Tagit spruta idag :(

Skolan idag mellan  8 och 15:20! sen gick jag hem till mamma och käkade. Sen vidare till centralhälsan vid fyra och tog spruta, gick väl bra gjorde ont :( och blev lite yr men ny mår jag fint :)
sen så red jag dressyr på Einar sötisen mellan fem och sex :) gick bra! kom hem halv sju och har typ bara käkat, kollat tv och datan! Nu så ska jag checka läxorna lite och sen typ duscha och lägga mig!

God natt! ;)


Känns att det börjar bli höst!



Hej hej! kom hem från skolan vid halv fyra tiden. Då käkade jag och kollade på Mtv :D sen kom pappa och hämtade mig vid fem och så åkte vi till apoteket och köpte ett par saker. Imorgon så ska jag ta den andra livmoderhalscanser sprutan :( ysch kommer göra ont!

ska göra typ matteläxa nu -.- och sen promenera upp till berget och springa! ska ju inte rida idag så kan vara skönt o röra på mig lite :'p har ju nära till berget härifrån pappa också =)

puss!

Håltimme

God dag ;) hahah har håltimme just nu och börjar igen 14:25 då jag har spanska som är sita lektinen för dagen! såå trist att ha en håltimme innan sista lektionen -.- aja, ska typ göra lite läxor nu så jag slipper det sen ;) är hos mamma nu men drar ju till pappa efter skolan :'p Puss!




Har varit i Vetlanda idag!

Idag så gick jag upp vid åtta! hihi var något trött men gick upp ändå ;) sen åkte iväg till tågstaionen vid nio! Åkte tåg till Vetlanda med isabell och Frida! Hälsade på philip, isabels pojkvän. Så vi var hemma hos honnom och typ hoppade studsmatta, satt vid datorn, åt mat osv.. jättekul var det!
sen så åkte vi med tåget hem vid halv fyra. Vi var typ försenade så vi fick springa gärnet igenom alla rulltrappor osv.. men hann precis i tid :) hihi som tur var.
Var hemma fem och då åt jag mat och sen fikade lite med familjen :) sen så har jag städat och kollat på Bröllops fotografen som var inspelat från igår. Såg inte hela för allt kom inte med men den var väl helt okej :'p

Nu så ska jag typ göra mig iordning och så lägga mig snart för jag är trött efter denna dan ;)

godnatt <3

(har tagit en del bilder med mobilen, men har inte laddat över dom än! så det får bli typ bildrepriser ett tag!)




Hanna

Är sviintrött!

åkte till stallet vid typ fyra och träffade isabell där :) hon hade precis ridit ungponnyn när jag kom. Iaf, så tog vi in Sickan (isabells ponny) och gjorde iordning honnom, och så red jag :D hihi pigg ponny, skrittade och sen så red isabell ;) fick låna isabells tretorn stövlar och dom var gryymt sköna (y) tummen upp för det!
Sen på vägen hem så åkte vi förbi affären och köpte present till Hanna! Sen hem och gjorde mig iordning och sen kom isabell o hämtade mig vid halv åtta och vi åkte till Hanna :D hon hade kalas för hon fyller år på måndag! så det var jag, isabell, alice, alice, sanna, sanna erika, amanda, elsa, hilda och emelie som var där :D det var jättekul. Vi åt pizza, godis, chips och jättefina cupcakes/muffins :D hihi så säta var dom, jag åt en rosa med princesskrona på! och så lyssnade vi på musik, några badade i hannas bubbelpool, jag glömde bikini så jag badade inte :'/ men vi satt o pratade i sannas soffa, lekte en lek med choklad osv.. :D <3

Nu så ska jag sova snart :D



kommer bilder någon annan dag!

Lördag och bäst!

Hej hej! har bara slöat än så länge ;) käkat fruckost och suttit vid datan typ :)
ska göra mig iordning lite nu och så.., hänger väl med isabell till stallet sen! Ikväll så ska jag till Hanna för hon fyller år snart :)

Have a nice day ! :D <3


Sov gott!

