The weekend!

Hej igen! Superdålig uppdatering jag vet!


Har varit på camp active med cheerleading laget i helgen. Fredag-lördag. Vi drog dit på fredagen och var framma i lidköping vid sex tiden. Då åt vi middag tillsammans och sedan tränade och lekte rund där hela kvällen fram till halv elva! Hur kul som helst verkligen!! Fanns trampoliner, studsgolv, skumgummigrop! Man kunde göra volter och massa annat!  Det såg på ett ungefär ut såhär!

Helt slut var jag och alice efter kvällen, hihi! Mådde även lite illa men det gick över senare. Vi sov över träningshallen i sängar. Sov mellan alice & alexandra haha!

På lördagen steg vi upp halv åtta. Käkade fruckost och sedan började träna. Vi började med att dansa och träna programet till DM inne i danssalen och sedan tränade vi fritt inne i träninshallen! Jag och alice övade mycket slängkullebyttor, hopp & sånt. så alice fick svinont i ryggen stackarn...


sen drog vi hem till falköping igen vid ett ungefär. Var sjukt kul och alla i laget är supersnälla & go'a!
Drog hem till stackars isabell vid halv fem och stannade där till elva på kvällen. Hon var mycket piggare och mådde bättre då vilket var superkul att se! Vi myste, lyssnade på musik, käkade mat, tog en liten promenad med hennes hundar och hade det allmänt chill!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0