I belong to you.

Tjena tjena! denna dagen har kännts rätt lång, oh det är bra, hihi!
skolan först, sen så drog jag till tandläkaren och drog ut en tand ;s aj vad ont det gjorde men gick bra ändå :)
när jag kom hem så kollade jag två avsnitt sex and the city och sen så åkte jag iväg till frisören och klippte mig (a) toppade bara och lockade det med plattång (y) och så fick jag en nackkudde av min snälla frisör som jag ska ha i planet påväg till Thailand. hihi!


köpte med mig en snickers påväg hem och sen så satt jag vid datorn, pluggade och städade lite..
ska nu strax göra mig i ordning och sedan nörda Tv och så sova <3


smuuutsig spegel ;s

puss & kram!


Room service

sådär, nu är mitt rum äntligen klart :) har satt upp alla tavlor och sånt och är jättenöjd (y)
ska fixa lite grejjer och sen kolla på ponnyakuten och solsidan (L) o sen typ sova!

imorn så ska jag dra ut en tand :S igen! fy, och sen så ska jag till frisören & klippa mig <3

hörs igen imorn!




s u n d a y

har käkat fruckost och kollat på en beck film med pappa ;)

nu så ska jag strax städa lite och hänga upp tavlor på mitt rum :) sen så måste jag typ göra en mattegrej som jag missade i skolan -.- sen får vi se vart vindarna vänder mig...

puss!

Thailand om 10 dagar <3







E Y E S









isabell idag !

har varit med isabell typ hela dagen :D riktigt nice asså!

gick upp typ 11, duschade och käkade fruckost och sånt och sen lite senare så kom isabell till mig. Så fixade vi i ordning oss lite och sen gick upp på berget och fotade med hennes braiga system kamera! Var sjukt kallt så när vi kom tillbaka drack vi varm oboy och bakade en kladdkaka som blev heelt misslyckad och smakade bajs!
vid typ halv sju tiden så åkte jag med isabell till stallet :p så red hon sina två ponnysar i ridhuset och jag skrittade hennes ena ponny och så gick lite med den andra.

Nu så ska jag käka något och sen sova i min underbara säng :)

puss!


natti, natti!

ska snart sova :) är huur trött som helst o somnade i soffan förut ;p

Idag så har det varit som vanligt, skolan först och den gick seegt. Sen hem o käka + datan och sen vidare till stallet :P Red dressyr på fina Cindy och det gick helt okej först, sedan bättre och bättre och helt suveränt i galoppen (y) så jag är nöjd!

har käkat tacos, kollat let's dance och ätit godis med familjen och ska väl sova nu snart!

Puss! <3



haha! hittade en mer än ett år gammal bild, från egypten :)
jag och jenny, på en båt och så var det en kille som gjorde massa olika coola grejjer med handdukar, så gjorde han typ "slöjor" på mig och jenny :'p x'd
miss it <3

Thailand om 12 dagar <3



dumma hals

är hemma från skolan idag, har någon inflammation eller vare är för något i halsen så har fått penselin. Haha, som tur är fick jag tabletter så det allafall funkar att ta.

Var meningen enegtligen att jag skulle gå till skolan idag med vi drog till vårdcentralen och kollade min hals på morgonen eftersom jag har haft så ont länge.. men sen så stannade jag hemma allafall idag för o vila :P

mamma har köpt en maaassa halstabletter till mig så jag sitter och käkar det nu.. :)
har sovit en massa och kollat sex and the city och tänkte snart städa och packa lite för jag ska till pappa senare!

så hörs sen, puss!


stallet

kom hem från stallet för ungefär en timme sen. Gick bra idag, det är monga höpåsar som ska göras, hehe!
red markaebete på Cindy söt. Det gick bra, var lite galoppbommar och sånt och hon var jätteduktig (y)

nu ska jag se lite tv och sen naana!!

puss ♥


Thailand!

tänkte bara skriva lite kort om min tahilandsresa om någon är intresserad. Vart jag ska, när jag åker, vilka jag ska dit med osv..