God natt everybody :D
Ikväll så har jag käkat pizza och kollat på film med familjen + käkat godis :D mumma <3
har vart är vid datan ett tag nu men klockan börjar bli mycket så ska väl göra mig iordning för att sedan krypa ner i min go'a säng ;) mys!

har ridit idag också. Red Bork, en pigg häst fast det gick jättebra (: hihi.

G O D  N A T  T



Finns alltid här för dig!

Friday :D

Sitter här nyduschad och lyssnar på musik! Har varit i skolan och vi hade idrott sist :) har varit en lång rätt långtråkig dag i skolan idag, massa lektioner, slutade sent och två håltimmar -.- jaja, sånt äre!
Nu så ska jag äta och sen packa lite! Drar till stallet vid fem och rider markarbete ;) sen drar till pappa ikväll!

See you later!


hej på er !

Fryser och är trött -.- var i stallet förut och red Zephyr, hon var riktigt duktig idag faktiskt!
nu så ska jag skriva klart en svenska grej och sen fixa lite och lägga mig!

God natt :D

Varit i skolan!

Kom hem från skolan för en halvtimme sen. Idag så hade vi hemkunskap :D tjoho! vi har inte haft det sen i sexan så det var kul ;) hihi. Nu så ska jag fixa fram något att äta och senare blir det stallet och rida!

Good bye!






God natt

sitter och kollar på film ;) ska snart lägga mig för är jättetrött. Var i stallet föut. Gjorde höpåsar, sopade, hjälpte nya ridläraren emma att plocka fram bommar i ridhuset och fodrade hästarna. Och så red jag Lilla lyckan :D markarbete och det gick bra!
Imorgon så börjar vi skolan 10:10 :D

God natt!


Kort skoldag!

Har varit i skolan och vi slutade tio över ett :D hihi och skolfotot gick väl bra. Så nu äre bara att vänta på att skolkatalogen kommer ut ;) hihi, nu så lyssnar jag på musik och ska fixa iordning lite käk. Senare vid tre typ så cyklar jag ut till stallet, och är stallvärdinna + rider dressyr lektion (: ska bli kul!

Skriver mer ikväll ;)


Ridit dressyr

 
gammal bild på mig och Poppis ;)

har varit och ridit dressyr lektion på lille einar, en brun liten B-ponny skitsöt :D han var jätteduktig idag!
Har kollat på tv och myst framflr datan ;I ska fixa iorning varm choklad nu tänkte jag. För jag fryser!
händer väl inte så jättemycket ikväll. Typ fixa inför imorgon, datan, tv:n osv... ska också försäka lägga mig hyfsat tidigt så jag orkar upp imorn. Vi ska ta skolfoto imorgon ;) haha hoppas det blir bra! Blir soft dag imorn i skolan, har först idrott teori, skolfoto, håltimme, svenska, lunch, musik/slöjd och slutar ca ett :D sen så ska jag till stallet och vara stallverdinna + rida dressyr, har bytt stallverdinna dag till onsdag nu för det passar bättre med mitt skol shema.
hihi, har inte så mycket mer att skriva!

God kväll <3


SCHOOL

sitter i soffan med min kära dator och kollar på Mtv. Var ju första dagen i skolan idag efter lovet..! Cyklade dit med isabell vid åtta. Först så träffades alla i aulan och rektorn pratade lite, sen gick vi till klassrummen med våra mentorer o kollade igenom shemat och pratade. Sen hade vi en kort rast och sen lektion igen, vi skulle typ svara på frågor. Sen vare lunch och sen kollade på på en film som handlade om en pojke som var med i andra värlskriget och åkte till en svensk familj. Slutade runt två, ska strax käka lite och sen åker jag till stallet vid fyra. Ska ju rida lektion idag, dressyr!

See you tonight!


