Film

jag och isabell kollade på Scary movie 2, och sen var rätt konstig men helt okej :D

Är sjukt trött så jag ska sätta på en film och sen sova ;) har fyra bra filmer att välja mellan och vet inte vilken jag ska se... Love in Manhattan, Sex and the city 1, the shaggy dog eller Feast of love?

Puss och gonatt! <3


mys-dag!

Har bara tagit det lungt idag, gick upp tio och åt fruckost sen datan, tv:n och duschen :)
Ska nu starx gå iväg och hyra film med isabell :D sen kolla på den hos mig och så äta tårta, kakor och sånt som är kvar från igår (y)


födelsedag

Lite bilder från igår när jag fyllde år!







My wonderful cake :D


Blev en heldel present kort så måste åka och shoppa någon dag :)
Fick: Två presentkort på vero moda 500 :- och 250 :-
Två presentkort på Filippas ridsport 200 :- på båda
Ett presentkort på Gina tricot 500 :-
Biobiljett laddat med 100 kr
900 kr
silver örhängen
Ett par jättemysiga vantar och ett par handskar
och en liten prydnassak av min gammelmormor som är död men hade skrivit under den att den var till mig (:

 Haha lite fail bild, men blev ingen bättre.

Ah efter kalaset så ringde isabell upp mig och sa "go out now" så jag gick ut och så kom hon med godis till mig :D naaw så söt är hon ! Drog hem till henne sen lite senare på kvällen och vi satt vid datan o kollade på tv och åt godis :D


14 bast today!

One more step in to the future...
vaknade av att mamma och mina bröder kom o sjungde för mig typ vid nio ;) fick jättefina örhängen, presentkort på gina tricot 500 kr, två trisslotter och biobiljett :D och så fruckost på sängen ! (y)
sen så kikade jag på en film! Gllee som jag köpte på Ullared! den var väl rätt bra men ganska kort.

Har precis duschat och ska snart dra till Gondolino med familjen och äta lunch :) sen lite senare kommer släkten så blir det lite kalas ;)







14 år imorgon!

Imorn så blir jag 14 och därmed fjortis (y) hihi är egentligen redan 14 eftersom klockan är över tolv med skitsamma! Efter skolan idag så drog jag och handlade lite grejjer med mamma och beställde en maffig tårta tills imorn :D love tårta (L) sen så bakade vi hallongråttor i rosa formar och kärleksmums ;) blir typ lite kalas för mig med släkten imorn!



Drog till stallet och hopptränade med Zephyr och det gick jättebra! Jag hoppade bana på 90/1 m och det gick suveränt så är jättenöjd! Zephyr är bäst <3
Sen på kvällen så blev det pizza och tv med idol, cirkus möller och modern famaly :)

Nu så ska jag sova! och förästen så är det största pluset just nu att det är lov! <3

puss och godnatt :D

dålig uppdatering igår..

Igår så hängde jag med bästa isabell hem från skolan! hängde med henne till frissan en snabbis o sen cyklade jag hem till mig. Hittade inte mina nycklar ;o men dom var i skolan idag som tur var (y)
packade hemma och sen åkte iväg till stallet. Var stallvärdinna så jag hjälpte en liten tjej med att fixa iordning hästen hon skulle rida, gick med henne på lektionen o sen fixade iordning alla höpåsar o fick hjälp av jennifer :D <3 sen så red hopplektion på latte o det gick jättebra! mycket bättre än förra gången jag hoppade honnom! sen typ sopade jag lite i stallet och sen drog hem! Tog en dusch, och sen gick och la mig.

Idag var det pannkakor i skolan, supergott! och Non som var sista lekionen var inställd, så jag slutade två :D
har chillat lite vid datorn :) och ska snart packa upp och plugga lite och senre blir det stallet och rida :)
Puss och hej!

fyller 14 om två dagar <3


TISDAG!

Sitter i soffan och kollar på I form med Anna Anka :) Förut så var jag och red dressyr på Latte och det gick jättebra (y) Blir strax lite plugg och fix, o sen sova :D <3
puss!




Igår!

