Kortfattat, Torsdag!

Idag är det torsdag. Har varit i skolan, gick hem och fick lite skjuts av min store bror (a) Bakade bullar på hemkunskapen :D Har precis ätit och ska nu plugga och packa! Åker till stallet och rider markarbete senare! Sen drar jag till mamma ikväll :D Puss!


Ledig dag !

Hur skönt som helst att vara ledig från skolan! Gick upp halv elva idag ! sov konstigt i natt. Drömde helt sjuka drömmar och svettades men annars sov jag bra ;) tog en lite promenad innan fruckost och sen kikade på en film med lillebrorsan. Nu så ska jag strax laga mat till min lillebror, jag äter inte än för åt sen fruckost! hahah ;) blir typ makaroner och köttbullar (y) Sen blir det plugga och åka till stallet vid tre typ :D Tänkte ta med kameran dit idag och fota lite (y)

Have a nice day ! :D <3


Chill kväll ;D

Kvällen har varit riktigt soft! Är ju lediga imorgon så har ingen tid att passa ikväll ;)
Skolan gick bra idag, sen cyklade jag hem och kollade på Tv och åt mackor + oboy (y) bytte om och sedan cyklade vidare till stallet. Det var någon fruktansvärt jobbig motvind så det tog dubbelt så lång tid att cykla till stallet -.- kom lite senare än väntat så fick skynda mig att fixa iordning lille Einar :) Red dressyr för Emma och det gick helt okej. Har var fin men har väldigt svårt att fatta höger gallop så det gick väl sådär i högervarvet när vi red förvänd galopp!

Ikväll så har jag ätit, kollat på idol och suttit vid datorn :) Ska sätta på en film nu och sen sova typ :P
Imorgon är vi ju somsagt lediga från skolan och hur gött är inte det ? :D Ska dra till stallet vid tre, vara stallvärdinna och hoppträna (L)

Puss och ha en NICE kväll !


MÅNDAG!

Måndag och ny vecka! På onsdag så är vi lediga från skolan :D tjoho <3
Har varit i skolan. Kom hem halv fyra och har käkat, kollat lite på film och suttit vid datan :) love!
Nu så ska jag fixa iordning mig lite och sen åka iväg och köpa lite grejjer med pappa!
Sen när jag kommer hem så blir det plugg -.-

Puss!


Hoppkurs i helgen!

Tillbaka till datorn och vanlig bloggning nu! gött ;) har varit på hoppkurs i helgen! Lördag-söndag! Hoppade Zephyr båda dagarna och hon var jätteduktig :) älskar fina tjejen <3
sov över också, och var skitkul :) var lite galna och jag var arg på isabell på natten som väckte mig en gång i timmen -.- :D hahah stackarn!

Direkt när jag kom hem idag som var typ vid sex tiden. Så tog jag ett bad i mitt stoora badkar och bastade :D hihi, sen jar jag ätit och packat upp! Nu ska jag göra mig iordning och sedan sova för jag typ deckar här nu! är sjukt trött :P

God natt :)


Fredagsmys är tummen upp!

Tjenare ;) alltid lika svårt att komma på rubriker tycker jag men fick väl hitta på något ändå ;)
Har ätit pasta carbonara, kollat på idol och käkat godis (y)
Idag så red jag markarbete på Zephyr och det gick riktigt bra, älskar verkligen ponnyn (L) Ska hoppa Zephyr på hoppkursen i helgen också förmodligen :) allafall, gick med isabell och frida hem!

Min storebror och fyra kompisar håller på och lanar & grillar o allt vare är, så det är fullt hus. Hoppas bara jag kan sova ;) men dom har lovat att vara tysta så får väl lita på dom :P
Blir väl datan resten av kvällen och ska försöka att inte lägga mig för sent. Imorgon är det ju hoppkurs men det är inte samling för ens ett :) men jag packar allt imorn! (y)
PUSS!


Friday och helg :)

Fredag idag och det betyder helg! I helgen så ska jag på hoppkurs lördag-söndag i stallet ;) med bland annat isabell och frida :) ihhi! ska bli grymt kul (y) nu idag så har väl inte så mycket hänt ännu. Har varit i skolan, duschat ätit ja, inte så mycket mer! Nu ska jag allafall byta om och cykla iväg till stallet. Ska rida markarbete idag :D så hörs i kväll <3


TORSDAG!