Äventyrsdag med konfan!

idag så var det äventyrsdag med konfrimatioen. Cyklade upp till odenhallen vid halv tio och träffa sanna, lovisa, erika med flera... så kom bussen vid tio! Vi åkte iväg till ett ställe som jag inte kommer ihåg vad det heter, det var fint allafall. Var i skogen på landet typ..., så gick vi upp till en dunge typ där vi pratade lite och sen delade in oss i grupper, jag var med sanna, clara och malin :) så gick våran grupp iväg efter en stund, gick i skgen och genom åkrar med kossor! Stannade på olika ställen och gjorde typ olika stationer. Bland annat så skulle man stå på två brädor och gå, knyta ihop snören, göra mönster med pinnar, flytta en rockring, gå över en bäck, gå slalom med en stege osv...
sen när vi äntligen var tillbaka i dungen igen så åt vi korv med bröd :D sen bara tog de lungt innan vi åkte tillbaka vid halv fyra ;) har vart jättekul!

satte på en film när jag kom hem, sen satt vid datorn, gick en promenad, fixade lite osv...
nu så ska jag måla naglarna och så fixa lite grejjer och sen sova! Imorgon så börjar ju skolan -.- suck! ska bli kul att träffa alla igen men vi fick piss shema så kommer ju inte direkt bli kul -.- aja, "bara bita ihop typ"

God natt :D


haha! provade brorsans hatt :D


Film och stallet

Idag så har det vart en rätt slapp dag. Vaknade någon gång kring elva och åt fruckost! sen kollade på två filmer med pappa och jenny (: var båda komedier men vet inte vad någon av dom hette, den första var inte så jättebra, men den andra var rolig :D efter filmerna så käkade jag mat och sen åkte iväg till stallet med jenny, hjälpte henne att löshoppa kruse! och så gjorde lite höpåsar o mockade en hage :P drog hem sen vid typ åtta och nu är jag hos mamma (: ska äta lite kvällsmat nu och sen kolla någon film :) Imorgon så är det typ "äventyrsdag" med konfirmationen. Så jag ska möta sanna vid halv tio :p

Good night! :D <3


LÖRDAG !

Tjenare! Sitter här hemma hos pappa och käkar lite godis :D typ gick upp vid elva idag, åt fruckost, duschade och packade lite. Sen åkte vi iväg till pappa vid ett! Åkte direkt iväg med pappa och bror till stan, köpte ett par gympaskor (att ha på gympan i skolan typ) jättefina var dom :) sen åkte vi och hälsade på lilla mormor.
Har ätit lunch och ska nu göra mig iordning lite, för om en stund så ska jag och familjen åka till några kompisar o äta! så kommer väl hem sen senare ikväll och bloggar väl lite då!

Puss!

fika, shopping och mormor!

God kväll! Jag hängde med mamma till stan och fikade vid tre tiden idag! sen så gick jag och kikade lite på stan också och köpte lite grejjer o ha i skolan sen. En mapp, en plastficka, ettiketter och en söt almanacka/kalender + Hårsnoddar 35 stycken :D bra att ha!
Sen så åkte vi och hälsade på mormor en sväng :D hon mådde bra! sen hem o satte mig vid datan en stund och sen käkade kebab i bröd :D as gott vare :'p

Nu så ska jag typ lägga mig snart! <3

Håret blev ungefär såhär! jag fotade direkt efter friören men dum som jag var så satt inte minneskortet i kameran så bilderna sparades endast i kameran, så jag fick ta en bild nu på kvällen när jag har gått omkring med håret hela dagen så lockarna är typ borta men lite kvar allafall!



God natt!

Frisören!