Åker dit den 26 januari och är där ca 2 veckor. Åker dit med pappa, jenny och min lillebror och så kommer lite släkt till oss vara där. Vi ska till khao lak första veckan och den andra veckan till katabeach! ja, vet inte om det finns så mycket mer att skriva men iaf så kommer det bli grymt kul :)



KHAO LAK



KATA BEACH


14:15

Hej på er! sitter här och käkar lite mackor (y) har precis varit iväg med mamma och fixat nytt pass till mig, så nu är jag redo att åka till Thailand asså :D ska bli skjuukt kul och jag drar dit om bara två veckor!

ska kika på läxorna lite och sedan dra iväg till stallet. Fixa höpåsar och sånt till ridskolehästarna för jag är ju stallvärdinna idag :) sen så rider jag också.

Valhall snart också! ♥


so sick, how I miss summer!

skolan

God kväll ;) sitter här trött. Skolan idag var helt okej, kul att träffa alla igen men tråkigt att min isabellis har skadat armen och inte var där :/ iaf, så typ somnade jag på so-lektionen, trodde jag skulle dö asså så trött var jag men ska försöka lägga mig tidigare ikväll :)
Drog till stallet efter skolan och red dressyr lektion på min ängel zephyr (L) har inte ridit henne på jättelänge eftersom hon varit skadat.. så det var kul och gick jättebra! Hängde med sanna & hanna med deras ponnysar till deras stall efteråt o hjälpte dom lite ;) hih!

Nu ska jag kolla något avsnitt av andra avenyn och sedan sova ♥
puss!


Artist wave maker

måste tipsa om en sjukt bra vågtång. Den heter Artist wave maker och jag fick den i julklapp :)
Min frisör hade använt denna på mitt hår flera gånger och jag hade till och med lånat den, så jag önskade mig den i julklapp och så fick jag den ;) hihi! Den är iaf sjukt bra. Vet inte riktigt vart den finns att köpa eller vad den kostar men tycker iaf att om man hittar denna så ska man köpa den ;)





skolan imorn :(

åkte hem till mormor vid tio idag, hehe men jag gick o la mig i mormors säng när jag kom dit och sov till tolv :)
sen så käkade jag fruckost, kollade film och fikade med mormor och brorsan! sen så kom mamma och så skulle vi dra och fixa nya pass, men det typ krånglade så vi ska fixa det på onsdag istället ;) När vi kom hem så käkade vi mc donalds (y) och sen så har jag städat. Nu blir det väl kolla andra avenyn & sex and the city :)


trött

har kollat andra avenyn typ hela morgonen ♥ och nu så är mormor här och vi ska käka. Sen blir det stallet och rida cela tror jag :P


Dagens plus och minus!



PLUS: andra avenyn och sex and the city ♥ och att jag snart ska till Thailand, om endast 2,5 veckor :)

MINUS: min jävla hals som värker och att skolan börjar snart -.-'

NARNIA 3 - i 3D

Kollade ju på den tedje filmen av Narnia för någon vecka sen, tyckte att den var jättebra! hade hört att den skulle vara dålig, men jag såg den i 3D och då var den riktigt bra. Tror inte att den är lika bra i vanligt format.
Jag rekomenderar den :D

den får 4 av fem! 






Ridit ut på Clea ♥

mår mycket bättre idag men har förjävligt ont i halsen!
gick upp halv ett, hehe! måste lägga mig tidigare nu asså. Åkte iväg till stallet med Jenny vid två :) Hjälpte henne med lite småfix och sedan red vi ut en låång runda. Jag på clea och Jenny på sin häst Vitamin! Trodde det skulle vara rätt halt men det var bara lite halt så det gick jättebra. Vi red i ca 1,5 timme och så galopperade vi mycket och red i hög snö så lilla clea drunknade nästan, hihi!