Belv ingen mer bloggning igårkväll... har precis druckit varm oboy, tummen upp!
idag hade vi hemkunskap och vi gjorde korv med bröd runt och chokladpudding med grädde till efterrätt ! asgott :D ska packa nu för ikväll bär det av till pappa. Sen lite plugg och dra till stallet för att rida :)

Puss ;)


Stallet snart <3

kom hem från skolan för ett tag sen och har hunnit äta och sitta här vid datorn ;) jag ska ta och plugga lite strax och sen cykla till stallet. Idag så är jag stallverdina, blir också rida markarbete hihi (y)
Hörs senare ikväll!


Skolan och ridit dressyr.

Kom hem ifrån stallet för en halvtimme sen. Idag så red jag dressyrlektion på Lyckan :) Hon var helt okej, lite stel men annars fin! Skolan idag var också helt okej, gick ändå rätt snabbt men var vrålhungrig när jag kom hem så åt massor ;D hihi (y) Ikväll så blir det käka, typ plugga lite, kolla på Idol och så lägga mig tidigt ;)
Godnattis !


Temptation Island



Denna filmen som jag såg igår var riktigt riktigt bra! Spännande rolig komedi som utspelade sig i mycket fina miljöer.
Den handlar om en tjej som heter Jenny. Hon har precis gått ur high school och är fullkomligt galen i en sångare. Hon sommarjobbar tillsammans med sin bästa vän Ryan på ett lyxhotell då hon plötsligt får reda på att sångaren ska bo på hotellet i två dagrar. Hon smyger därför sig på en kryssningsbåt där sångaren befinner sig en kväll. Sångaren spyr av matförgiftingen och går iväg för att spy över däck. Jenny följer efter honnom för att se om han är okej då kan plötsligt faller ner i vattnet, Jenny slänger i en livbåt och hoppar i för att rädda sångaren. Båda hamnar i livbåten men det är ett fruktansvärt oväder så dom kan inte komma tillbaka. Nästa morgon så flyter dom vidare till en Öde ö där dom är alldeles ensamma.
Jag rekomenderar verkligen filmen.

Den får en femma! 1  2  3  4  5


Ska kolla på film nu!

Idag så har det varit riktigt soft, har varit i skolan, käkat, datan och tv:n, pluggat lite och så gått en liten promenad i ösregnet. Behövde lite luft och ville tästa mina nya skor så jag hade ett paraply (y)
Nu så ska jag precis kolla på filmen jag hyrde igår hihih! mys ;)

Puss & kram (L)




Måndag

Håltimme just nu. Har bara spanska och sen slutar (y)

Puss !

Slut på veckan !

Idag är det söndag och imorgon börjar skolan igen -.- boooriing!
Idag så gick jag upp elva :D åt fruckost, satt vid datorn och gjorde mig iordning osv.. sen så åkte jag med mamma och brodern iväg och hämtatde mormor. Hänge med henne när hon röstade och sen hem till henne och kollade lite på film (y) sen så drog vi vidare och mamma röstade på ett annat ställe.
Sen var jag hemma vid två typ. Isabell ringde och frågade om jag ville hänga med henne till stallet, och självklart! så käkade och sen så åkte vi till stallet. Kikade på isabell när hon red osv :P
Nu ikväll har jag bara tagit det lungt, suttit vid datorn, ätit upp mitt godis osv.. ska lägga på en ansiktsmask nu och sedan kika lite på tv :) inte så mycket mer händer ikväll! 
När jag var och lämnade tillbaka filmen förut så fick en ny film hänga med hem. Tänkte se den imorgon och den hette Temptation Island. Nu så blir det ansiktsmask!

Ha en bra kväll





Mina köp igår!






Suddiga bilder pga dålig kamera!