Kom hem ifrån frissan för en liten stund sen :) Toppade håret och lockade det med plattång, belv jättefint! :D
Min frisör hade en jättecool grej. Jag hade nagellack på mig och det var ganska slitet och bortskavt. Så då tog hon fram som en liten burk med en svamp i och så stoppade man ner fingret svampen och så försvann nagellacket ;) så det testade jag och det funkade jättebra! fick låna ett chockrosa nagellack efteråt :D hon är så snäll min frisör! och så fick jag varm choklad ;) hihi!
Ska nu kolla lite på Tv och sen kommer mamma o lillebror hem. Min mormor är hemma från sjukhuset nu så vi ska kanske åka o hälsa på henne hemma sen :)

Have a nice day! :D <3


GOD NATT

Har just nu huvudvärk -.- bajs! inte kul alls ju, men går väl över snart hoppas jag :)
var i stallet med iza, typ hjälpte henne o putsa lite, och så lekte vi kurragömma med massa anda osv... ;) sen hängde jag med när hon gick promenad med hennes ponnysar! cyklade sen hem med frida och isabell vid typ nio. Har ätit mat och så glass med hemmagjord chokladsås :D som faktiskt jag gjorde ;) mums! <3

Nu så ska jag lägga mig för ska till frisören vid elva imorn förmiddag!

God natt!

Städat och fint rum!

idag så släpade jag mig upp vid elva! hade gärna sovit mer men ville inte sova bort hela dagen så jag gick upp ändå! Åt fruckost direkt och kollade lite på Mtv :D sen hoppade in i duschen ;)
har precis städat mitt rum. Plockat iordning, dammat och damsugit! så nu är det gjort. Skönt!
Ska sminka mig nu och sen kolla lite på tv. Ska hänga med isabell till stallet sen också ;)

h a v e    a    n i c e    d a y !

 

I want more sun!


fryser och är trött just nu!



Jag är vääldigt trött just nu och slocknar snart... så jag ska snart göra mig iordning och sen krypa ner under täcket (a)
Idag så åkte jag till isabell efter fruckost o allt sånt. Philip och frida var där, och vi kollade på film och åt negerbollar + popcorn ;D sen gick vi en promenad i plantis med isabell hundar :) cyklade hem vid typ fyra och åt lite lunch + bytte om sedan kom frida så cyklade vi och hämtade iza & philip och så cyklade vi ut till stallet! Gjorde inget specillt där. Isabell red ut på sickan och ja o frida cyklade och köpte godis + risifrutti :D mums!
cyklade sen hemåt vid åtta typ ;)

Just nu sitter jag och lyssnar på massa high school musical låtar <3

godnattis :D




Film och godis!

Tjena! kvällen har tillbringats framför Tv:n och datan. Kollade på en film förut och käkade godis ;) hihi!

Vart i stallet idag, cyklade dit med iza vid typ två. Träffade lite folk där och så cykladevi och köpte risifrutti och godis :D testade den nya "sommarflirt" var rätt god! sen kollade jag på när isabell red ;)

Nu så ska jag sova! God natt :D <3








stallet och mormor <3

sitter här med världens huvudverk och lyssnar på musik (a)
cyklade ut till stallet vid halv fyra idag, snackade lite med isabell, frida, philip och sanna. Sen vid halv fem kom mamma och hämtade mig och så åkte vi iväg och hälskde på mormor :) hon var mycket piggare nu! hennes "rumskompis" var så söt och gav mig och min lillebror glasspengar naw <3
Åkte tillbaka till stallet sen, typ lekte kurragömma med iza, philip, frida, sanna och emelie :D askul!
Cyklade sen hemåt vid halv tio. Käkade lite mat och sen satte mig i sängen med datorn :) har en jättejobbig huvudverk nu och är jättetrött så ska nog göra mig iordning och sen sova! åhh vad skönt att sova :) hihi, imorgon så får jag se vad som händer för kul..!

Godnatt!


Igår och idag ;D

Igår-

Hade varken lust eller ork att blogga igår, så det blev inget. Iaf så åkte jag med isabell till Vartofta när hon tävlade :) Det gick bra, ena klassen fick hon ett ner och andra klassen vann hon och så blev hennes lag komunmästare! grattis :D Jag o isabell köpte jättegod kladdkaka där också :D mums!
Kom hem typ vid halv fem tror jag. Åt mat och packade lite sen cyklade jag ut till stallet med isabell. Red lilla clea för sista gången :'/ skrittade ut ca en halvtimme och isabell & frida cyklade med :) sen så red jag lite i paddocken, travade, jobbade i skritt, galopperade lite och sen travade och skrittade av! Hon var jätteduktig! söta clea <3
Sen så cyklade jag hem och var hemma ca halv elva, då blev det käka kvällsmat, datan och sen lägga mig!