Tänkte berätta lite om vad som hände i min värld igår.. haha!
Sov hos isabell och vi gick upp sju. Skulle till stallet och fixa allt där åt Frida som var på BB och har fått en bebis ;D så vi mockade alla spiltor, och fyllde på med spårn, sopade, fixade höpåsar med mera... Var hemma igen hos isabell vid halv tolv och då käkade vi mat och sen satt vid datan en lång stund. Sen så åt vi bullar och supergod kladdkaka till en film som var från när iza var liten ;) hihi så gulligt!
Drog tillbaka till stallet senare igen och jag kikade på isabell när hon red och sen drog hem till mig.






Hihi, nu så ska jag putsa upp mina stövlar och sen städa rummet!

Puss!


Cokos body butter!

har precis kommit hem från affären och måste bara tipsa om en super grej!
En body butter med smak av cocos. Hudkräm som luktar himmelskt gott och jag ville verkligen köpa den men tyckte den var rätt dyr så det fick vänta. Kanske händer att jag köper den någon annan gång. Riktigt lyxig och jag älsar den! Finns på bland annant P:as och kostar 99 kr är en stor burk med mycket i så den är säkert prisvärd. Rekomenderas självklart! Finns också i andra smaker som jordgubb, mandel, rosa grapefrukt med mera...


Måndag :)

Monday today and the start of a new week again :)
har inte hänt så mycket idag ännu, kom hem från skolan typ halv fyra! Åt lite medans jag kikade på Mtv :) sen satte mig här vid daton o bara tagit det lungt (y) Nu ska jag fixa iodning mig lite och sen dra iväg och handla lite med pappa! Sen blir det typ städa mitt rum o ska försöka med att titta på en Glee film som jag köpte på Ullared <3

puss och hörs senare!



vart med isabell hela dagen :)

Sov hos isabell inatt <3 har typ varti i stallet hela dagen. Är skjukt trött nu och ska sova så mer bloggar mer imorn.. Puss & godnatt (L) !

Lördag ♥

idag så sov jag till elva ;D åt fruckost samtidigt som jag kollade på Desperate housewives!
Sen bara softade, satt vid datorn, duschade osv.. och sen hängde med isabell till stallet vid två :)
käkade pizza, kollade när isabell red osv..
Nu så blir det snart käka kött och bakad potatis och sen lite senare dra hem till isabell! Ska sova hos henne i natt <3

+ jag fyller år om en vecka :D <3 14 hela år blir jag då ;)
- är all snö














Snöstorm ?

När jag skulle cykla hem från skolan idag så vräkte snön ner från himlen, rätt fint var det men jag hatar snö ;s och så snöade rakt in i ansiktet på mig så fick ha luva som täckte halva ansiktet så såg knappt var jag cykla. Aja det var allafall gött när jag kom hem ;)
Drack varm oboy och åt mackor, tummen upp!
Har precis packat upp alla grejjer för jag orkade inte göra det igårkväll ;) Gick bra i stallet igår och jag red markarbete på lilla Clea ;) gick super.
Ska plugga lite nu och sen åka till stallet typ tio över fem och rida dressyr :'p


stallet nästa..

jättechill i skolan idag :) idrott, läsning, lunch och slöjd! Slutade tio över ett o gick hem.

Fixade iodning lite varm oboy och sen började packa! Nu är det helt klart så blir lite plugg om en stund och sen vidare till stallet. Är ju stallvärdinna idag och så ska jag rida markarbete ;)

Sen drar jag till pappsen ikväll :)
 
Zephyr


Kväll :)



Hej! Har precis ränsat lite på min gamla laptop som ska lämnas in så äntligen klar och det är skönt!
Red dressyr på Bork idag och det gick super! Jätteduktig var han och det kändes jättebra :)
Imorgon ska jag till papppa, så måste packa innan jag drar till stallet! Well, nu ska jag kolla igenom lite grejjer, fixa naglarna och sen lägga mig :) Puss och godnatt! <3


Tisdag!

Har håltimme just nu och börjar snart igen :P Har varit i skolan och haft två lektioner och ska snart tillbaka för en lektion,lunch och sedan tre lektioner igen -.-
Isabell är hemma från skolan idag stackarn :/ så jag ska dra till henne lite fort nu innan vi börjar!