♥ GOD NATT !

har kollat på film *Wild child* och ätit godis (a) sitter här med halsduk och massa kläder för jag fryser typ ihäjl! ;s ska typ lägga mig snart med täcke och filtar :) hihi! Bilder kommer imorgon :P

<3

-.-

Shopping ;)

Kom precis hem och har varit i skövde! var inne på maxi huset, eller "elins esplanad" som det nu heter, köpte lite roliga saker. Skor (boots aktiga) från skopunkten, en tubhalsduk från gina tricot, hello kitty nessesär, deodorant och ansiktsmask med smak av kola från Hm :D sen så käkade vi på Max! asgött ;)
har köpt godis som jag sitter och käkar nu, och såg att jag köpte alldeles för mycket så kommer säkert bli massa över. aja, whatever ? . Tror jag ska gå och hyra en film sen som jag kan se ikväll :)
Bilder kommer på det jag köpt senare! Puss <3


Ska åka till skövde nu!

Har varit på stan och fikat med mamma och brodern ;) nu så ska vi dra till skövde. Ska kolla om jag hittar några "höstskor" och käka Mc donalds :D

Hörs senare!


Disco med tjejerna!

Har varit på Discot I skövde (valhall) ;) åkte tåg dit med isabell, sanna A, sanna J, frida, hanna och elsa! Var skitkul och bäst typ (y) Nu så ska jag krypa ner i min varma säng (L) Imorgon så blir det nog skövde (igen) med mamma och lillebror :)

Puss godnatt! <3


Torsdag :)



TJA !  idag så har det varit som vanligt. Vanlig skoldag och på hemkunskapen gjorde vi raggmunk <3 efter skolan så belv det packa, göra lite läxor o sen dra till stallet. Red drsssyr lektion på Einar och den lilla B-ponnyn var jätte fin :)
nu så är jag hos mamma ;) ska snart sova för jag är tröttess !

Imorgon så ska jag dra till skövde med isabell på kvällen. Disco (y) så ska inte rida imorgon, eventuellt kanske rida lektionen innan, om det finns någon plats :'p
Good night ! <3


Onsdag 21:50

Tjenare ;)
Idag så vare temadag i skolan och det var helt okej kul (: haha, vi var på fyra olika mattestationer där man skulle bygga kubar, måla line design, spela mattespel på datorn och på papper :) sen så käkade vi lunch o sen gick promenad! slutade som vanligt vid 13:10 :D gött! Cyklade hem o käkade och pluggade lite och så pratade med isabell i telefån som var sjuk :'/ sen så åkte jag bil till stallet för regnet vräkte ner o jag hade ingen lust att bli blöt. Gjorde en massa höpåsar, sprang med en liten söt tjej i nybörjar gurppen när hon red, sopade osv..  Jag red också dressyr på Gizmo :) han var jätteduktig mot slutet ;) men en lite konstig sak hände och dt var att precis när jag hade hoppat upp så satte han sig ner och tänkte rullade sig men jag var kvick o satt kvar när han reste sig snabbt igen som tur var ;) hahah!
Har ätit pannkakor nu och kollat Idol :D ska väl snart krypa till kojs så fort jag är klar ;) GODNATT!

Saknar Egypten något enormt! Men jag ska ju om bara fyra månader åka till Thailand i två veckor :D <3




Sova om en stund! ♥

Min dag har varit bra (y) Drog till skolan vid åtta och hade matte, Gt, håltimme, spanska, lunch, engelska och bild, slutade 15:10 -.- jobbigt! aja, sen drog hem o käkade och sen cyklade till stallet med iza. Hopptränade för frida med Zephyr och det gick kanonas! Hon vad jätteduktig och den sista rundan jag hoppade gick perfekt bra! Superduktig ponny är hon <3 Sen så cyklade jag med iza och Frida hem :'p Har ätit mat och kollat på Idol ;') Har världens huvudverk och funerar på att sova snart men har en del saker som ska göras innan så dröjer nog ett litet tag.
Imorgon så är det Tema dag i skolan som består av mattestationer och promenad! sen stallet rästen av dagen :)

G O D   N A T T


Monday !

TJA! Drog till stallet efter skolan och cyklade med isabell när hon red ut och sen cyklade hem igen vid halv sju! Nu så ska jag äta, plugga och sånt! Sen ska jag nog kolla på Amercian pie :D hihi (y) Inte mycket mer som händer ikväll.
GODNATT! <3

Söt sötare kusin <3

Har Håltimme ;)

är hemma hos mamma ! isabell sitter o pluggar och jag sitter här =) börjar om tjogo minuter så ska väl snart dra tillbaka till skolan och ha sista lektionen om är spanska. Händer inte så mycket idag, men bloggar när jag kommer hem. PUSS!