Nu idag så har det inte hänt så mcyket än ;) gick upp elva och var hel tutsövd :D käkadefruckost plättar, kollade tv och sen duschade! Nu ska jag strax göra mig iordning och käka, sen cykla ut till stallet en sväng. Sen vid typ halv fem så jag jag hänga med mamma och lillabror så ska vi åka och hälsa på mormor på sjukhuset.

Puss!

Hoppat Clea idag .

Åkte iväg till stallet vid tre typ. Hoppade clea i paddocken och jenny hjälpte mig, det gick faktiskt rätt bra! Men hon var pigg! Travade först över lite bommar och det gick bra, sen skulle jag hoppa en liten studs med två kryss, men fick inte någon bra kontroll över henne så hon vägrade och svängde undan snabbt så jag flög av... hahha XD
aja, upp igen och sen hoppade hon allt. Sen så hoppade jag en liten bana, gick bra. Men sen la vi till ett hinder med en skylt (som det stog: Rökfria ryttare hoppar över ciggen) det tyckte hon var läskigt och vägrade, men sen så hoppade hon och i slutet när jag hoppade banan så gick det perfekt och jag fick mycket bättre hållning, så är nöjd :) Efter jag hade ridit och fixat henne så putsade jag sadel, träns och mina ridstövlar! Och så städade lite bland mina grejjer. Sen var ja med isabell, philip, malin, josefin och sanna. Sn cyklade hem med isabell vid typ nio! Nu så har jag käkat grillat! och lite godis. :D

Imorgon så ska jag följa med isabell när hon tävlar i Vartofta. Ska filma o lite sånt.. ! :)

God natt :D





Sista gången jag rider clea nu i sommar!

God dag ;) Är nyduschad och har städat igenom min garderob, packat upp osv...
Nu så ska jag käka lite och sen cykla ut till stallet. Ska fixa iordning clea och sen rida henne, Jenny ska hjälpa mig o hoppa idag. Det är sista gången jag rider clea nu :( ... eller ja, kommer säkert rida lektion med henne men sista gången juag rider henne nu i sommar :'/ har iaf varit jätteroligt att hyra henne :)

I have a problem
, alla mina ridbyxor är tvättade och hänger just nu på tork och är inte torra, så vet inte hur jag ska göra ... XD aja, kommer väl på någon lösning hoppas jag!

Hörs senare! puss.


Natt!

Är sjukt trött och ska lägga mig snart så orkar inte blogga så mycket. Men i allafall så har jag varit i stallet typ hea dagen idag! Åkte dit vid ett, red ut en liten sväng på clea och sen skrittade lite i ridhuset. Sen red en tjej som heter emma (tror jag) clea lite grann, hon ska kanske börja jobba på ridskolan så då kände hon på alla ridskolehästarna idag. Hon var jätteduktig! Åkte hem vid fem och åt mat och packade lite. Sen åkte iväg till pappa vid sex och sen tillbaka till stallet vid sju. Gjorde inget speciellt där :P typ var med isabell och några andra. Nu så blir det sova!

Imorgon så är det näst sista dagen jag har clea, men sista dagen jag rider henne. Så jag ska hoppa lite grann och Jenny ska nog hjälpa mig, så hoppas det går bra :)

God natt (L)

Mitt nya rum!

Jag har ju tapetserat om och målat om i mitt rum! Så här kommer en bild på hur det blev med fondväggen. Har ju inte riktigt fixat klart med alla möbler. Så kommer mer bilder på dom målade väggarna osv.. någon annan gång!