Senare när jag kommer hem så blir det rida :D
hörs senare! <3

Ullared idag :D



Har varit i Ullared med isabell och hennes mormor, mamma och lillebror hela dagen! Jättekul har det varit <3 ohh stackars isabell som ramlade av hästenn igår när hon tävlade och fick åka ambulans :/ ysch! Hon hade ont idag men åkte ändå till Ullared.. haha galen :D aja, krya på dig isabell :( <3

Iaf, när vi kom dit så gick jag & isabell o hämtade en kundvagn och sen gick in :) kollade runt lite och började fylla på med lite små saker i kundvagnen. Sen tog vi en fika o fortsatte gå o kolla..! Sen när vi väl skulle betala så märkte jag att jag hade tagit lite väl mycket grejjer så fick ta bort lite men blev en hel de bra grejjer ändå som tur var! Käkade pizza innan vi åkte hem och kom hem vid typ åtta!

Jag köpte en vinterjacka att ha i stallet, munktröja att ha i stallet, ridstrumpor, ridtröja, en stor hello kitty kasse, två halsband, lösnaglar, små blommor att sätta på naglarna, puder och borste, två par mysiga strumpor, leggins till mamma, hårsnoddar, två stycken ansiktsmask, en film och en jättecool sak till min bärbara dator som jag sitter och skriver på just nu. Det var som ett skinn som man sätter på locket av datorn, rosa med blommönster på! Jättefint verkligen, ska sätta på det imorgon så år ni se :D
Tror jag fick med allt, och detta gick på ca 1050 kr :) Så väldigt mycket för pengarna :D
Och jag måste faktiskt erkänna att det var första gången jag var på Ullared ;) *blink*

Har packat upp allt och städat lite på mitt rum och nu ska jag käka något och sen sova :) Imorgon är det skola och sen rida ;)

Puss!




Isabells coola Iphone skal som hon köpte där :D

Konfaträff snart!

Hej :D var hos iza på kvällen igår (y)

Idag så är det konfaträff klockan två och den håller på till sju ;) drar dit med sanna :D
ah, har käkat fruckost o myst lite här vid datorn och ska strax hoppa in i duschen!
Hörs väl senare antar jag! Puss <3




Valhall igår ♥

Igår så var det disco i skövde :D Sjukt najs var det och ännu bättre denna gången :) (y)

Idag så har inte jättemycket hänt. Gick upp vid elva, kikade tv och åt fruckost och bara myste! Sen så åkte kag iväg med mamma o köpte godis och sen vidare till pappa där jag kollade på ett inspelat avsnitt av desperate housewives :) Sen cyklade jag hem för min cykel var kvar där. Åkte förbi isabell och hämtade lite grejjer ;)
Nu ska jag käka och städa mitt rum o sen kanske cykla ut till stallet en sväng! Puss o hej <3




Kass uppdatering!

Har varit kassupptatering här på bloggen nu ett par dar men har haft fullt upp o göra så jag sket i bloggningen. Alla fall, i onsdags var jag stallvärdinna och red Clea :) Idag så packade jag efter skolan och sen åkte till stan med pappa och köpte presenter till mina två små kusiner i Norge. Sen åkte jag vidare till stallet och red dressyr på Mingla :) Gick helt okej ! Åkte hem till mamma efteråt och nu är jag här en vecka!

Imorgon är det Disco i Valhall igen :D tjoho! Drar dit med isabell, sanna, Fanny, jennifer och några till..
Nu så ska jag ta en snabb dusch och sen sova! Puss och godnatt! <3

 
I really miss the summer!


Rida snart!

ska göra lite läxor nu och sen åka till stallet o rida :) Hoppning är det idag (y)
Hörs senare!


Dagens plus och minus!



PLUS: Naturgodis (y)


MINUS: Så fruktansvärt KALLT!

Naturgodis ♥

Sitter här och äter lite Naturgodis! Riktigt gott är det och ändå inte super onyttigt så tummen upp för det!



Passion for the nature


Monday!