Slapp dag!

sitter här vid datorn och känner mig rätt rastlös :'p har typ inte gjort något vettigt än i dag. Sov till tio men låg och läste en halvtimme :) sen gick upp och åt fruckost. Sen så har jag kollat på tv och spelat Wii med min lillebror lite ;)
ska allafall nu ta tag i mitt rum som ser kaos ut och behöver städas! drar kanske ut och springer lite senare! Puss sålänge!




Lördags kväll!

God kväll :D visar lite vad jag köpte i skövde!

Tröja från Gina tricot!
Pyamas (linne, trosor) från Hm!
Graffiti nagellack i vitt, på HM! det blev jättesnyggt, visar imorgon ;)


Var på cirkus sen med lillebror, pappa och Jenny :) hihi var väl kul ;')
Nu ikväll så har jag suttit vid datorn och kollat på en film (: + käkat godis (y)
ska snart lägga mig ;) imorgon så ska jag sova ut ordentligt och sen har jag inga planer, typ ta det lungt och städa rummet osv..!

God natt!



Shopping i Skövde!

Har varit i skövde med isabell :D askul (y) gick omkring och kollade på hela comerse och köpte lite saker ;) käkade donken och fikade på gräddhyllan <3 nu så ska jag på cirkus med familjen så hinner inte blogga mer! men skriver mer när jag kommer hem och bilder kommer :D puss!

Äntligen bästa Fredag!

idag så var skolan helt okej. Hade en hel del lektioner -.- och så i slutet hade vi idrott, skulle varit på odenplan men var isätllet inomhus med fridtotts grenarna. Våran gympalärare var sjuk så vi hade en vikarie! haha hon var lite rörig, men gick bra. Vi fick ha egen uppvärmning så alla sprang omkring och gjorde lite som dom ville ;)
har precis duschat och ätit! Tänkte packa upp lite nu och sen åka iväg till stallet och rida dressy lektion ;)
Puss & kram! <3

Sweetie Clea (L)

Har hopptränat med Duncan!

Hopptränade Duncan idag ;) stor häst! har ju bara ridit ponny denna teminen och så lilla clea i somras så det var kula att rida Duncan! alldrig ridit han förut, ny på ridkolan med det gick jättebra, han var riktigt go' :)
har kikat på idol och ska nu ta en snabbdusch och sen sova! godnatt!


Torsdag!

Tjena mittbena! kom hem från skolan för ett tag sen, var många lektioner idag o jobbigt, men skönt att det är över nu ;) ska äta något nu och sen typ göra läxor och packa. Åker till pappa ikväll :P
cyklar ut till stallet vid fem. blir rida hopplektion idag :)

Kramis :'p

Kväll ;)

har precis kollat på Idol och målat naglarna :) ska väl snart gå och lägga mig för jag är trött!
stallet idag gick bra! gjorde höpåsar till ridskolehästarna, sopade och fodrade ;) fick lite hjäp av isabell också! hihi <3
Red också dressyr lektion på Gizmo och det gick helt okej, han var fin men fruktansvärt seg! aja, nöjd allafall :P

Imorgon så är det jättelång dag i skolan :( massor av lektioner och går 8-15:20, men får väl trösta mig med att köpa en chokladboll och att vi har hemkunskap ;')




kollar på 'life of ryan', och datan!

Har vart hemma en stund nu, städat lite på mitt rum och nu sitter jag i soffan med laptopen och kolla på tv! ska käka & göra läxor. Sen cyklar jag iväg till stallet vid tre :) idag så blir detvara  stallvärdinna och rida dressyr! PUSS!


skolan nu!

idag så gick jag upp sju o käka fruckost och gjorde mig iordning och sen började cykla mot odenhallen för vi skulle ha idrott! men så ringde Lovisa och sa att idrotten var inställd p.g.a sjuk lärare. Så jag cyklade hem igen och la mig o sov en halvtimme :D asgött! sen in i duschen, gjort mig iordning osv! nu så ska jag traska iväg till skolan för svenska, lunch och slöjd! börjar tio och slutar 13:10 snacka om soft dag (y)

Hörs när jag kommer hem! <3


HIHI



var i skolan idag för jag mår mycket bättre nu (; snuvig är jag och förkyld men annars mår jag toppen!
efter skolan drog jag hem och käkade och sen vidare till stallet och red markarbete ute på fältet på Lyckan (: hihi, det gick rätt bra. Har kikat Idol för första gången i år, kul =) ska grejja och fixa lite nu och sen såsmåning om krypa ner i sängen o läsa min braiga bok som jag läser nu ;) hihi godnatt!