Tycker det blev riktigt snyggt med fondväggen och är jättenöjd!

<3




A diamond gleam in my heart!

Tjenisen! Sitter här vid datorn och har käkat lite chips (a) mums! Cyklade till stallet med iza vid ett! Red ut på clea, med isabell som red sickan och philip som red rune ;) var jättevarmt och soligt idag så det var perfekt väder att rida ut i =) Sen så fick jag skynda mig hem och var hemma halv fem. Käkade mat och bytte om, sen åkte jag, mamma och mina bröder till sjukhuset i skövde och hälsade på min mormor som har brutit höftbenet :'/ stackarn. Hon mådde nog ganska bra men hon såg ut att ha ont och så... Kom hem för ca två timmar sen ;) Nu så ska jag nog snart kanske sätta på en film och sen kolla på sex and the city vid elva <3 Så bloggar nog inget mer ikväll, kanske kommer något litet inlägg!

God kväll :D


Good morning...

...sitter här nyduschad och åt fruckost för en stund sen. Ska nu snart byta om och sen cykla iväg till stallet och rida ut på clea lea :)

Hörs sen!


GOD NATT !

Sömn-testet

- Vad har du på dig när du sover? Oftast stor T-shirt
- Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc) På sidan eller magen
- Hur många kuddar har du i sängen? 2-4 kuddar beroende på
- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna? Nästan Alltid!
- Har du drömt “sann-drömmar” någon gång? Har jag säkert



The day <3

Vart med isabell, philip och frida idag! vi drog hem till mig (hos pappa) och kollade på film Hey baberiba och en till! och så bakade vi negerbollar och sjungde singstar ;) askul!
Drog hem vid fem typ och käkade sen så cyklade jag iväg till stallet. Tog in Clea och borstade lite på henne och gav henne lite kraft och sen fick hon gå ut i hagen igen :P sen så putsade jag cleas träns och sen kikade på isabell när hon longerade och red ungponnyn. Sen cyklade jag och isabell hem vid typ tio :)

Nu så börjar starx sex and the city i trean klockan 23:15 :D så det ska jag se <3 love it!

Imorgon så blir det stallet och rida ut på söta clea, sen hälsa på min mormor som är på sjukhus :( <3

Godnatt :D <3


Skövde!



har varit i skövde med mamsen idag och köpt lite kläder nu inför hösten ;) var på comerce och hittade lite kläder inne på gina tricot, Hm och vero moda!
en röd/blå/grå skjorta
en rosa långärmad tröja
ett rosa långt linne
en rosa/grå randig oversize tröja
blåa jeansleggins
tre par trosor
en klänning som jag nog kommer använda i Thailand

köpte också en jättefin laptop väska som jag ska ha till min bärbara dator! den var svart, grå med paljetter på :D

Kom hem vid halv fem och har ätit lite mat! Nu: stallet och rida ut på clea!

Puss!






Film med isabell, frida och philip!

Igår så red jag clea barbacka i ridhuset! och det gick prima ;)

Idag så gick jag upp vid halv tio, sen lite senare åkte jag iväg till pappa där jag fixade lite på mitt rum :) det var jättefint med fondtapeten :D så jag fixade lite med möblerna och så dammade och damsög rummet.
sen hem och duschade o gjorde mig iordning. Sen cyklade jag och mötte isabell o frida, så hämtade vi philip och sen cyklade vi upp till mig där vi kollade på New moon! så typ var vi kvar där till halv sex.

Har nu precis ätit och ska snart åka bil till stallet!

Puss!




Hemma nu.

Nu är jag hemma ;) idag så åkte vi iväg till mammas kompis med familj, fikade lite osv.. sen så åkte vi iväg till ett köpcenter i Halmstad och kikade lite, köpte en tröja och ett snyggt nagellack på Hm :D sen så åkte vi hem, stannade vid ett gatukök och åt hamburgare! sen åkte vidare hem! 
Nu så ska jag stra åka iväg till stallet och rida lilla clea.