Idag så händer inte mycket! mysdag helt engkelt och det kan behövas ibland. Har varit i skolan, kom hem vid halv fyra. Käkade och kollade lite grann på en film och sedan hamnade jag här! Nu ska jag strax åka och hanlda lite med pappsen! Sen blir det plugga och städa mitt rum!

Imorgon börjar vid halv nio och slutar två :D jippie, pga temadag !

Det är så sjuukt fint ute nu med alla höstlöv :) Har hittat lite nya funktioner på min kamera så tänkte kanske fota lite sen (y) Puss!




fototräff och isabell!

Idag så vaknade jag o isabell vid tio, gick upp och duschade, käkdade frulle osv, och sedan gick vi upp till motionscentralen där det var fototräff med typ 20 andra tjejer :) Några skulle fotas, några fotade osv.. , jag typ stylade lite o fixade håret på några och sen så gick vi vidare till olika platser och fotade :) askul var det men sååå himla kallt! Alla typ skakade jättemycket och fröös ihjäl typ. Så när jag och isabell kom hem til mig igen som var typ vid tre så gjorde vi iordning varm choklad och satt med filtar och vämde oss :) sen så satt vi vid datorn och bara chilade, ät paj med mera rästen av dagen :) Cyklade hem till henne sen vid sju och där stannade jag en liten sutn och sedan cyklade vidare hemåt. Har käkat o nu ska jag bara ta och röja upp lite här i mitt rum som ser förjävligt ut med massa grejjer o muggar överallt! Sen blir det typ fixa i ordning lite och sedan sova. Det är ju faktiskt skola imorgon och det är tummen ner! Jag vill ha lov :)


lite bakom kullisserna typ ;)

Fina isabell!

Puss och godnatt <3



LÖRDAG <3

Tjenare och god kväll! Isabell är här för hon ska sova hos mig i natt :) vi har typ bara suttit vid daorn hela tiden!
Idag så har jag varit hos en kompis som bor på landet och kollade på hennes två hästar som hon lånar (y) vi red lite på hennes ena häst! Skrittade ut och sen hoppade över en liten pyramid osv. Annars har inte så mycket mer hänt idag! Vi ska väl sova om en stund, eller jag vet inte riktigt men ja, Godnatt allafall :D
puss! <3



haha! axevalla för två år sen! :)



Fridaynight!

yeahyeah! fredag :) i skolan idag så hade vi springtest på gympan och det gick bra :) hem och käkade, tv, data & sedan stallet o red dressyr på Zephyr och hon var jättefin!
Har käkat pizza och godis nu ikväll och kikat på idol och just nu kollar jag på 'modern family'

:/ <3

godnatt :)


Dagens plus och minus!



PLUS: Marknadsgodis!

MINUS: Stress!

Skolan, marknad, stallet!

Idag så hade vi spanska prov i skolan o det var svårt ;s men gick väl bra ändå. Drog hem till mamma efter skolan o fixade lite och sen vidare till marknaden med isabell :) träffade lite folk och köpte fem munkar :D fick munkbiljett av min mamma! Köpte också godis :) Sen så var klockan mycket så fick skynda hem o byta om och sen cyklade till stallet o kom en kvart innan jag skulle rida så fick borsta och fixa iordning Duncan snabbt men jag hann ;) Hoppade för patrik och det gick bra :) Duncan var väldigt mjuk och fin och loss i munnen!
Cyklade hem och snackade med Krisitin på vägen hem :P Har nyss käkat och ska nu kila upp och äta äppelpaj (y)

Sen blir det plugg och dusch och sen sova =)






Wednesday!

Onsdag idag,! Kort dag i skolan med bara tre lektioner. Idrott, hem och duscha, svenska prov,lunch, syslöjd :) softis! Har precis käkat rostade mackor och oboy och nu blir det packning för fulla muggar. Nej men ska dra till pappa ikväll så lite grann måste jag allt packa ;) sen blir det plugg och så stallet :) Grejja, och rida dressyr!
See you later aligator!



It's  autumn now!



Dagens plus och minus!



PLUS: Är nästan helt frisk!

MINUS: Det är så kallt ute!