Nu ska jag strax käka tacos och sen dra och hyra en film och köpa goodiis!!

PUSS!


söta cela i somras :D



sick :(

sitter här med feber! Usch, jag vill inte vara sjuk på lovet asså, tummen ner!
igårkväll så mådde jag jättedåligt, och så imorses så hade jag skithög feber, har tagit alvedon typ så jag mår mycket bättre nu :) har bara varit hemma och tagit det lungt idag på grund av detta. Skulle ridit clea egentligen men rider henne nog lördag & söndag istället, hoppas jag mår bättre imorn :)
ah ska inte babbla om detta mer..

har nyss käkat pizza o kollat sex and the city ♥  tänkte nog snart ta en dusch och sen se en film eller något sånt nice!





Godmorgon :) har käkat fruckost för en stund sen och snart så ska jag dra o åka längdskidor med pappsen :P får väl se hur det kommer gå, haha!

puss


idag,

idag så sov jag till ett ;O shit, men la mig fyra igår så inte så konsitgt!
gick upp och åt fruckost med brodern till en film :) sedan så tog jag tag i mitt rum o städade det. För såg ärligt talat inte helt klokt ut. Så jag städade, damsög, dammade o fixade sängen osv.. tog mer än två timmar.
sen så käkade jag middag med familjen o sen kollade vi på yesman :)

nu ska jag sova :)



foto: isabell, mitt armband som jag fick av henne i julklapp :D love it!


isabell hela dagen ♥

isabell sov över hos mig inatt :D igår kväll så chillade vi vid datorn och käka glass typ :p sen la vi oss vid tre! haha, idag gick vi upp halv ett och åt brunch :) sedan kollade lite sex and the city och sen åkte till stallet :) där vi fixade lite och hjälpte ett par småtjejer med att rida två shettisar ;)
efter det så åkte vi hem till isabell, och så gick vi och handlade tacos grejer och galss på ica ;D
sedan har vi bara varit hemma hos isabell och lagat tacos, mött hennes pojkvän och så ätit glass :)

Nu är jag hemma och har precis duschat, änkte mysa lite framför några gamla avsnitt av Andra avenyn nu och sen sova ♥



© Jennifer Sundh, bilden är tagen i somras o jag ser störd ut så kolla på söta lyckan istället, tack!

Monday!

fucking bedövning asså :S var ju och drog ut en tand förut och det gick faktiskt jättebra :) gjorde knappt on alls, sen när jag kom hem så la jag mig i soffan på dirren och kollade på sex and the city (L) gjorde inte ont sålänge bedövningen satt i men sedan så började det värka sjuukt mycket -.- och så kunde jag inte äta för hade ingen känsel och ja, men nu är det bra :D så ska inte klaga mer.

Var hos momor innan, och där så fikade vi och kollade på film o bara myste :)

nu ska jag nörda datorn resten av kvällen, och sedan sova :)



Du är bäst! <3





Mormor snart..

hej :D
sov till nästan halv ett idag ;O shiit så länge har jag aldrig sovit, men det var gött (y)

jag o min lillebror har käkat typ brunch! ;) och ska strax åka en sväng till mormor :)
sen vid fyra så ska jag till tandläkaren och dra ut en tand -.- ajaj, inte gjort det på superlänge ;s

ska dra nu Puss!


Bio snart!

God morgon :) gick upp tolv idag, är jättetrött nu för tiden asså ;) , har käkat fruckost o ska hoppa in i duschen nu. Sedan åker jag med familjen till skövde o går på Bio. Narnia 3 i 3D :P

Hörs senare, puss!




♥ NYÅR ♥


2011

Tjjeeena !!!!

Jennifer sov hos mig inatt :) vi vaknade tolv ;) hahha, gött att sova (y)
har nyss käkat fruckost och hon ska snart dra hem.

Ska till pappa sen vid tre :P

puss!



RSS 2.0