Laddar kanske upp bilder och sånt ikväll ;) <3


Film, godis och promenad!

Nu äre kväll och jag sitter ute vid ett bord med en liten bärbar dator som är min morbrors! deras grannar verkar ha fest för jag hör musik, :P Har kollat på film 13 snart 30 den är ju så bra :) käkade godis samtidigt också.

Var nyss ute och gick en lite promenad, känner att jag har massa spring i benen och är inte alls trött, men men jag måste ändå lägga mig snart för imorgon så ska vi hälsa på några kompisar.
Är alldeles perfekt väder ute nu där jag sitter, inte kallt men ändå svalt och skönt ;)

ska väl snart göra mig iordning och sen lägga mig!
oh shit, nu skjuter grannarna raketer också ;o hahah!

God natt
<3

Underbart väder i Halmstad

Här i Halmstad så¨är det sol och värme :D såå gött, har inte varit sol i fkp på länge nu så det var verkligen skönt att få lite sol ;) Kom hit vid ca ett, och då åkte vi ganska direkt iväg till stranden :D var jättevarmt och soligt! badade lite men mest solade och så spelade jag strandtennis med min lillebror och morbror ;)
Kom tillbaka för ett tag sedan och har precis duschat! Om en stund så ska vi äta grillad mat :) är vrålhungrig för har inte ätit någon lunch idag.

Bloggar nog mer imorn!

Ciao!

Drar till Halmstad imorgon <3

 

Har varit i stallet! kollade på isabell när hon longerade undponnyn och sen så gjorde jag iordning clea och red henne. Skulle ridit ut men det var mulet och vågade inte chansa om det skulle börja oska/regna så jag red i nya ridhuset (: hade det helt för mig själv och det var jätteskönt :) det gick jättebra idag, hon var duktig!

Nu är jag hos min mammi och har käkat pizza och packat. Ska ju åka till Halmstad imorgon, till mina kusiner som inte är hemma, haha! bara min morbror och hans fru. Sover där till söndag och det blir väl bada om det är fint väder annars gå på stan, och på söndag ska vi hälsa på några som vi känner :P
blir säkert lite bloggning i helgen från deras dator, så helt utan ska det inte bli.
Nu så måste jag lägga mig om jag ska orka upp vid åtta imorgon ;)

Puss och godnatt :D


stallet nu!

har hänt en hel del idag, gick upp vid elva, och min katt tofsen sov i min säng från klockan sju till elva brevid mig (a) hihi så sött <3
Började att måla i mitt rum med pappa direkt efter fruckost! det var jobbigt -.- men blev vädigt fint :) sen så tog jag en dusch, sen åkte jag och familjen iväg till stan och åt mat på någon resturang ;) sen åjte vi vidare till min gammelfarmor och hälsade på henne lite =) sen vidare till granngården och jenny köpte ngt! Har varit hemma typ en timme och jag har packat för ska till mamma ikväll ;) imorgon bitti så åker vi till halmsdat och är där till söndag :D ska bli jättekul, men hoppas det blir fint väder (:

Nu så ska jag byta om och åka till stallet. Ska rida clea, om det inte regnar så rider jag ut, annars blir det väl ridhuset!

Puss på er ! <'33


Målat mitt rum idag :D

Hej :D
sov till elva idag, käkade fruckost och sen så började jag och pappa måla väggarna i mitt rum ;) det blev jättebra! vi ska måla ett lager till imorgon och så tapetsera en fondvägg :) så jag slänger nog upp lite bilder imorgon på hur det blir!


Tog sen en dusch, och sen åt lunch :) sen fick vi lite gäster från borås vid tre, så då fikade vi och sen åkte jag iväg till stallet, red clea i ridhuset. Det gick bra när jag red fram. Sen så skulle jag hoppa lite, isabell tog fram ett litet räcke, men hon vägrade felra gånger och ville verkligen inte hoppa -.- men till slut så hoppade hon iaf :)

Har precis kollat på Sex and the city som vanligt :D för det är så sjukt bra (:
ska gå och lägga mig nu.