God natt!

har precis badat i mitt badkar + duschat! jätteskönt, nu så ska jag lägga mig i min säng och kolla på Kvalster.
har typ gjort läxor, ätit mat o lite sånt (: blev ingen film för där som jag brukar hyra filmer var stängt. Får se om jag går till skolan imorgon, imorn när jag vaknar! Godnatt!






Diamond

mådde bättre idag när jag vaknade så jag drog till skolan! nu så mår jag helt okej. lite ont i huvet och trött men annrs tummen upp. Kom hem halv fyra idag, typ kollade lite tv, åt, och så har jag suttit vid datorn. Nu så ska jag plugga lite och sen kanske sätta på en film eller ngt, funderar på att gå och hyra en? bor ju nära ;) hihi!

händer inte så mycket mer idag, mår inte helt perfekt så blir väl bara ta det lungt :) (y)

Puss!


Jag mår bajs !

typ sjuuk -.- har mått sådär halvdåligt hela dagen och  just nu så mår jag piss -.- har ont i kroppen, fryyser som sjutton och är dötrött! så jag får se om jag drar till skolan imorn eller inte. Ska nog allafall sova typ snart och hoppas på att det blir lite bättre!

Idag så vare gudstjänst i kyrkan med konfirmationen, som föräldrarna skulle va med på. Så var där mellan 11 och 1, först gudstjänst, sen fika och typ information!
Sen så promenerade jag, mamma och min lillebror cyklade bort till mormor och hälsade på henne en stund (: sen så har jag bara varit hemma och slappat, har ju mått si sådär. Nu så ska jag fixa lite och sen lägga mig ;) godnatt!

 
söta clea lea (L)

hästtävling, film och godis!

idag så har jag varit på framhoppningen som funktionär på tävlingen i falköping! gick bra (:
kom hem typ halv fem! var tröött så la mig i soffan och kolla tv + sov en liten stund ;) sen så åkte jag iväg med mamma o lillebror till affären och köpte godis och hyrde film :) hittade en massa filmer jag ville se men valde en av dom och då fick det bli Valentine's day  den var bra! inte den bästa film jag sett men helt okej, en romantisk komedi som liknade love actually. Fanns med flera skådespelare från olika bra filmer!
Nu så ska jag sova ;) har skit ont i näsan -.- haha ingen aning varför men, aja puss och godnatt!



friday night !



mumsar chips och fanta just nu :) var i stallet förut och hoppade Zephyr och det gick jättebra! hon hade gått två letioner innan mig så var diock lite seg men förövrigt gick det super :D
nu så är jag huuur trött som helst så jag ska göra mig i ordning och sedan krype ner under täcket och läsa gossip girl, hihi! Imorgon så är det tävlingar häst i falköping så jag ska vara funktionär på framhoppningen med isabell ;) så åker till stallet vid åtta! Puss och godnatt!


ska snart rida

har varit i skolan, hade idrott sista lektionen (y) kom hem typ halv fyra. Har käkat & duschat och nu ska jag typ städa lite på mitt rum och sen cykla till stallet. Ska rida hopplektion idag 17:45 (:
Ikväll så blir det tacos, chips och TV :D Puss!


FREDAG :D

sitter ihopkurad i min säng och pratar med isabell i tele ;) har håltimme nu och börjar snart, så ska snart dra tillbaka till skolan!

hörs sen!

Blir lite snabb blog....

Blir lite snabb bloggning här nu! skolan idag, sen hem och åt plus gjorde lite läxor och kikade på tv. Sen cyklade vidare till stallet och red o var stallvärdinna, allt gick bra! jag red clea och hon var superfin och duktig!
sitter här nu och ska göra mig iorning och fixa lite grejjer och sen sova :)

godnatt!

RSS 2.0