Frisk ;D

Idag så har jag varit i skolan. Gött att vara frisk o sjukt kul att träffa isabellis igen <3  Var väldigt yr i morses närjag gick till skolan och första lektionen men det gick över sen ;)
Drog hem och åt och sen vidare till stallet. Red markarbete på Mingla :) gick väl helt okej!
har ränsat lite här nu på den stora datorn för vi ska lämna in den! Nu blir det käka och plugga o sen Tv & sova (y)



Jag är så sjukt dålig på det hära med bilder. Fotar nästan aldrig med kameran o min mobil sladd som man laddar över med är borta så måste installera någon skit fört. Blir därför inga nya bilder så ofta utan mest bildrepriser, lite tråkigt men bara att gilla läget ;)

PUSS!



Dagens plus och minus!




PLUS: Är nästan frisk nu.

MINUS: Har varit sjuk och haft feber idag.

Sick and at home.

Har varit hemma från skolan idag. Har fortfarande feber.. mår mycket bättre nu än vad jag gjorde igår allafall och det är bra!
Har sovit, ätit, kollat på film, tv och duschat så väldigt lungt har det vart! Nu så ska jag strax ta och plugga lite.

Hörs senare!

Dagens plus och minus!



PLUS: Har träffat mormor idag :)

MINUS: Är sjuk och mår piss :(

sjuk :(

Andledningen till ingen bloggning varken i gårkväll eller idag är för att det häne en lite konstig sak igår. Jag var på stan med mamma och min lillebror, vi kikade på på konstutställningarna, kollade på något band som spelade och fikade på Tant brun :) sen så var vi inne på 'skapa och kultur' där det stog framme cider och godiskola som man fick ta av! Jag käkade en lakritskola som var skitäcklig och jag fick jätteont i magen och började må illa, så när vi gick ut och skulle gå vidare till ett ställe så blev jag jätteillamående och yr i huvudet så jag svimmade rakt ner på gatan. Jag kom up igen efter en stund och en kille & en tjej skjutsade hem oss, sen låg jag i soffan rästen av kvällen och kollade lite på film 'Alice i underlandet' mådde inte alls bra. Nu idag så har jag inte heller mått direkt bra. Sov till tolv och det är verkligen inte likt mig som sover som längst till elva. Sedan har jag bara tagit det lungt hela dagen, mormor var här och åt middag + fika för hon fyller år imorgon. Men nu så har jag feber och ska inte gå till skolan imorn, är trött så går väl och lägger mig snart!

Puss och godnatt ! <3


HAHA!

Hahahah, gud vad jag och isabell har skrattat åt detta! Vi satt hela No lektionen och flabbade xD så jäkla dåligt!
Han sjunger Waking i n "Melvis"




LÖRDAG!

Slaappees dag :D har inte hänt så mycket ännu. Sov till tio. Har Ätit fruckost + Tv och datan :)
Ska hoppa in i duschen nu, och sen tänkte jag dra iväg och köpa lite godis o kanske hyra film (y) senare typ ikväll så ska jag, mamma och brodern iväg till stan, kolla på konstutställningarna och kanske fika :D

Måste städa mitt rum idag också för det ser ut som en bomb slagit ner or something in that style ?

Puss o hej!


Nytt!

Tänkte börja med en liten ny grej här i bloggen.
Dagens plus och dagens minus, som innebär att jag nästan varje dag skriver en bra grej och en dålig grej som hänt den dagen ;)

Idag-

Dagens plus + Det är fredag och helg!
Dagens minus - Nariga läppar


FREDAG ♥

FREDAG IGEN ♥  Lite kärlek på det!

Skolan gick rätt fort idag :) hade idrott sista lektionen. Har precis ätit (y) blir snart stallet o rida markarbete idag igen :) Igår så red jag Duncan och det gick väl bra. Vi travade över bommar på volt, bommar i form av ett S och hoppade lite små hinder både på rakt och böjt spår! Är riktigt roligt att rida den hästen för han är duktig (y) hihi ikväll så händer inte så specillet mycket, blir äta tacos med my family och typ kolla idol o käka chips (a)

Fotade aldrig i onsdags i stallet, kanske får kameran hänga med idag istället ;) jag får se hur det blir!

Puss och hej leverpastej


RSS 2.0