Good night, sleep tight <3


Film hemma hos isabell!



Gick upp typ som vanligt vid halv elva imorses, käkade fruckost och duschade! sen så spacklade jag och pappi lite på mitt rum och sen drog jag ut till stallet vid två typ, putsade lite och så var jag med frida, isabell och philip ;) sen så fiade jag,isabell och compani med hagarna lite och sen drog hem. Käkade mat och sen åkte hem till iza och vi kollade på film :) en american pie liknande film, som var bra :D
Ska nu snart sätta på sex and the city som jag spelat in :D

Puss!


good night, sleep tight

Gick upp vid halv elva idag och åt fruckost. Sen satt lite vid datorn och sen började jag grejja lite på mitt rum, pappa hjälpte mig att ställa alla mina saker jag har på rummet i mitten, så ska vi börja spackla imorn och sen måla om och tapetsera typ på trosdag ;) ska bli jättespännande att se hur det blir när det är klart!
Käkade mat och sen cyklade till stallet med isabell vid halv tre. Grejjade lite där och så var vi med philip och frida leijon också ;) Red ut en jättelång sväng på clea och isabell, frida och philip hängde med (:
Har nu precis kollat på Sex and the city :D bäst! (y) <3

Ska sova i en tältsäng inatt för det går typ inte va på mitt rum, så godnatt <3




Sex and the city nu!

Var i stallet och red clea, red ut men det började dugga när jag ridit i ca tio min, så jag red i paddocken istället och det gick rätt bra hon var pigg! sen gav jag henne mat och sen cyklade hem med iza och frida :P
Har käkat grillad mat :D nu ska jag strax kila upp och fixa lite glass, och sen sätta mig i soffan och kolla på sex and the city som börjar klockan elva ;)


Tapet och färg!

Var i en färgbutik och kollade lite på olika tapeter och färg, hittade massa olika snygga så det var väldigt svårt att välja. Men till slut så hittade jag en tapet som jag verkligen fastnade för, den var typ svart med vita mellanstora blommor på, och så var det typ smala blad på tapeten också som var mörkgrå. Den var iaf jättefin. Har lånat hem den och ska kolla lite om det blir bra, och så ska jag välja en färg att ha på rästen av väggarna, för ska bara ha tepeten på en vägg.

Har käkat och spelat lite tennis med min lillebror här hemma nu ;) och ska strax cykla ut till stallet!

<3




Andra Augusti

Hej och typ god morgon! sov till elva idag, var jättetrött, så jag var tvungen att sova länge... har ätit fruckost och kollat på Tv! Ska göra mig iordning nu och sedan ska jag och pappa åka och kolla på/köpa målafärg och tapet till mitt rum, för vi ska kanske måla om i veckan. Tror att jag kommer ha en fondtapet och rästen av väggarna målade.

Sen så blir det stallet och rida Clea! och så måste jag putsa idag med :'p

Have a nice day ! :D <3 *

oops...!

blev visst lite sent...? satt som fastklistrad vid tv:n och såg Titanic, var sjukt längesen jag såg den nu så den var sjukt bra, men sorjlig. <3
Idag så har det vart dåligt med bloggning, har inte pallat! men har iaf varit i stallet typ hela dagen, ridit clea i ridhuset! osv... , men nu så ska jag lägga mig, är trött ;)

GOD NATT!



Stallet och crusing.

Idag så har jag varit i stallet nästan hela dagen! Drog dit med isabell vid två typ och sen så kollade vi lite på tävlingen och grejjade med svantes bandage, satt på loftet, och så tog jag på clea sitt flugtäcke. Hon fick vila idag, jag ska rida imorn! Var hemma vid sju typ, käkade mat, och grejjade lite sen så drog jag, isabell, frida, elin och philip ut på crusingen!

Har precis kollat på en film och nu ska jag lägga mig och läsa ;)

God natt!


RSS 2.0